Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بازرگانی مجموعه سرزمین بدون مرز زریاد عنوان کرد: نتایج تحقیقات این مجموعه نشان می‌دهد افت تحصیلی دانش‌آموزان در سه ماهه تابستان و ابتدای مهر ماه، کاهش ارتباط با والدین پس از ورود به دوران راهنمایی، نبود مدیریت ارتباط و سیستم ارزیابی مهم‌ترین خلاهای آموزشی کشور است.

سعید علوی، مدیر بازرگانی مجموعه سرزمین بدون مرز زریاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به نتایج تحقیقات انجام شده در این مجموعه در حوزه آموزش کشور، گفت: مجموعه زریاد برای بهبود روند آموزشی کشور از سال 2011 دست به ابتکار و تحقیقات گسترده زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تحقیقات حدود 104 نفر شامل مدرسین سازمان سمپاد، ای تی من‌ها، روانشناسان، ام بی‌ای من‌ها و طراحان زر یاد همکاری کرده‌ و در 400 شهرستان حضور پیدا کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در این تحقیقات به خلاهای آموزشی بسیاری در کشور دست پیدا کرده‌ایم، افزود: اولین خلا که در مجموعه زریاد نیز به‌‌نام «دره مرگ» یا «پل معلق» نام‌گذاری شده است نشان می‌دهد دانش آموزان در 15 مهر دچار مشکل جدی آموزشی می‌شوند زیرا؛ از 15 خرداد (پایان سال تحصیلی) تا 15 مهر (آغاز رسمی سال تحصیلی) برای دانش‌اموزان هیچ برنامه آموزشی مدونی در نظر گرفته نشده است.

علوی تصریح کرد: دانش‌آموز 15 مهر با آغاز آموزش‌های رسمی دچار افت تحصیلی می‌شود و معلمان این امر ناشی را ضعف عملکرد معلمان سال‌های گذشته یا خود دانش‌آموز می‌دانند، این در حالی است که این مسائل ارتباطی به ضعف، قوت، توانمندی یا عدم توانمندی دانش‌آموزان و مدرسین ندارد زیرا؛ اگر دانش‌آموز در بهترین مدرسه نیز تحصیل می‌کرد بدون برنامه آموزشی در بازه زمانی 4 ماهه دچار خلا و مشکل می‌شود. مجموعه زریاد براینکه بتواند مشکل دانش‌آموزان و خلا چهارماهه آنها را پوشش دهد جشنواره تابستانی زریاد را طراحی کرده است که خرداد سال‌آینده برگزار خواهد شد.

مدیر بازرگانی مجموعه سرزمین بدون مرز زریاد براساس نتایج تحقیقات انجام شده دومین خلا آموزشی کشور را «اپیدمی افت تحصیلی بعد از دوران ابتدایی» دانست و اظهار کرد: دانش‌آموزان پس از اتمام دوران ابتدایی وارد یک حوزه اجتماعی می‌شوند که این امر موجب گسترش دایر ارتباطات آنها نیز می‌شود و چون والدین اشراف علمی بر مفاد علمی دروس راهنمایی ندارند، ارتباط والدین و دانش‌آموزان قطع و آنها دچار افت تحصیلی می‌شوند.

وی افزود: مجموعه زریاد برای ترمیم و یا افزایش این ارتباط، سامانه‌ای را با مهندسی روانشناسی کودک و نوجوان طراحی کرده است که این سامانه می‌تواند موجب افزایش ارتباط دانش‌آموز با سایر اعضای خانواده از جمله پدر و مادر شود.

علوی با توجه به سومین مشکل حوزه آموزشی کشور، بیان کرد: نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد اولیا و مدیران مدارس تمایل بسیاری به داشتن CRM (مدیریت ارتباط ) با دانش آموز دارند تا بتوانند برآیندهای فعالیت‌های خود را در خارج مدرسه نیز پیگیری کنند. اگر هر معلمی بخواهد این این دسترسی را برای خود ایجاد کند باید حدود 25 تا 30 میلیون هزینه کند این در حالی است که مجموعه زریاد حاضر است این دسترسی را به صورت رایگان یا هزینه اندک در اختیار آنها قرار دهد.

مدیر بازرگانی مجموعه سرزمین بدون مرز زریاد در ادامه افزود: هم‌چنین نتایج بررسی‌ها نشان داد در حوزه آموزش‌و‌پرورش کشور سنجش دانش‌آموز وجود دارد اما ارزیابی امکانپذیر نیست. بر همین اساس مجموعه زریاد سامانه‌ای را طراحی کرد که معلمان می‌توانند با زنجیر کردن تکالیف، آزمون‌ها و ... دانش‌آموز را ارزیابی کنند.

به گفته وی؛ معلمان می‌توانند به کمک این سامانه و توسط اسلایدهای ساده ویدئوهای هوشمند را طراحی کنند.

علوی در ادامه از وجود سالن تقلب محبوب در سامانه زریاد جهت افزایش قدرت یادگیری دانش‌آموزان خبر داد و گفت: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد بالاترین حد یادگیری دانش‌آموزان در زمان آزمون رخ می‌دهد و بیشترین تصبیت آن در پسا آزمون است که در سیستم آموزشی کشور ما مساله‌ای تحت عنوان «پسا آزمون» وجود ندارد.

وی در خصوص نحوه عملکرد سالن تقلب محبوب، افزود: این سامانه با کسر امتیاز پاسخ را در اختیار دانش‌آموز قرار می‌دهد و سپس 4 الی 5 ساعت بعد باید آزمون را به صورت تشریحی انجام دهد که میانگین این دو نمره، نمره اصلی دانش‌آموز را مشخص می‌کند.

مدیر بازرگانی مجموعه سرزمین بدون مرز زریاد درباره نحوه کسی امتیاز در این سامانه، گفت: زمانیکه دانش‌آموز این نرم‌افزار را دریافت می‌کند باید 10 نفر از اعضای خانواده‌اش را معرفی کند که در صورت پذیریش هر یک این اعضا 5 تا 10 درصد برای دانش‌اموز امتیاز در نظر گرفته می‌شود که این امر موجب افزایش ارتباط وی با سایر اعضای خانواده‌اش می‌شود و اپیدمی افت تحصیلی را نیز تسکین می‌دهد. هم‌چنین اگر دانش‌آموز در رویدادهای علمی و اجتماعی جوایزی کسب کرده باشد می‌تواند از امتیازات بیشتری بهره‌مند شود.

وی افزود: هم‌چنین دانش‌آموز با شرکت در کلاس‌ها و‌ آزمون‌ها می‌توانند صاحب امتیاز شود.

علوی خاطرنشان کرد: در نهایت وقتی دانش‌آموز امتیازاتی را کسب کرد در رقابت ماهیانه این امتیازات تبدیل به سکه می‌شود که بعد از گذشت یک سال می‌تواند این سکه‌ها را طبق تفاهم‌نامه مجموعه با بیمه خاورمیانه سرمایه‌گذاری کند و طبق سند از بورسیه شغلی بهره‌مند شود.

مدیر بازرگانی مجموعه سرزمین بدون مرز زریاد بیان کرد: در واقع دانش‌آموزان با بهره‌مندی از این سامانه و پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی می‌تواند صاحب شغل شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۳۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه امسال برای نخستین بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.   علی رحیمی افزود: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شد.   وی ادامه داد: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومتر‌ها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.   رحیمی بیان کرد: ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیر‌های سخت گذر می‌پرداختند.   رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.   رحیمی اظهار کرد: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.   وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.   مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.   چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری