Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اگر شما نیز جزو آن دسته افرادی هستید که برای رفع خستگی و تجدید قوا از قهوه و چای استفاده می‌کنید با راهکارهایی خانگی می توانید از ایجاد لکه‌های زرد ناخوانده بر روی دندان‌هایتان جلوگیری کنید.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،با وجود خواص بی نظیر قهوه، چای و برخی آبمیوه‌های طبیعی، نوشیدن آنها می‌تواند سبب زردی و کِدر شدن رنگ دندان‌ها و کاهش اعتماد به نفس افراد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن دندان‌های تمیز، خوش فرم و سپید از جمله معیار‌های زیبایی در دنیای امروز است، به همین دلیل افراد از شیوه‌های مختلفی برای سفید کردن دندان‌های خود استفاده می‌کنند.

مواد خوراکی که روزانه توسط فرد مصرف می شود، نوشیدنی‌ها و در افراد سیگاری استفاده این ماده دخانی، سبب زردی و ایجاد لکه بر روی دندان‌ها می‌شود.

افزون بر روش‌های ترمیمی دندان پزشکی می‌توانید با شیوه‌هایی آسان و موثر سپیدی را به دندان‌های خود بازگردانید، در صورت نداشتن حساسیت به گلوتن، جویدن مقداری کاه و خارج کردن آن از دهان می‌تواند آلودگی و لکه‌ها را از دندان‌ها پاک کند.

زمان نوشیدن قهوه، چای یا سایر نوشیدنی‌ها از نِی استفاده کنید، این کار سبب تماس کمتر نوشیدنی با دندان‌ها و زرد شدن آنها می‌شود.

پس از مصرف نوشیدنی هایی همچون چای یا قهوه دندان‌های خود را مسواک کنید (یک ساعت پس از مصرف نوشیدنی)، به میزان کافی آب بنوشید و از نخ دندان برای تمیز کردن بین دندان‌ها استفاده کنید.

آبمیوه‌های قرمز و نارنجی مانند انگور، پرتقال، هویج و آب گوجه فرنگی حاوی مواد اسیدی هستند که سبب آسیب دیدن مینای دندان‌ها می‌شوند، زیرا PH آنها بیشتر از حد عادی در دهان (۵ و نیم) است به همین دلیل نوشیدن آب می‌تواند اثر اسیدی این نوشیدنی‌ها را از بین ببرد.

مصرف آدامس بدون قند نیز می‌تواند پس از نوشیدن آبمیوه، قهوه و چای سبب تمیزی دندان‌ها و جلوگیری از زرد شدن آن‌ها شود.

کارشناسان میزان جویدن آدامس برای پاک کردن اثر لکه ناشی از قهوه و چای را پنج دقیقه اعلام کرده اند و جویدن بیش از این مدت خود سبب آسیب به مینای دندان و سائیدگی دندان‌ها و فک می‌شود.

مصرف میوه سیب و موز نیز پس از مصرف نوشیدنی‌هایی با رنگ تیره می‌تواند سبب برطرف کردن لکه‌های مینای دندان شود.

کارشناسان به افرادی که به نوشیدن چای و قهوه علاقه دارند توصیه می‌کنند، هرسال 2 نوبت به دندانپزشک مراجعه داشته باشند و تحت نظارت پزشک از روش‌های سپید کردن دندان‌ها از جمله بلیچینگ به شیوه استاندارد استفاده کنند.

 

 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

 

 

انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند

 مصطفی صالحی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق اعلام وزارت بهداشت در دسته بندی نوشیدنی ها و فرآورده های آنها، انواع نوشابه گازدار با/یا بدون قند، نوشابه انرژی زا، نوشیدنی مالت (ماء الشعیر) طعم دار و نوشیدنی عصاره گندم طعم دار، انواع شربت میوه ای و غیرمیوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجاز محسوب می شوند

وی ادامه داد: همچنین انواع سوسیس و کالباس، ژامبون، انواع ساندویچ و پیتزای دارای سوسیس و کالباس و ژامبون، انواع سمبوسه و فلافل آماده شده، پنیر پیتزای پروسس و تاپینگ پیتزا در دسته بندی فرآورده های گوشتی و غذاهای آماده مصرف در فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت هستند.

وی افزود: سایر اقلام خوراکی مانند روغن مصرفی خانوار (روغن نیمه جامد)، انواع سس سالاد و مایونز، انواع فرآورده حجیم شده بر پایه ذرت و فرآورده های کاکائویی از دیگر کالاهای آسیب رسان به سلامت محسوب می شوند

  صالحی زاده  داد: مطابق بند ج ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، تبلیغ کالاها و خدمات مندرج در این فهرست از سوی همه رسانه‌ها ممنوع است.

فهرست کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت در سال 1403 در فایل زیر قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • مصرف برق همدان در بخش‌های مختلف انضباط یابد
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟