Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@14:19:55 GMT

رونمایی از طرح «نذر سلامت زنان نوغان»

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۲۵۷۷۱

رونمایی از طرح «نذر سلامت زنان نوغان»

خیران سلامت برای کاهش هزینه‌های سلامت در گسترش سبک زندگی اسلامی مشارکت کنند.

قدس آنلاین- دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با بیان این مطلب به قدس گفت:امروزه خیران در قالب‌های مختلف همانند تشکل‌های غیردولتی و فراتر از مجمع در عرصه سلامت مشارکت دارند. چنان که شاهد فعالیت‌های آن‌ها در حوزه‌های سخت افزاری، نرم افزاری، تقویت عرصه پژوهش، گسترش درمان و حتی پیشگیری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته به دلیل ضرورت‌های جامعه امروزی باید به حوزه‌های گسترش فضاهای تحقیقاتی و پیشگیری توجه کرد. همچنین تقویت سبک زندگی اسلامی نقش مؤثری بر پیشگیری و کاهش بیماری‌ها دارد که می‌تواند در بهبود مدیریت هزینه‌های سلامت اثرگذار باشد؛ چرا که درحال حاضر عرصه سلامت کشور بسیار هزینه بر است.

دکتر حسینعلی شهریاری، با اشاره به ضرورت افزایش سواد سلامت مردم، افزود چنانچه سطح سواد سلامت در جامعه ارتقا پیدا نکند، شاهد کاهش سن ابتلا به بیماری‌ها خواهیم بود که این مقوله می‌تواند موجب نگرانی‌هایی در حوزه سلامت شود.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور در مقوله معافیت مالیاتی تشکل‌های خیریه نیز گفت: به دلیل چالش‌هایی که دولت در حوزه منابع مالی در سال‌های اخیر مواجه است، مجلس در حال حاضر نمی‌تواند طرحی را با این موضوع مطرح کند، بنابراین دولت چنانچه تمایل داشته باشد، می‌تواند این موضوع را مطرح کرده و سپس نمایندگان خانه ملت به این امر توجه خواهند کرد.

وی با تأکید بر رشد مشارکت‌های مردمی در حوزه سلامت، خاطر نشان کرد: فعالان این عرصه در سال‌های اخیر تلاش‌های چشمگیری در گسترش خدمات درمانی و بهداشتی داشته‌اند. چنان که طی سال‌های گذشته مجمع خیرین سلامت کشور بیش از ۵۰هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های حوزه سلامت مشارکت داشته‌اند.

دکتر شهریاری در مراسم اولین سالگرد آغاز به کار فعالیت شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت استان خراسان رضوی نیز به نقش زنان در مشارکت‌های خیرخواهانه پرداخت و تصریح کرد: همواره بانوان می‌توانند موتور محرک آقایان در گرایش به امورخیرخواهانه باشند از همین رو مشارکت جدی‌تر بانوان باید در حوزه سلامت افزایش یابد و از این ظرفیت عظیم بهره‌مند شوند. از همین رو تلاش می‌کنیم مشارکت بانوان نیکوکار را تقویت کنیم؛ چرا که پیش از این کمتر از ۱۰ تشکل غیردولتی با فعالیت جدی بانوان وجود داشت که طی ماه‌های گذشته بیش از بیست سمن با محوریت بانوان شکل گرفته است. همچنین برای تقویت این مشارکت‌ها برای نخستین بار مشاوران عالی در عرصه زنان و جوانان در مجمع خیرین سلامت تشکیل شده است.

این نماینده خانه ملت همچنین ادامه داد: به منظور تقویت روحیه مشارکتی مردم برای نخستین بار ایده همیاران سلامت در مدارس مطرح شده که می‌تواند با مشارکت مدارس استثنایی خراسان رضوی به صورت پایلوت در این استان اجرا شود.

گفتنی است در ادامه همین مراسم از طرح «نذر سلامت زنان نوغان» رونمایی شد که بر این اساس بانوان خیر سلامت با پرداخت بخشی از مهریه خود در این حوزه مشارکت خواهند داشت.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۵۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار


به گزارش تابناک به نقل از مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • عصبانیت دشمن از درخشش بانوان باحجاب ایرانی در عرصه‌های مختلف
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند