Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@00:55:40 GMT

«لاتاری» مهدویان، نسخه ایرانیِ «ربوده شده» است؟

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۰۱۵۱

«لاتاری» مهدویان، نسخه ایرانیِ «ربوده شده» است؟

«لاتاری» سومین فیلم سینمایی محمدحسین مهدویان در حالی در دوبی کلید خورده که برخی اطلاعات درز کرده حکایت از آن دارد که برخی اطلاعات درز کرده در رسانه‌ها حکایت از آن دارد که احتمالاً در جشنواره فیلم فجر با نسخه ایرانیِ «ربوده شده» مواجه خواهیم بود؛ فیلمی درباره نجات یک قربانی و انتقام از ربایندگان که با توجه به سابقه مهدویان می‌تواند جذاب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش «تابناک»؛ محمدحسین مهدویان پس از «ایستاده در غبار» و «ماجرای نیمروز»، این بار یک ژانر تازه را تجربه می‌کند و با «لاتاری» سراغ یک سوژه نسبتاً بکر در سینمای ایران رفته که حتی در حوزه مستند نیز اثر قوی درباره آن تولید نشده است؛ فحشا در دوبی و زنان ایرانی که در شبکه‌های فحشاء به این کشور قاچاق می‌شوند. فیلم تازه مهدویان در ابتدا پروانه ساخت نگرفت اما وقتی تهیه کننده تغییر کرد و احتمالاً سناریو نیز دستخوش تغییراتی شد، «لاتاری» بالاخره پروانه گرفت و خیلی دیرهنگام مقابل دوربین رفت؛ تا آنجا که اکنون فیلمبرداری ایران اثر در نخستین مراحل در دوبی پیگیری می‌شود و به همین دلیل مشخص نیست این فیلم به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر برسد.   در این میان، در شرایطی که تا امروز جواد عزتی و ساعد سهیلی جلوی دوربین «لاتاری» رفته‌اند، اطلاعاتی از این فیلم بیرون درز کرده که البته نمی‌توان روایتی قطعی از اثر تازه مهدویان دانست اما برای رفع کنجکاوی‌ها جالب توجه است. بر اساس این روایت، در «لاتاری» با نسخه ایرانیِ فیلم سینمایی «ربوده شده / Taken» به کارگردانی پیر مورل محصول سال 2008 مواجه هستیم. این بار دختری در باندهای فحشا در دوبی گرفتار می‌شود، برادرش او را نجات می‌دهد و همزمان از عوامل این باندها انتقام می‌گیرد. این روایت البته ممکن است تا حدودی متفاوتی باشد اما به نظر می‌رسد مسیر داستان همین باشد و به همین دلیل مشخص نیست چرا در مراحل اولیه با صدور پروانه نمایش برای چنین فیلمی مخالفت شده بود. با توجه به مضمون این فیلم سینمایی، مشخص نیست چرا عنوان لاتاری برای این فیلم برگزیده شده و در کدام بخش از داستان اصلی، به این ماجرا اشاره می‌شود اما احتمال می‌رود، ماجرای لاتاری نقطه‌ای است که گره داستانی فیلم تازه مهدویان رقم می‌خورد و به همین دلیل کارگردان تصمیم گرفته فیلمش را با این عنوان معرفی کند؟ مهدویان فیلمنامه «لاتاری» را با همکاری ابراهیم امینی نوشته است.
 این کارگردان جوان در فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» نشان داد که می‌تواند صحنه‌های اکشن را به خوبی خلق کند و به همین دلیل انتظار می‌رود از دل چنین مضمونی، یک داستان تکان دهنده و تصویرسازی تکان دهنده تر از داستان خلق کند. مهدویان با توجه به موفقیت‌های آثار پیشین، کار دشواری در مواجهه با تماشاگران و منتقدان دارد. باید صبر کرد و دید آیا اثر تازه مهدویان می‌تواند موفقیت‌های پیشینش را تکرار کند و از دل این فرصت که در اختیار هر کارگردان ایرانی قرار نمی‌گیرد، می‌توان یک دستاورد سینمایی تازه برای خود داشته باشد؟

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۰۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد

مصطفی قاسمیان در چارسو فرهنگ نوشت: این روز‌ها که فیلم «سال گربه» به اکران رسیده، اخبار مختلفی از رکوردشکنی‌های این اثر به گوش می‌رسد؛ رکورد‌هایی مثل بیشترین فروش در روز اول اکران و بیشترین فروش در ۳ روز اول اکران که به افتتاحیه مشهور است. اگر پیگیر اخبار سینمایی باشید، احتمالا متوجه شدید که همین رکورد‌ها را یک ماه پیش فیلم «تمساح خونی» هم شکسته بود و برخی از این رکورد‌ها را در نیمه دوم ۱۴۰۲ آثاری مثل «ویلای ساحلی»، «هاوایی» و «هتل» جابه‌جا کرده بودند! ماجرای این رکورد‌ها چیست؟ همان‌طور که می‌شود حدس زد، نه فیلم‌های سینمای ایران طی همین ۷-۶ ماه اخیر، تماشاگرپسندتر و محبوب‌تر شده‌اند و نه سینمای ایران ناگهان با موج جدیدی از تماشاگران روبه‌رو شده، بلکه باز هم بلیت سینما گران شده است، ولی این بار بدون سروصدا.

- اوایل دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که بلیت سینما ناگهان گران شد. این اقدام از دو جهت کم‌سابقه به شمار می‌رفت؛ نخست آنکه پس از سال‌ها که افزایش قیمت بلیت سینما محدود به ابتدای اکران نوروزی شده بود، این تصمیم در میانه سال گرفته شد و دوم اینکه به فاصله ۱۰ ماه قبل از آن (اسفند ۱۴۰۱) یک بار دیگر بلیت سینما گران شده بود! یعنی این بار فاصله دو مرتبه افزایش بهای بلیت، نه یک سال، بلکه تنها ۱۰ ماه بود! طبق مصوبه‌ای که در آن زمان از طریق روح‌الله سهرابی مدیرکل اداره نظارت بر نمایش سازمان سینمایی اعلام شد، این نکته ذکر شد که همزمان با گرانی بهای بلیت، روز دوشنبه نیز (همراه با سه‌شنبه) به‌عنوان روز عرضه بلیت نیم‌بها تعیین شده تا ضرب خبر این افزایش قیمت، کمی گرفته شود. سهرابی در همان اظهارنظر گفت: «قیمت بلیت سینما در ساعات پیک و سانس‌های طلایی روز‌های پنجشنبه و جمعه در سینما‌های مدرن به صورت شناور تا سقف ۸۰ هزار تومان و در سینما‌های ممتاز تا سقف ۶۰ هزار تومان در اختیار مدیر سینما خواهد بود.»

- خبر عجیب آنکه با گذشت تنها دو ماه از این رخداد، یک بار دیگر بلیت سینما گران شده است و این بار بی‌سروصدا این اتفاق افتاده. بدون اطلاع‌رسانی رسمی، آن تبصره مهم فروش بلیت ۸۰ هزار تومانی در ساعات طلایی برداشته شده و سالن‌های سینما در ۵ روز هفته (چهارشنبه تا یکشنبه) در همه ساعات روز به غیر از دو سانس که صبح است می‌توانند بلیت را به قیمت ۸۰ هزار تومان به فروش برسانند. این درحالی است که همواره مصوبات شورای صنفی نمایش و شورای راهبردی اکران به‌عنوان دو کمیته تخصصی تعیین آیین‌نامه عرضه در سینمای ایران، به اطلاع عموم می‌رسید و هرگونه تغییر در بهای بلیت سینما نیز از این قاعده مستثنی نبود. این اتفاقی نادر است که نه سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و نه صنوف سینمایی حاضر در شورا، خود را موظف ندیده‌اند تا گران شدن بلیت را به اطلاع علاقه‌مندان سینما برسانند.

منبع: کافه سینما

tags # سینما سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • یک قاضی در شمال غربی پاکستان ربوده شد
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • جنبش دانشگاهی آمریکا خواب را ازچشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • جنبش دانشجویی آمریکا خواب را از چشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • پیش تولید «پایتخت ۷» آغاز شد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • گورهای جمعی بیمارستان ناصر در غزه/ احتمال ربوده شدن اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط اسرائیل + عکس های وحشتناک
  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • سرنوشت بچه گمشده محله مولوی تهران چه شد؟