Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@16:57:38 GMT

دریافت مجوز ۱۷ برند خارجی پوشاک

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۴۵۹۴

دریافت مجوز ۱۷ برند خارجی پوشاک

براساس اعلام وزارت صنعت، تاکنون تعداد ۱۷ نشان (برند) خارجی پوشاک با انجام مراحل لازم موفق به اخذ گواهی فعالیت در کشور ما شده‌اند و ۱۴ متقاضی نیز در حال تکمیل مدارک خود هستند.

خبرگزاری تسنیم: وزارت صنعت، معدن و تجارت در واکنش به انتشار مطلبی در این خبرگزاری تحت عنوان " گلایه فعالان پوشاک کشور از وزیر صنعت /چرا دستورالعمل ساماندهی بازار پوشاک ناقص اجرا شد؟ "به ارائه توضیحاتی پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن توضیحات وزارت صنعت به شرح زیر است:

- ساماندهی واردات پوشاک صاحب نام و نشان (برند) در اولویت اول از مبادی ورودی تا سطح توزیع و عرضه براساس دستورالعمل مورخ ۱۷/۶/۱۳۹۵ مقام عالی وزارت ابلاغ شده است.
- براساس دستور مقام محترم وزارت در مورخ ۲۰/۱۱/۹۵ کارگروه پیگیری و اجرایی نمودن ورفع موانع این دستورالعمل به ریاست مشاور وزیر در امور صنایع نساجی، پوشاک و چرم تشکیل گردید که تاکنون ۱۷ جلسه با حضور اعضاء برگزار شده است.

- جلسات متعدد با حضور معاونین و مسئولین بخش‌های ذیربط وزارتخانه، انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی و صنعتی پوشاک درخصوص چگونگی اجرای دستورالعمل مذکور برگزار که وظایف بخش‌های مختلف مشخص گردیده است. بدین ترتیب کارگروه مذکور که نمایندگان تشکل‌های تولیدی صنفی و صنعتی پوشاک (۳ نفر)، معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران، مدیر کل بازرسی سازمان حمایت، رئیس مرکز امور اصناف و مدیر کل صنایع نساجی و پوشاک در آن عضویت دارند، نسبت به انجام اقدامات ذیل اهتمام داشته‌اند:
۱- هماهنگی لازم جهت صدور ثبت سفارشات پوشاک براساس ضوابط دستورالعمل

۲- برگزاری جلسات هماهنگی با نمایندگان برند‌ها و تشویق آن‌ها برای رعایت ضوابط دستورالعمل و ارائه راهکار‌های لازم از جمله در ارتباط با لزوم دریافت پروانه کسب برای کلیه فروشگاه‌های متقاضیان گواهی فعالیت به نام دارنده گواهی فعالیت، الزام به ثبت و درج تعداد و نشانی فروشگاه‌های (شعب) متقاضیان گواهی فعالیت در سامانه مرکز امور اصناف، الزام دارندگان گواهی فعالیت به معرفی توزیع‌کنندگان غیر مجاز (همان برند) به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
۳- تعیین ضوابط مربوط به درون‌سپاری و سرمایه‌گذاری برند‌ها و نحوه نظارت آن موضوع اجرای ماده (۳) دستورالعمل
۴- بازرسی و بررسی میدانی توسط اداره کل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالای سازمان حمایت از برند‌ها و ارائه گزارش آن
۵- تعیین مهلت برای برند‌هایی که قبل از صدور دستورالعمل گواهی فعالیت دریافت کرده‌اند، به منظور انطباق با دستورالعمل جدید
۶- تمدید مجدد مهلت به برند‌های که در اجرای دستورالعمل موفق به ارائه مدارک مثبته نشده بودند و ابطال گواهی افرادی که مدارک مورد نیاز را در چارچوب دستورالعمل جدید ارائه نکرده بودند.
۷- طبق اطلاع ارایه شده ازسوی مرکز اصناف و بازرگانان؛ تعداد ۱۲۷ درخواست جهت دریافت گواهی فعالیت نمایندگی پوشاک به آن مرکز رسیده و تاکنون تعداد ۱۷ نام نشان (برند) خارجی مطرح دنیا با انجام مراحل لازم موفق به اخذ گواهی فعالیت در کشور شده‌اند و ۱۴ متقاضی نیز در حال تکمیل مدارک خود هستند.
۸- در راستای بهبود فضای کسب و کار، نظام توزیع و عرضه کالای نساجی و پوشاک این مهم از طریق کارگروه منسوجات و پوشاک با موضوع تهیه شناسه و شناسنامه کالا (براساس ماده ۱۱ آیین‌نامه اجرایی شناسه‌های کالا و رهگیری کالا موضوع ماده (۱۳) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تبصره ۲ ماده ۷ دستورالعمل واردات پوشاک) ایجاد ارتباط برخط جهت تبادل اطلاعات و همچنین تهیه دستورالعمل طرح رهگیری در این زمینه با برگزاری بیش از ۲۸ جلسه فنی و ۱۷ جلسه کارشناسی رفع اشکالات، درحال پیگیری است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۴۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد

علی محمدی روز یکشنبه اظهار کرد: لرستان دارای ۶۶ هزار و ۵۲۵ پروانه صنفی معتبر است و بر اساس حکم تبصره هفت ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت جاری، به الکترونیکی (شناسه‌ یکتا) تبدیل شوند.

وی با بیان اینکه لرستان بالاترین درصد تبدیل مجوزهای کاغذی را در کشور دارد تصریح کرد: پس از مهلت تعیین شده، کسب و کارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.

وی افزود: همچنین با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب و کارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور به نشانی qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد.

محمدی بیان کرد: متقاضیان می توانند ️با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها mojavez.ir، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) را دریافت کنند.

وی افزود: تاکنون ۴۷۷ هزار مجوز کاغذی در کشور به الکترونیکی تبدیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • آخرین مهلت الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب وکار و دریافت شناسه یکتا
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت دریافت شناسه یکتا در لرستان
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴