Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-30@12:29:38 GMT

شلوغ ترین مکان های دنیا

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۴۹۷۸

شلوغ ترین مکان های دنیا

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، بسیاری از افراد در هنگامی که در ترافیک های سنگین و یا محیط های شلوغ تحت فشار های روحی و روانی قرار می گیرند .

اما باید نظر آنها را در مورد شلوغ ترین مکان های دنیا جویا شد . امروز در میهن پست تصاویری از شلوغ ترین مکان های دنیا آماده کرده ایم که از مشاهده آنها شگفت زده خواهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با میهن پست همراه شوید .


شلوغ ترین مکان های دنیا که در این لیست برای شما آماده کرده ایم معمولا از کشور های توسعه نیافته جهان هستند و عموما نبود امکانات کافی چنین فضاهای ناخوشایندی را ایجاد کرده است .

تظاهرات در هنگ کنگ : تظاهرات در این شهر شلوغ می تواند سبب ساز بسته شدن جاده ها و تعطیلی همگانی و البته ازدحام وحشتناک جمعیت شود.

وقتی هوا هم کم است : هنگامی که در قطاری به این شلوغی قرار گرفتید سرتان را بالا نگه دارید تا راحت تر نفس بکشید، شاید اینگونه مسیر کوتاه تر شود.

صفوف دیوانه کننده : در اوج ساعات شلوغی در پکن، تمام مسافران مترو باید مورد بازرسی امنیتی قرار بگیرند و ایستادن در این صف های طولانی زمان زیادی را هدر می دهد. پس از حمله تروریستی در منطقه شین چیانگ (Xinjian) در ماه مه ۲۰۱۴ که به سبب آن ده ها تن کشته شدند، این بازرسی ها شدت گرفت.

قایق های مسافربری : روزانه هزاران نفر در بنگلادش با قایق رفت و آمد می کنند. داکا (Dhaka) پایتخت بنگلادش، شهری است که ساکنانش هر روز با چتر از خانه بیرون می روند.

چهار راه شگفت انگیز : چهار راه شیبویا (Shibuya) در شهر توکیو یکی از شلوغ ترین گذرگاه های عابر پیاده در جهان است. چراغ های قرمز این تقاطع به شیوه ای زمان بندی شده اند که در هر بار جمعیتی حدود ۲۵۰۰ نفر به طور همزمان از آن عبور می کنند.

رفت و آمد در سیل : مردم هندوستان در هنگام بارش های شدید و وحشتناک هم نمی توانند از سر کار رفتن سرباز زنند. تصویری از حمل و نقل های سخت و طاقت فرسا در شهرستان گواتی (Guwahati) ایالت آسام در کشور هند را مشاهده می کنید.

در راه بازگشت به خانه : این تصویر مربوط به شهر پکن می شود و بازگشت مردم به خانه ها در هنگام غروب را به گوشه ای از یک جنگل تشبیه کرده است.

جریان روزمره زندگی : حتی تصور ایستادن در این قطار شهری بمبئی هم کار سختی است. جایی که حقیقتا یکی از شلوغ ترین مکان های دنیا بشمار می آید.

کمبود شدید وسایل حمل و نقل عمومی : در پر جمعیت ترین شهر اندونزی، جاوه غربی (West Java) تنها ۳۰۰ واگن قطار برای جا به جایی روزانه نیم میلیون نفر در نظر گرفته شده است.

پر جمعیت ترین شهر قاره آفریقا : لاگوس (Lagos) پایتخت کشور نیجریه دومین رشد جمعیتی را در میان کشورهای قاره آفریقا دارد. جمعیت آن در سال ۱۹۷۰ تنها ۱٫۵ میلیون نفر بود و این در حالی است که اکنون جمعیتی بالغ بر ۲۱ میلیون نفر در آن زندگی می کنند. بر همین اساس مواجهه با چنین منظره ی وحشتناکی در این شهر اتفاق عجیبی نیست.

مردانی از جنس گرگ های بالان دیده : حتی بارش سنگین باران هم مردم کراچی پاکستان را از سوار شدن بر سقف اتوبوس باز نمی دارد.

آرامش پس از طوفان : این تصویر مربوط به طوفان عظیم پایتخت کشور فیلیپین در سال ۲۰۰۹ است که جمعیت عظیمی از مردم مانیل (Maynila) در بخش ویران شده اتوبان گیر افتاده اند.

قطارهای بیرونی : شما اصولا در بخش حاشیه نشین شهر ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی برای سوار شدن در قطار باید به دستهایتان اطمینان کنید تا سالم به مقصد برسید.

سفرهای روزمره : هر روز صدها هزار نفر از شهر شنژن به هنگ کنگ مسافرت می کنند و این رفت و آمد دائمی در مواجهه با گمرک، ازدحام جمعیت و ترافیک سبب هدر رفتن ساعتهای زیادی می شود.

مردم یخ بسته در انتظار قطار : مترو شیکاگو در قلب زمستان یکی از شلوغ ترین مکان های دنیا است ، هنگام صبح برای آغاز روزمرگی در ایستگاه مترو ایستاده اند.

 



ارمغان بوران : بوران شدید در کالگری (Calgary) شهر ایالت آلبرتای کانادا سبب ایجاد ترافیک شدید در بعدازظهر شده است. رفت و آمدهای روزانه شبیه به سفر : پیش از ساخته شدن فرودگاه مجمع الجزایر شیلی مردم ناچار بودند برای رفت و آمد به سرزمین اصلی شیلی چهار ساعت رانندگی و کشتی سواری نسبتا طولانی را تحمل کنند.

جمعیت پریشان و منتظر : در جریان اعتصاب راننده های اتوبوس در سائوپائولو برزیل در ماه مه ۲۰۱۴، مردم به ناچار به سراغ متروها رفتند و تراکم جمعیت در این بخش حمل و نقل در صبح روز اعتصاب چند برابر شد و یکی از شلوغ ترین مکان های دنیا پدیدار شد. این تصویر حضور پر ازدحام مردم روی پله های برقی یک ایستگاه مترو را نشان می دهد.

 

میهن پست


 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۴۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهایی: دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در تجمع دانشجویان در حمایت از جنبش دانشجویان امریکا ضمن تشکر از دانشجویان و اساتید انقلابی دانشگاه برای حضور در این تحصن نمادین، گفت: این تحصن نمادین در به اعتراض به اهانت به ساحت علم و عالم است.

وی ادامه داد: بعد از هجوم وحشیانه عوامل صهیونیستی و استکباری به ملت ستمدیده فلسطین که در این چند ماه رخ داد و شاهد شهادت هزاران تن از فرزندان ستم دیده فلسطین بودیم، یک موج بیداری در سطح دنیا برپا شده و امروز هم در کشور‌های شرقی و هم در کشور‌های غربی شاهد این هستیم که آزادی خواهان دنیا و به‌ویژه دانشگاهیان در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند.

رهایی اظهار کرد: موج اعتراض آن‌ها به ستم‌هایی است که بر مردم فلسطین وارد می‌شود و این اعتراضشان را در جای جای دنیا مطرح می‌کنند و از این جنبه جای خوشبختی است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: این موج بیداری در دنیا شکل گرفته است و امروز دیگر عوامل صهیونیستی نمی‌توانند موج مظلومیت بر پا کنند بلکه موج وحشی‌گری آن‌ها در سطح دنیا مطرح می‌شود.

رهایی با بیان اینکه در این جریانات دنیا با خوی استکباری آن‌ها و مظلومیت مردم فلسطین آشنا شده است، خاطر نشان کرد: در کنار آن عوامل پلیس و دولت آمریکا برخورد‌های زشت و وحشیانه‌ای با دانشجویان و دانشگاهیان و اساتید این کشور دارند و این رفتار در برخی کشور‌های دیگر مانند کانادا و استرالیا در حال تکرار است و به ساحت علم و عالم توهین می‌شود و به وحشیانه‌ترین شکل ممکن با افراد صاحب علم و عمل برخورد می‌شود.

رهایی اضافه کرد: دولت‌های غربی که همیشه در پشت چهره لیبرال منشی و آزادی‌خواهی، دولت‌ها و کشور‌هایی مانند ایران را محکوم کرده، ولی امروز خوی اصلی خود را نشان می‌دهند و هر نوع ندای آزادی‌خواهی را به وحشیانه‌ترین شکل سرکوب می‌کنند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر این امر را وجه مثبتی دانست که برای همه دنیا نمایان شده است و افزود: امروز همه مردم دنیا این خوی وحشی‌گری را مشاهده می‌کنند و دنیا در پشت چهره آزادی‌خواهی و آزادی‌طلبی استکبار را می‌بینند.

وی ابراز امیدواری کرد که این چنین حرکت‌هایی تا حد زیادی چهره مظلومیت مردم فلسطین را نشان دهد چرا که دنیا به نحوی از مردم فلسطین دفاع می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلم‌ها تحولات جهان را برای دانش‌آموزان تبیین کنند
  • برگزاری تجمع در خاش برای حمایت از دانشگاهیان آمریکا و اروپا
  • گفت و شنود/ بلا نسبت!
  • رهایی: دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند
  • دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند
  • مهار تمساح عظیم الجثه با دست در خیابان شلوغ | ویدئو
  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • وقتی زمین پراید را وسط خیابان شلوغ بلعید | تصویر
  • پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه کتاب تهران به دنیا مخابره می‌کنیم