Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان از تسویه مطالبات سال 95 کلیه مراکز خصوصی طرف قرارداد این بیمه خبر داد و اظهار کرد: مطالبات داروخانه‌ها تا پایان خرداد 96 و مراکز خصوصی طرف قرارداد تا پایان سال 95 پرداخت شد.

سعید فرجی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با اجرای طرح تحول نظام سلامت پرداخت از جیب بیمه‌شدگان در مراجعه به بیمارستان‌ها کاهش یافت، تصریح کرد: با راه‌اندازی کلینیک‌های ویژه و حضور متخصصان رشته‌های مختلف پزشکی در این کلینیک‌ها، بیمه‌شدگان با فرانشیز(خودپرداخت) کمتر خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی را دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طرح بیمه سلامت همگانی که به عنوان پیش‌نیاز طرح تحول از آن نام می‌برند، حدود 11 میلیون نفر به‌صورت رایگان بیمه و دولت و سازمان بیمه سلامت ایران با اجرای آن هزینه افرادی که هیچ بیمه‌ای را نداشتند، متقبل شدند.

فرجی خاطرنشان کرد: با رسیدن جمعیت بیمه‌شدگان بیمه سلامت همگانی به حدود 11 میلیون نفر، ابلاغ کتاب ارزش‌های نسبی خدمات سلامت و افزایش تعرفه‌ها، روند فزاینده تقاضای غیرضروری درمان از طرف بیمه‌شدگان و مراکز طرف قرارداد و تغییر صندوق برخی از بیمه‌شدگان از سایر صندوق‌ها به بیمه سلامت همگانی و ... هزینه‌های سازمان بیمه سلامت به شدت افزایش و پرداخت‌های سازمان به مراکز تشخیصی درمانی به تعویق افتاد.

وی با تأکید بر اینکه سازمان بیمه سلامت ایران برای پرداخت مطالبات پزشکان، داروخانه‌ها، مراکز پاراکلینیک و بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی و خصوصی تلاش بسیاری کرده است، ادامه داد: سازمان بیمه سلامت سعی بر پرداخت بدهی‌ها و مدیریت بهینه منابع داشته و تلاش کرده فاصله شکاف بین مطالبات و پرداخت‌ها را کم کند بنابراین مطالبات داروخانه‌ها تا پایان خرداد 96 و بدهی پزشکان، آزمایشگاه‌ها، مراکز پرتو پزشکی و بیمارستان‌های خصوصی تا پایان سال 95 تسویه خواهد شد

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه مطالبات بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی تا نیمه دی‌ماه 95 پرداخت شده است، یادآور شد: با اختصاص اوراق بهادار مطالبات بهمن‌ماه 95 نیز پرداخت خواهد شد همچنین در سطح یک که شامل درمانگاه‌های روستایی و شهری است، بخش قابل‌توجهی از مطالبات شهریورماه 96 نیز پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه منابع لازم برای اجرای طرح تحول نظام سلامت به سازمان بیمه سلامت تخصیص نیافت، اظهار کرد: تقاضای غیرضروری بیمه‌شدگان و مراکز تشخیصی درمانی، تغییر صندوق بیمه‌شدگان و به‌ویژه بیمه‌شدگان صندوق ایرانیان به بیمه سلامت همگانی سبب تشدید مطالبات شد که با پیگیری مستمر مدیران سازمان در حال تأمین منابع و پرداخت مطالبات مؤسسات هستیم و از مؤسسات طرف قرارداد می‌خواهیم با جلوگیری از این تقاضاهای القایی به ما در مدیریت هزینه‌ها کمک کنند.

وی تصریح کرد: همچنین به نظر می‌رسد با اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده و استقرار پرونده الکترونیک سلامت، سازمان در پرداخت به هنگام مطالبات مؤسسات طرف قرارداد توانمند خواهد شد.

وی افزود: هیئت دولت با توجه به قانون برنامه ششم توسعه و ضرورت حرکت به سمت نظام ارجاع و پزشک خانواده، مصوب کرد بیمه‌شدگان بیمه سلامت همگانی برای دریافت خدمات باید صرفا به مراکز دولتی مراجعه کنند و البته در صورت تجویز دارو در این مراکز، داروخانه‌های خصوصی مجاز به نسخه پیچی برای آنان خواهند بود.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان خاطرنشان کرد: در زمان اجرای طرح بیمه سلامت همگانی با توجه به تعداد جمعیت بیمه‌شده در سازمان‌های بیمه‌گر پایه که شامل سازمان بیمه سلامت، سازمان تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح و بیمه تعدادی از سازمان‌ها و ارگان‌ها است، پیش‌بینی می‌شد حدود 6 میلیون نفر از افراد فاقد بیمه تحت پوشش قرار گیرند که در عمل به علت نبود زیرساخت‌های فنی و مشکلات قانونی، این تعداد به حدود 11 میلیون نفر رسید و تعداد بسیاری از مردم با تغییر صندوق بیمه خود، به دریافت دفترچه بیمه سلامت روی آوردند که کارشناسان بخشی از چالش کمبود منابع این طرح بزرگ ملی را این موضوع دانسته‌اند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۵۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان گفت: از آغاز فصل خرید گندم در استان تاکنون ۶۰۰ هزار تن گندم از گندمکاران استان خریداری شده است.

امید جهان نژادیان افزود: از این میزان ۴۵۰ هزار تن در مراکز روباز خریداری شده است که ۲۰۰ هزار تن آن به سیلو‌های استاندارد منتقل شده است. 

وی اظهار کرد: ۸۰ درصد گندم‌های خریداری شده در سامانه سیفا ثبت شده است و مابقی توسط کاربران مراکز در حال ثبت می‌باشند. 

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده مطالبات گندمکاران استان این هفته ابتدای هفته آینده پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر بارش باران در استان از کشاورزان درخواست می‌شود در طول هفته جاری از ارسال محصول گندم خود در مراکز خرید روباز خودداری گ به سیلو‌های استاندارد مراجعه نمایند.

دیگر خبرها

  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد