Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی استان خراسان رضوی، دکتر شهید زاده در نشستی با مدیران و کارشناسان مدیریت شعب بانک در استان خراسان رضوی با تاکید بر این مطلب که خدمت به مردم و کاهش وابستگی کشور در حوزه امنیت غذایی بهترین عبادت است و بانک کشاورزی بانک تخصصی و پشتیبان امنیت غذایی مردم است، از پرداخت قریب به 116 هزار میلیارد ریال بابت خرید نزدیک به 9 میلیون تن گندم مازاد از کشاورزان و تسویه کامل طلب گندمکاران از دولت توسط این بانک خبر داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شهید زاده با اشاره به ویژگی های اقتصاد مقاومتی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی موضوعی مهم است و 10 راهبرد همچون درون‌زایی، برون‌زایی، سودآوری، اتکا به مردم و عدم وابستگی به خارج برای آن در بانک کشاورزی تعریف شده که تمامی این‌اهداف باید به برنامه های عملیاتی تبدیل شود.

وی تصریح کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی و رونق تولید، تمام قد در میدان بوده ایم و امروز بانک کشاورزی بهترین عملکرد را در حوزه اقتصاد مقاومتی داشته است؛ به این معنی که بیشترین تعداد بنگاه‌های تولیدی را درراستای مسئولیت های ذاتی خود پشتیبانی می کنیم و در بخش توسعه‌ای نیز از بسیاری از پروژه‌ها چون تولید وسایل مکانیزه کشاورزی و گلخانه‌ها حمایت مالی کرده ایم و درواقع استراتژی‌های مقام معظم رهبری و دولت را در عمل پیش بردیم.
دکتر شهیدزاده در ادامه سخنان خود اظهار داشت: اقدامات مؤثربانک کشاورزی سبب شده است تا وزیرمحترم تعاون ،کارورفاه اجتماعی در مصاحبه تلویزیونی خود اعلام کند که بانک کشاورزی پیشرو در حوزه اشتغال است و این به آن معنی است که ما بی‌راهه نرفته ایم و براساس برنامه‌های مقام معظم رهبری و دولت گام برداشته‌ایم و در کنار بانک مرکزی برای اجرای سیاست‌های اقتصادی حضورمؤثرداشته ایم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: ضروریست از تمام اهرم‌ها برای اختصاص ردیف مستقل در قانون بودجه برای بیمه کشاورزی استفاده شود چرا که بیمه کشاورزی بدون کمک دولت امکان ادامه فعالیت نخواهد داشت. وی از سوی دیگر خاطر نشان کرد تزریق یارانه‌های بخش کشاورزی بهتر است از طریق بیمه کشاورزی صورت پذیرد زیرا بیمه متناسب با حجم فعالیت تولید کننده ریسک تولید کننده را کاهش و به ارتقای سطح تولید کمک می‌کند.

دکتر شهیدزاده همچنین از مهندس حسن نژاد قائم‌ مقام صندوق بیمه کشاورزی برای ایجاد تحول اساسی در این حوزه قدردانی و از زحمات کلیه همکاران فعال و دلسوز در این بخش تشکر کرد.

وی در پایان با اشاره به شرایط مناسب شعب استان خراسان رضوی گفت: امروز روند کاری شعب بانک کشاورزی قابل قبول است و از آنجایی که بیشترین شعب را در این استان داریم قطعا نتیجه اقدامات همکاران مدیریت خراسان رضوی به عنوان یک استان بزرگ در عملکردکلی بانک کشاورزی تاثیر گذار خواهد بود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۵۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده

ایسنا/گیلان رئیس سازمان چای، بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد.

حبیب جهانساز امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز چین بهاره برگ سبز چای از روزهای آینده، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و سرمای اوایل سال، شاهد تاخیر در چین اول هستیم، اما به زودی برداشت را آغاز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت خرید تضمینی برگ سبز و عقد قرارداد با کارخانجات فراهم شده است، افزود: چین بهاره تا پایان خردادماه ادامه دارد، اما در مجموع چهار چین در سه فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به فاصله یک ماهه تا ۴۵ روز بین هر چین، اضافه کرد: ۹۰ درصد باغات چای در اراضی شیبدار و دیم بوده و لذا شرایط اقلیمی در زمان برداشت اثرگذار است.

جهانساز بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد؛ البته شرط عقد قرارداد با کارخانجات در سال جدید، تسویه کامل مطالبات است.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات در فروش و بازاریابی و تامین نقدینگی، اضافه کرد: سال گذشته، واردات چای به شرط خرید چای داخلی بود که بالغ بر ۱۰ هزار تن چای از کارخانجات خارج شد و بخشی از نقدینگی کارخانجات را برای سال جدید تامین کرد.

رئیس سازمان چای با بیان اینکه چای‌سازی کارخانجات به ویژه برندها کیفی‌تر شده است، عنوان کرد: شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی نرخ خرید تضمینی برگ سبز در سال جدید را تصویب کرد و شاهد افزایش ۳۰ درصدی بها به صورت میانگین هستیم؛ یعنی بهای برگ سبز درجه یک از ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ هزار تومان و بهای برگ سبز درجه دو از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۵ هزار تومان رسیده است.

وی یکی دیگر از مصوبات شورای قیمت‌گذاری را واردات چای به شرط خرید چای داخلی دانست و ادامه داد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، پنج درصد از ارزش بهای برگ سبز با توجه به ظرفیت‌های قانون بودجه ۱۴۰۳ برای افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت چای تعلق می‌گیرد.

جهانساز افزایش ۳۰ درصدی تولید چای خشک را نتیجه قیمت متناسب خرید برگ سبز و پرداخت به موقع مطالبات و ارائه تسهیلات ارزان قیمت اصلاح و احیا و به‌زراعی باغات و بهسازی کارخانجات دانست و یادآور شد: برای سال جاری برداشت ۱۴۵ هزار تنی برگ سبز و تولید ۳۲ هزار تنی چای خشک را پیش‌بینی می‌کنیم که در صورت مساعدت اقلیمی، افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان چای با تاکید بر لزوم کنترل قیمت و حجم واردات چای، اضافه کرد: سال گذشته شاهد واردات ۴۲ هزار تنی چای بودیم که به بازار چای داخلی کمک کرد؛ این در حالی است که نیاز کشور به چای خشک ۸۵ هزار تن بوده و تولید داخل فقط ۳۰ درصد این نیاز را تامین می‌کند.

وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در برندسازی چای داخلی و بازاررسانی آن، تاکید کرد: بیش از ۸۰ درصد چای تولیدی وارد بازار مصرف می‌شود؛ همچنین سالانه شاهد صادرات ۱۰ هزار تنی چای ایرانی هستیم.

جهانساز یکی از شاخصه‌های بارز چای ایرانی را عدم استفاده از سموم دانست و خاطرنشان کرد: باغات ما دچار آفات خسارت‌زا نیستند و هیچگونه توزیع سم شیمیایی نداریم، اما در صورت لزوم از سموم بیولوژیک استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد