Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@15:55:15 GMT

اشمید: امکان مذاکره مجدد وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۷۵۰۷

هلگا اشمید در دومین سمینار سطح بالای همکاری‌های بین‌المللی ایران و اتحادیه اروپا با موضوع "همکاری‌های هسته‌ای: پیشرفت‌ها و چشم اندازها " که روز سه‌شنبه در هتل عباسی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: من امروز خوشحالم که در میان شما عزیزان در یک شهر پر از معماری جالب به نام اصفهان هستم. این دومین سفر من به اصفهان است و امیدوارم نصف جهان را بیشتر بشناسم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مسائل وسیعی که بین اتحادیه اروپا و ایران برگزار می‌شود نشان می‌دهد این نشست از اهمیت بالایی برای هر دو طرف برخوردار است. ما علاقه‌مند هستیم رابطه خود را با ایران گسترش دهیم. این سمینار نشان می‌دهد روندی که در فوریه امسال در بروکسل برگزار کردیم در ایران ادامه خواهیم داد، چراکه آن سمینار موفقیت‌آمیز بوده است.

وی ادامه داد: فعالیت هسته‌ای صلح‌آمیز ایران گسترش یافته و دانشمندان ایران و جهان تبادل نظر می‌کنند. این پتانسیل بالقوه‌ای برای طرف‌ها، افزایش ایمنی هسته‌ای و پژوهش‌های هسته‌ای است و این نقطه مهمی است.

اشمید تاکید کرد که هر گامی بر اساس پیوست ۳ برجام باعث افزایش شفافیت می‌شود و طرف‌ها باید آن را رعایت کنند.

معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: استفاده از بالاترین استانداردها به نفع همه است. ما با این سمینارها می‌خواهیم این پیام را بدهیم که امنیت و ایمنی هسته‌ای می‌تواند مهم باشد.

وی با بیان این‌که خوشحالیم ایران به کنوانسیون‌های مختلف می‌پیوندد افزود: پس از شصت و یکمین نشست آژانس انرژی اتمی دکتر صالحی در خصوص مدیریت پسماندهای رادیو اکتیوی به مجلس پیشنهادهایی را پس از تصویب در دولت داده است. این را به فال نیک می‌گیریم چراکه ایران می‌تواند به کنوانسیون‌های هسته‌ای به خصوص ایمنی هسته‌ای بپیوندد. همه این‌ها موجب افزایش همکاری بیش از پیش هسته‌ای می‌شود.

اشمید افزود: داشتن حمایت داخلی بسیار مهم است و موجب افزایش روابط اقتصادی بین ایران و جهان می‌شود.

وی گفت: تبادلاتی بین ایران و اتحادیه اروپا وجود دارد، پژوهش‌هایی برای گداخت هم وجود دارد. هم چنین کنفرانس‌هایی در نظر داریم تا دانشمندان بتوانند بازدیدهایی هم از مراکز مطالعاتی اتحادیه اروپا داشته باشند.

اشمید با اشاره به پروژه مدرن سازی اراک و تبدیل فردو به مرکز تحقیقاتی اظهار کرد: این پروژه‌ها گام مهم دیگری بودند که در حال انجام هستند و از همکاری روسیه هم تشکر می‌کنم و پروژه‌های دیگر را نیز نظارت خواهیم کرد. اتحادیه اروپا در این پروژه‌ها کمک‌کننده خواهد بود.

معاون موگرینی گفت: آیتم‌هایی که در آنها چراغ سبزهایی به ایران داده شده است بخشی از NPT‌ است و برای تسهیل این فرآیند یک بخشی از کار را به آن اختصاص داده‌ایم.

وی در ادامه تصریح کرد: برجام یک توافق بین‌المللی است و همه ملزم به اجرای آن و اجرای پیوست ۳ هستند. همه باید متعهد به برجام باشند. تحریم‌ها باید برداشته می‌شد و این قابل بازگشت نیست. ما نشان دادیم که دیپلماسی چه دستاوردهایی دارد.

اشمید خاطرنشان کرد: اتحادیه اروپا متعد به همه تعهدات خود است. برجام استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را محقق کرده است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۷۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه می‌گوید که اروپا باید بحث و مناظره درباره توسعه قابلیت تدافعی انحصاری قاره سبز از جمله بازنگری در قوای هسته‌ای خود را آغاز کند.

ماکرون با اشاره به اینکه فرانسه همین حالا هم حمایت ناتو را در کنار خود دارد، گفت: باید فراتر برویم. فرانسه باید از امنیت خود اطمینان حاصل کرده و یک نیروی دفاعی قابل تکیه در سطح اروپا بسازد.

وی همچنین اضافه کرد: حصول اطمینان از امنیت شاید به معنای استقرار سپرهای (سامانه‌های) دفاع موشکی باشد که قادر به ایجاد بازدارندگی برابر استفاده از سلاح هسته‌ای هستند. قابل تکیه هم یعنی در اختیار داشتن موشک دوربرد که باعث بازدارندگی روس‌ها شود.

در بحبوحه جنگ اوکراین، شمار زیادی از رهبران غربی بر تقویت قوای دفاعی کشور متبوع خود تاکید کرده و مدعی شده‌اند که روسیه ممکن است ظرف چند سال آتی به ناتو حمله کند.

با این حال، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه با رد این ادعا، آن را «بی‌معنی» خواند و گفت که آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین حامی و سرمایه‌گذار ناتو، ۱۰ برابر بیشتر از مسکو در حوزه دفاعی هزینه می‌کند. وی همچنین تاکید کرد که تنش‌های ژئوپولیتیکی کنونی، تا حد زیادی به دلیل تصمیم ناتو مبنی بر چشم‌پوشی از منافع امنیتی روسیه ایجاد شده است.

ماکرون در واکنش به موضع وی در قبال سلاح هسته‌ای گفت: گرچه فرانسه تنها در صورت به خطر افتادن منافع حیاتی‌اش از زرادخانه خود استفاده خواهد کرد اما این منافع، بُعد اروپایی هم دارند و این بدان معناست که دکترین هسته‌ای فرانسه باید به اقتدار دفاعی اروپا کمک کند.

وی افزود: موافق گشودن این سرفصل هستم؛ مساله‌ای که متعاقبا باید دفاع ضدموشکی، شلیک موشک دوربرد و سلاح هسته‌ای را شامل شود.

ماکرون چندین سال است که حامی ایجاد یک «ارتش حقیقی اروپایی» است؛ ارتشی که بتواند به طور مستقل امنیت این قاره را تقویت و تامین کند. او ماه جاری هشدار داد که «اروپای امروز، فناپذیر است» و در ادامه خواستار «استقلال راهبردی» اروپا به ویژه در حوزه تولیدات دفاعی شد و مدعی شد که «اروپا باید نشان دهد که هرگز مطیع و وابسته آمریکا نیست.»

کد خبر 6090886

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها