Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@12:41:20 GMT

عامل واردات خودروهای خارجی مشخص شد + جزئیات

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۴۰۵۳۰

عامل واردات خودروهای خارجی مشخص شد + جزئیات

عضو کمیسیون صنایع مجلس عامل واردات خودروهای خارجی به کشور را تشریح کرد.

منصور مرادی نماینده مریوان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی تسنیم با انتقاد از واردات 200 دستگاه خودرو هیبریدی که بدون خدمات پس از فروش مجوز واردات دریافت کرد‌ه‌اند، گفت: اگر خودروهای داخلی با کیفیت تولید می شد، شاهد این حجم گسترده واردات خودرو نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:وزارت صنعت، معدن و تجارت که مجوز این واردات را صادر کرده باید به مجلس پاسخ دهد و وزارت اقتصاد نیز باید بابت سهل انگاری گمرک پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید:

تمهیدات جدید مجلس برای جلوگیری از قاچاق کالا

نماینده مردم مریوان در مجلس با انتقاد از واردات بی‌رویه خودروها به کشور اضافه کرد: در گذشته بسیاری از خریداران خودرو که از نبود خدمات پس از فروش و خودروهای بی کیفیت رنج می بردند، مقابل مجلس، وزارت صنعت، معدن و تجارت و نهاد ریاست جمهوری تجمع می‌کردند و به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا واردات خودرو را در قالب قانون هدفمند کنیم.

وی با اشاره به اینکه در قالب قانون جدید، واردات خودرو مشروط به داشتن خدمات پس از فروش و نمایندگی مجاز در کشور شد، ادامه داد: هنگامی که خودرو وارداتی مجوز لازم را از وزارت صنعت گرفته باشد، یعنی خریدار داخلی مطمئن است که این خودرو نمایندگی مجاز در کشور دارد و می‌تواند در صورت هرگونه خرابی بدون هیچ مشکلی، آن خودرو را تعمیر و به حرکت درآورد.

نماینده مردم مریوان در مجلس با اشاره به اینکه برخی از خودروهای وارداتی بدون خدمات پس از فروش به مصرف کننده تحویل می شود، گفت: آیا کسانی که برای واردات این خودروها تصمیم می‌گیرند، نمی‌دانند که چه عواقبی برای اقتصاد کشورمان دارد؟ آیا این آقایان نمی‌دانند که اگر خودرو به وسیله نمایندگی مجاز وارد می‌شد و خدمات پس از فروش را نیز تضمین می‌کردند، تعمیرات این خودروها در مدت گارانتی رایگان بود اما اکنون که غیرقانونی و بودن گارانتی وارد شده، باید بابت هر آچاری که به پیچ این خودورها انداخته می‌شود و هر قطعه‌ای که تعویض می شود، ارز بپردازیم و این زیان بزرگی به اقتصاد کشور وارد می‌کند.

مرادی اضافه کرد: باید از وزیر صنعت، معدن و تجارت سوال شود که چگونه خودرو بدون در نظر گرفتن مبانی قانونی مجوز واردات گرفته‌اند و وزیر اقتصاد نیز پاسخ دهد چرا بازرسان گمرک اسناد این خودروها را با دقت کنترل نکرده‌اند.

انتهای پیام/

R1373/P1361/S1,15/CT1 موضوعات مرتبط مجلس دهم کمیسیون صنایع

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین

میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل تسلا در سفری سرزده به چین با مقامات این کشور دیدار و تلاش کرد تا فروش نزولی این شرکت خودروسازی را تقویت کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سی‌ان‌ان، ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل تسلا، در سفری سرزده به چین با مقامات این کشور دیدار و تلاش کرد تا فروش نزولی این شرکت خودروسازی را تقویت کند.

در جریان این سفر، ماسک آخرین فناوری خودروهای بدون راننده تسلا را به دومین بازار بزرگ خود در مواجهه با رقابت شدید با شرکت‌های چینی معرفی کرد.

این دومین سفر وی به چین در کمتر از یک سال است و شامل دیدار روز یکشنبه با لی کیانگ، نخست‌وزیر چین می‌شود که شرکت تسلا را تحسین کرد و از آن به عنوان "الگوی موفق" برای همکاری آمریکا و چین نام برد.

اخراج 10 درصد کارکنان تسلاتسلا روباتاکسی را 8 اوت رونمایی می‌کند

بر اساس گزارش رویترز، رئیس تسلا در جریان این سفر تلاش کرد تا تأیید مقامات پکن برای عرضه نرم افزار رانندگی کاملاً خودکار و بدون راننده موسوم به "اف‌اس‌دی" FSD در چین و انتقال داده‌های آن به خارج از این کشور را دریافت کند.

تقریباً همه خودروهای تسلا دارای یک سیستم کمک راننده به نام اتوپایلوت Autopilot هستند، در حالی که اف‌اس‌دی با قیمت بالاتر ارائه می شود.

بر اساس این گزارش، خدمات اتوپایلوت پیش از این نیز در دسترس عموم مردم چین بوده است اما نرم افزار کامل اف‌اس‌دی که باید با قوانین امنیت داده این کشور مطابقت پیدا کند، در دسترس عموم نیست.

به نظر می رسد ماسک در این سفر دو روزه که روز دوشنبه به پایان رسید، در اهداف خود پیشرفت کرده است.

روز یکشنبه، انجمن خودروسازان چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که خودروهای مدل 3 و Y تسلا با الزامات امنیت داده‌های چین مطابقت پیدا کرده‌اند.

ورود خودروهای این شرکت به برخی مناطق حساس چین قبلاً به دلیل نگرانی‌های امنیتی داده‌ها و جاسوسی ممنوع شده بود. از سال 2021، این شرکت ملزم شده است که داده های کاربران محلی را در یک مرکز داده در داخل این کشور ذخیره کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • شناسایی و انهدام باند قاچاق خودرو‌ در مازندران