Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اعتقاد کارشناس مسائل آمریکا، آمریکایی­‌ها قصد دارند پروژه DDR را به دولت عراق تحمیل کنند تا این پروژه به دست بغداد اجرایی شود؛ لذا ضروری است که گروه‌های عراقی نسبت به این مسئله توجه جدی داشته باشند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، کارشناس مسائل آمریکا، در خصوص تروریستى خوانده شدن گروه مقاومت النجباء از سوی کنگره آمریکا، گفت: واشنگتن به دنبال تحمیل پروژه DDR به دولت عراق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به پروژه‌­ای که آمریکایی­‌ها برای حذف گروه­‌های مسلح ضد خود دنبال می­‌کنند، خاطرنشان کرد: پروژه DDR بعد از شکست طالبان و اشغال افغانستان از سوی آمریکایی‌ها مطرح شد که در قالب این پروژه به دنبال خلع سلاح نیروهای جهادی افغانی بودند.

کارشناس مسائل آمریکا با تأکید بر هدف پروژه DDR اشاره داشت: این پروژه از سوی پنتاگون و بر اساس مطالعات گسترده‌ای طراحی شده است. آمریکایی­‌ها در این پروژه به دنبال خلع سلاح، بسیج زدایی و جنبش زدایی از حرکت‌های مسلحانه جهادی هستند.

وی با اشاره به آزمایش شدن پروژه DDR در افغانستان بیان داشت: واشنگتن این پروژه را نخستین بار در افغانستان مورد آزمایش قرار داد که موفق بود. آن­ها تمام تشکیلات جهادی را تحت عنوان اینکه در ارتش افغانستان جمع شوند، خلع سلاح کردند تا گروهی در آینده توان برخورد مسلحانه با آمریکایی‌ها نداشته باشد.

عبدی با توجه به نتیجه­‌ای که اجرای این پروژه در افغانستان داشت، گفت: گروه‌های جهادی در قالب آن خلع سلاح شدند. تنها گروهی که در این پروژه وارد نشد، گروه حکمتیار بود که عملاً منزوی شده بود. این گروه از آنجایی‌ که تنها بود، نتوانست اقدامی انجام دهد. گروه طالبان نیز سرکوب شد؛ اما بعداً خود را بازسازی کرد و در حال حاضر نیز فعال است.

وی با تأکید بر دلیل پیگیری پروژه DDR در عراق نیز اشاره داشت: آمریکایی­‌ها این پروژه را در کنگره تصویب کردند و با اعمال فشار و تحریم سعی می‌کنند دولت عراق را مجبور به پذیرش آن کنند. چراکه گروه‌های مسلح عراق برای آینده آمریکایی‌ها تهدید جدی به شمار می‌آیند.

کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به توانایی­‌های حشد الشعبی تأکید کرد: این گروه از یک طرف در جنگ اخیر با داعش و گروه‌های تکفیری تجربه موفقی به دست آورده و باتجربه و ورزیده شده‌ است و از طرف دیگر به لحاظ ایدئولوژیک ضد آمریکایی محسوب می­‌شود.

وی با توجه به نگرانی­‌های واشنگتن از حشد الشعبی عراق گفت: این موضوع برای آمریکایی‌ها قابل‌پذیرش نیست که گروه‌های جهادی عراق هم اسلحه و قدرت داشته باشند و هم قانونی باشند. این گروه­ها در قالب حشد الشعبی سازمان دهی شده‌اند و قانونی محسوب می‌شوند.

عبدی با تأکید بر تلاش واشنگتن برای اجرایی شدن پروژه DDR از سوی بغداد اشاره داشت: آمریکایی­‌ها می‌خواهند این پروژه را به دولت عراق تحمیل کنند تا این پروژه به دست بغداد اجرایی شود؛ لذا ضروری است که گروه‌های عراقی نسبت به این مسئله توجه جدی داشته باشند.

منبع: تسنیم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۴۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناتوانی واشنگتن و لندن از مقابله با حملات ارتش یمن

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، «فهمی الیوسفی» معاون وزیر اطلاع رسانی دولت نجات ملی یمن به شبکه المسیره این کشور گفت: از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه گذشته) تاکنون یمنی‌ها توانسته‌اند در عملیات‌های خود موفقیت‌های بسیاری را کسب کنند.

وی بار دیگر تأکید کرد: به دنبال این مجموعه عملیات ارتش یمن و ناتوانی ائتلاف آمریکایی از مقابله با حملات پهپادی و موشکی، فرانسه و آلمان ناوهای خود را از ائتلاف خارج کرده‌اند و اکنون نیز میان اعضای باقی مانده اختلافات زیادی وجود دارد.

سخنان الیوسفی پس از آن بیان می شود که نیروهای مسلح یمن چهارشنبه شب حملات اخیر حود به ناوشکن و کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی در خلیج عدن و اقیانوس هند را تشریح کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری «المسیره»، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که نیروهای نظامی این کشور سه عملیات نظامی را انجام داده که در جریان آن علاوه بر ناوشکن آمریکایی، یک کشتی متعلق به ایالات متحده نیز در خلیج عدن و یک کشتی اسرائیلی نیز در اقیانوس هند با پهپاد هدف قرار دادند.

بر اساس بیانیه‌ی سریع، نیروی دریایی ارتش یمن با تعدادی موشک مناسب، ناو آمریکایی (MAERSK YORKTOWN) را در خلیج عدن هدف قرار داد.

طبق این بیانیه در عملیات دیگر در اقیانوس هند نیز کشتی اسرائیلی (MSC VERACRUZ) با پهپاد هدف قرار گرفته شد.

ارتش یمن در ماه‌های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داده است. نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به غزه را متوقف نکند، کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ هدف قرار دهند.

دیگر خبرها

  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • افغانستان و قرقیزستان در شانس مجدد جام جهانی
  • برد تاریخی افغانستان بر عراق در جام ملت‌ها
  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای سفر اردوغان به آمریکا وجود ندارد
  • پیروزی تیم فوتسال افغانستان در برابر عراق
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • ناتوانی واشنگتن و لندن از مقابله با حملات ارتش یمن
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود