Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس واحد مراغه گفت: با حضور دکتر ولایتی به عنوان رئیس هیأت موسس و امنا و دکتر رهبر به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، قدم‌های بنیادین در راستای عملی شدن تفکرات ناب بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی برداشته شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمدرضا ولیلو در مراسم معنوی گرامیداشت هفته بسیج که به همت حوزه‌های بسیج استادان، کارکنان و دانشجویی واحد مراغه برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بسیجی، اظهار کرد: «برخی کلمات به تنهایی مفهوم تام ارزش‌های انسانی را دارا هستند از جمله آنها بسیج است که معانی حریت در عبودیت، اطاعت آگاهانه، عدالتخواهی، ظلم ستیزی، ابتکار،خلاقیت و نوآوری، شهادت طلبی، ایثار، تواضع، شجاعت، صلابت را در بردارد »

وی افزود: «امام (ره) با فرمان تشکیل سازمان بسیج مستضعفان سال 58 در واقع مردمی‌ترین و کاربردی‌ترین نهاد این انقلاب عظیم را پایه ریزی کردندکه بعدها خودشان آن را شجره طیبه خواندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ولیلو با توجه به قدرت ارتش 20 میلیونی در زمان جنگ تحمیلی و اثرآن در نتیجه جنگ گفت: «بسیج در دانشگاه‌ها هم به عنوان نماینده قشر فرهیخته جامعه جایگاه حساسی دارد. امام (ره) فرمودند «دانشگاه مبدأ همه تحولات است» دانشگاه باید نیروی لازم برای اداره کشور را تربیت کند و با تفکر بسیجی به همان مفهوم والای انسانی، اکنون علم مبتنی بر تعهد و تخصص با تفکر بسیجی لازم است تا درمقابل جنگ نرم دشمنان چاره جویی کند و در راه استقلال اقتصادی و نظامی و علمی و تکنولوژی، یاریگر نظام باشد و درمقابل تفکرات الحادی بایستد.»

رئیس واحد مراغه خاطرنشان کرد: «اگر امروز مقام معظم رهبری در عرصه جهاد فرهنگی برنامه جامع و مدون سبک زندگی ایرانی اسلامی را مطرح می‌فرمایند، در واقع احساس نیاز به مقابله با شبیخون فرهنگی نظام‌های استکبار جهانی است و وظیفه ما بسیجیان است که با اجرای فرامین مقام معظم رهبری و ایجاد سپر مقاومتی فرهنگی، قشر جوان کشوررا از آسیبهای اجتماعی مصون بداریم.»

ولیلو: امام (ره) با فرمان تشکیل سازمان بسیج مستضعفان سال 58 در واقع مردمی‌ترین و کاربردی‌ترین نهاد این انقلاب عظیم را پایه ریزی کردندکه بعدها خودشان آن را شجره طیبه خواندند

وی گفت: «اگر دیروز بسیجیان در راه دین و اسلام شهید می‌شدند، سرداران بزرگ که در جنگ سخت، جانشان را فدا کردند، امروز باید بسیجیان ما در جنگهای نرم هم خط شکن باشند.»

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان مراغه نیز با قدردانی از بزرگداشت هفته بسیج از سوی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه بیان کرد: «برای امام (ره) الهام شده بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی چه طوفانهایی و چه توطئه‌هایی این انقلاب را تهدید خواهند کرد. به همین خاطر فرمان تشکیل بسیج مستضعفین را صادر کرد و با تشکیل ارتش بیست میلیونی و ساماندهی این نیروی عظیم انقلابی، تمام حیله‌ها، توطئه‌ها و خوابهای دشمنان برای انقلاب نوپای اسلامی، نقش بر آب شد.»

سرهنگ رضا سامی افزود: «وقتی بسیج وارد صحنه می‌شود، صحنه را برای حریف تنگ‌تر می‌کند. خدارا شکر می‌کنیم که تفکر بسیجی امروز جهانی شده است و در هر کجای عالم، این تفکر وارد می‌شود، عرصه را برای دشمن تنگ‌تر می‌کند . بسیج در همه عرصه‌ها حضور دارد و خدارا شکر که در همه حضورهای خود موفق عمل کرده است. در آرام کردن اغتشاشات، در کمک به دولت، در محرومیت‌زدایی، مسائل اقتصادی، بهداشتی، امنیتی، فرهنگی و حتی جنگ با دشمن در بیرون مرزها.»

فرمانده سپاه مراغه شاخص‌های انقلابی واقعی بودن مقام معظم رهبری رابرشمرد و گفت: «پایبندی به اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی– همت بلند برای رسیدن به آرمان‌های انقلاب – پایبندی به استقلال سیاسی، فرهنگی و اقتصادی – حساسیت در برابر دشمنان – تقوای دینی و سیاسی شاخصه‌های مهم انقلابیگری است که رهبی معظم انقلاب بیان فرمودند و ما بسیجیان وظیفه داریم خودمان را با این شاخصها محک بزنیم و عیار انقلابی بودنمان را با این شاخصها بسنجیم.»

وی افزود: «مقام معظم رهبری فرمودند که جوانان ما هم می‌توانند انقلابی باشند. حتی می توانند با رعایت درست شاخصهایی که مطرح شد، انقلابی‌تر از گذشتگان هم باشند. مثل شهید محسن حججی. جوان امروزی بود، انقلابی به تمام معنا بود. خوب درک کرد، خوب فهمید پیام امام را، پیام رهبر را.»

در این مراسم معنوی یکی از بسیجیان پیشکسوت شهرستان به بیان خاطره پرداخت و با اهدا لوح یادبود از خانواده مکرم شهید مدافع حرم شهرستان مراغه (علی کنعانی) تجلیل شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است

هم‌زمان با سالروز شهادت شهید مطهری و  روز معلّم، جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور صبح چهارشنبه (۱۴۰۳/۰۲/۱۲) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

یکی از موضوعاتی که در این دیدار مورد اشاره رهبر انقلاب قرار گرفت اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پروش بود: «ما در گذشته، چند سال این سند تحوّل را گذاشتیم در کشور، درش را هم بستیم! هیچ تحرّکی انجام نگرفت،  ضرر کردیم. آن چند سالی که سند تحوّل جدّی گرفته نشد، پیشرفتی پیدا نکرد، ضرر کردیم. خب حالا بحمدالله شنیدم که سند هم مورد بازنگری قرار گرفته که رو به اتمام است و در حال نهایی شدن است، هم «نقشه‌ی راه» برای اجرای آن آماده شده، که اینها همه مهم است. بخصوص این نقشه‌ی راه برای اجرای سند خیلی مهم است؛ بدانیم این سند را چه جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزش‌ و پرورش اثر خودش را ببخشد؛ این خبر خوبی است. نگذارید وقفه ایجاد بشود و کار را به طور جدّی پیش ببرید.»

به همین مناسبت رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: این سند، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، نه تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش. یکی از بازیگران این عرصه خود وزارت آموزش و پرورش است. فصل هشتم سند که نگاشت نهادی سند است، در بخشی تأکید دارد که همه‌ی دستگاه‌ها و نهادها بویژه رسانه ملّی در اجرای این سند تکلیف دارند.

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش مکلف بوده‌ است که سالی یکبار در شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اقدامات سایر دستگاه‌ها درباره سند گزارش بدهد. سال گذشته وقتی به شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش دادم به من گفته شد این نخستین گزارش وزرای آموزش و پرورش از اجرای سند است.

صحرایی ادامه داد: در آن‌جا از نداشتن چهار نگاشت سند بعنوان مشکلات اجرایی گفتم. نگاشت نهادی، چراکه در سند گفته است که باید نگاشت نهادی داشته باشد؛ نگاشت مدرسه‌ای، یعنی سند وقتی به مدرسه می رود آنجا قرار است چه اتفاقی بیفتد؛ نگاشت حقوقی و قانونی و تقنینی، اجرای این سند به حدود ۲۰ قانون آیین‌نامه یا مقرره نیاز دارد و یک نگاشت رسانه‌ای هم لازم داشته است. در این سالیان هیچکدام از اینها متأسفانه تهیه نشده بود یا اگر هم تهیه شده بود جنبه قانونی پیدا نکرده بود.

او ادامه داد: کاری که ما انجام دادیم و تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بود تهیه نقشه بود. نقشه مبتنی بر همه تجربه‌های پیشین است. برای تهیه آن سندی نبوده است که موجود باشد و از آن بهره نبرده باشیم. از همه وزرا پس از تدوین سند تحول بنیادین هم مستقیم و غیرمستقیم در نشست‌ها مشورت گرفته‌ام و همه آنها دغدغه‌مند تحول بودند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نقشه راه اجرای سند تحول در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و امروز اجرای این نقشه یک تکلیف ملی است افزود: سازمان اداری و استخدامی هر سال بر مبنای این نقشه دستگاه‌های همکار نظام تعلیم و تربیت را ارزشیابی خواهد کرد. سازمان برنامه و بودجه برمبنای این نقشه تخصیص اعتبار خواهد داد و این نقشه، راه را برای ما روشن کرده و اولویت‌های هر سال مشخص شده است.

وی افزود: ترمیم سند هم لازم است و ضمیمه‌ای برای این کار پس از اجرا در دوره‌های یک‌ساله پیش‌بینی شده و توجه به فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در نقشه راه در نظر گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • پیام سرلشکر سلامی به مناسبت روز بسیج سازندگی
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها