Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-02@11:05:28 GMT

نگاهی به روند پیگیری پرونده فساد نواز شریف

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۴۸۰۵۴

نگاهی به روند پیگیری پرونده فساد نواز شریف

به گزارش جهان نيوز به نقل از تسنیم سرانجام نواز شریف به همراه دختر و دامادش بازهم در دادگاه حاضر شدند تا پاسخگوی سوالات قضات در مورد فساد اقتصادی و دیگر اتهاماتی باشند که از سوی سازمان بازرسی پاکستان به آنها زده شده است.
مهمترین اتهامی که در حال حاضر علیه نواز شریف وجود دارد وضعیت املاک و دارایی‌های خارج از کشور اوست که اکثر آنها در کشور انگلیس قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نواز شریف پیش از ورود به ساختمان دادگاه در گفتگو با رسانه‌ها از احضارهای بی‌دلیل و سوالات بی‌اساسی که صورت می‌گیرد گله کرده و عنوان کرد: همه شما شاهد هستید که برای حضور در دادگاه باید از چه راه دوری به پاکستان سفر کنیم!

وی به عمران خان و تحریک انصاف نیز حمله کرده و آنها را افرادی دانست که برپایه دروغ علیه او پرونده سازی کرده‌اند ولی اینک خود گرفتار پرونده فساد اقتصادی شده‌اند .

در پرونده فساد اقتصادی نواز شریف نام چهار نفر دیگر نیز وجود دارد که دو نفر از آنها هیچگاه در دادگاه حاضر نشده و شک و تردیدها نسبت به خود را به شدت افزایش داده‌اند. این چهار نفر عبارتند از « مریم نواز و کاپیتان صفدر» دختر و داماد نواز شریف و همچنین « حسن نواز و حسین نواز» پسران او .

گفته می‌شود حسن نواز و حسین نواز در عربستان به سر می‌برند و به دلیل وجود تخلفات اقتصادی هیچگاه برای پاسخگویی در دادگاه حاضر نشده‌اند و همین باعث شده تا حکم جلب هر دو صادر شود.
در این زمینه نگاهی به تاریخچه و سیر پیگیری‌های صورت گرفته در زمینه فساد اقتصادی نواز شریف و خانواده‌اش، برخی ابهامات را روشن می‌سازد.

با شکایت سازمان بازرسی پاکستان علیه رئیس رد صلاحیت شده حزب نواز، اولین دادگاه در تاریخ 13سپتامبر تشکیل شده و با وجود صدور احضاریه‌های مکرر برای حضور خانواده نواز شریف در تاریخ 19 سپتامبر هیچکس در دادگاه حاضر نشد.
شاید تا آن تاریخ هیچکدام از اعضای خانواده گمان نمی‌کردند که این احضاریه‌ها تا چه اندازه جدیست، و همین باعث شد تا آنها به احضاریه 26سپتامبر توجه کرده و نواز شریف برای اولین بار در دادگاه حاضر شده و سوالات قضات را پاسخ دهد.
در تاریخ 26سپتامبر دادگاه حکم دستگیری حسن نواز ، حسین نواز، مریم نواز ، و کاپیتان صفدر را صادر کرد و البته تاکید کرد که آنها می‌توانند به قید ضمانت آزاد شوند. این افراد باید درتاریخ 2 اکتوبر در دادگاه حاضر می‌شده و با پرداخت مبلغ یک میلیون روپیه به عنوان ضمانت می‌توانستنند آزاد شوند.

در تاریخ 2 اکتوبر تنها نواز شریف در دادگاه حاضر شد و بقیه افراد خانواده او به پاکستان بازنگشتند همین باعث شد تا حکم دستگیری سه نفر از آنها صادر شده و آزادی به قید ضمانت نیز برای آنان حذف شود.
مریم نواز دختر نواز شریف تنها کسی بود که می‌توانست شخصا به دادگاه مراجعه کرده و با پرداخت مبلغ یک میلیون روپیه آزاد شود.

نواز شریف پس از حضورش در این دادگاه برای مراقبت از همسرش که به سرطان مبتلا شده بود به لندن سفر کرد و مریم نواز به همراه شوهرش کاپیتان صفدر در تاریخ 9 اکتوبر برای حضور در دادگاه و پایان دادن به اتهاماتی که در رسانه‌ها منتشر می‌شد به پاکستان سفر کردند، نیروهای نظامی پاکستان بلافاصله پس از فرود هواپیما کاپیتان صفدر را بازداشت کرده و به مریم نواز اجازه خروج دادند ، هرچند داماد نواز شریف ساعاتی بعد به قید ضمانت آزاد شد.
پس از برگزاری دادگاه در تاریخ 9 اکتوبر هر یک از اعضای خانواده نواز شریف ملزم به پرداخت 5میلیون روپیه به عنوان ضمانت جهت آزادی شدند.

عدم حضور نواز شریف در دادگاه تاریخ 20 اکتوبر باعث شد که برای او نیز حکم دستگیری و آزادی به قید ضمانت صادر شود ولی او در تاریخ 3 نوامبر در دادگاه حاضر شده و به همراه مریم نواز و کاپیتان صفدر خواستار برگزاری فوری تمام جلسات دادگاه شدند.

با این درخواست دادگاه بعدی در تاریخ 8 نوامبر برگزار شده و با توجه به شواهد و مستنداتی که وجود داشت برای اولین بار علیه شخص نواز شریف هم جرایمی به اثبات رسید.
از تاریخ 15 نوامبر نوازشریف به مدت یک هفته اجازه عدم حضور در دادگاه را یافته و به جای خود ظافرخان نماینده اش رابه جلسات دادگاه فرستاد.

گفتنی است عدم حضور مکرر حسن نواز و حسین نواز باعث صدور حکم جلب فوری آنان شده است که کار را برای حزب نواز و شخص نواز شریف به شدت سخت خواهد کرد.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۸۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمد امیر ابراهیمی، ظهر چهارشنبه در همایش رؤسا و دادستان‌های سراسر استان کرمان با بیان اینکه در چند ماه آینده دادگاه‌های صلح در کرمان راه اندازی خواهند شد اظهار داشت: ۲۱ هزار و ۵۷۴ فقره پرونده در شرق استان با صلح و سازش مختومه شده است.

وی، با بیان اینکه سال گذشته شوراهای حل اختلاف در شرق استان کرمان ۲۱ هزار و۵۷۴ فقره پرونده را با صلح و سازش مختومه نموده‌اند افزود: شوراهای حل اختلاف شرق استان کرمان در سال گذشته مجموعاً به ۲۶ هزار و۸۵۱ فقره پرونده رسیدگی نموده‌اند و درصد پرونده‌های سازش شده به پرونده‌های مختومه در شوراهای حل اختلاف شرق استان در سال گذشته ۳۷ درصد می‌باشد.

وی افزود: در سال گذشته ۲۶ هزار و ۹۹۵ فقره پرونده به شعب شوراهای حل اختلاف در ۵ حوزه قضائی شرق استان کرمان وارد و ۲۶ هزار و ۸۵۱ فقره پرونده با سازش مختومه گردیده است.

حجت الاسلام ابراهیمی، با اشاره به فعالیت شعبه شوراهای حل اختلاف ویژه زندان در شهرستان بم بیان داشت: در سال گذشته ۹۱ پرونده به این شوراها وارد و ۱۱۴پ رونده مختومه شده است که از این تعداد ۱۱۰ پرونده به صلح و سازش ختم شده است.

وی افزود: طی سال گذشته تعداد ۱۶ زندانی با کمک شورای حل اختلاف ویژه زندان شهرستان بم از زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

کد خبر 6094246

دیگر خبرها

  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!
  • دادگاه های صلح درمسیر راه اندازی
  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان
  • پیگیری روند توزیع بنزین سوپر در استان سمنان
  • میزگرد نگاهی به هشت چالش تاریخی؛ پروژه کوروش درخدمت اسرائیل؟
  • نگاهی به پرونده بابک زنجانی
  • دادگاه‌های صلح در کرمان راه‌اندازی می‌شوند
  • سرگذشت فارسی‌زبانان آسیای میانه /نگاهی به کتاب «تاریخ تاجیکان ورارود»
  • پیگیری روند تکمیل جاده دیباج به گلوگاه
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا