Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره کل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، عنوان برتر را در سیزدهمین سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی در بخش «اطلاع رسانی» کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست پام، در سیزدهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی و چهاردهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و صاحبنظران حوزه روابط عمومی و ارتباطات در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی برگزار شد، از روابط عمومی های برتر کشور در ۵ بخش ملی، استانی، مدیران و کارشناسان برتر روابط عمومی، مدیران ارشد ارتباط گستر و بخش ویژه خلاقیت و ابتکارات با اهدا تندیس و نشان ویژه تقدیر به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سمپوزیوم که با هدف ترویج فعالیت های علمی در این حوزه، برجسته سازی و تقدیر از آثار علمی والگویی روابط عمومی در کشور، شامگاه سه شنبه ۳۰ آبانماه برگزار شد، اداره کل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست در بخش «اطلاع رسانی» براساس رأی داوران که متشکّل از متخصصان داخلی و خارجی است، توانست عنوان برتر را در میان سازمانها، نهادها، وزارتخانه ها، صنایع، بانک ها، بیمه ها و شرکتهای دولتی و غیر دولتی شرکت کننده کسب کند.

سیزدهمین دوره سمپوزیوم بین المللی روابط عمومی و چهاردهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران، با شعار «روابط عمومی و توسعه پایدار» روز سه شنبه ۳۰ آبان ماه در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی  برگزار شد. با توجه به اینکه روابط عمومی بابهره گیری مناسب از رسانه های جمعی و شبکه های اجتماعی از ظرفیت بالایی در پیشبرد اهداف توسعه پایدار برخوردار است، موضوعات آب،  محیط زیست، حفظ سرزمین و نقش روابط عمومی در توسعه پایدار صنعت، سلامت، اقتصاد و فرهنگ از محورهای اصلی این دوره از سمپوزیوم بود و در این رویداد علمی، ۱۲ مقاله از سوی استادان و صاحبنظران برجسته روابط عمومی، ارتباطات و پیشرفت پایدار در سه پنل مستقل ارائه شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • برخورد با یک راننده تاکسی به دلیل حمل عجیب بار + عکس
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است