Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، از حضور تیم‌های حمایت روانی ۱۷ استان کشور در نقاط زلزله زده استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی هلال احمر استان کرمانشاه، مرتضی سلیمی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر ۱۳ رشته عملیاتی دارد، افزود: در تمامی حوادث از همان لحظلات اولیه تیم های تخصصی خواهران و برداران به محل حوادث اعزام می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: ۱۳ تیم تخصصی  متشکل از جستجو و نجات در آوار، جستجو و نجات در جاده، جستجو و نجات در کوهستان، جستجو و نجات در محیط های آبی، تیم جستجو یا آنست، تیم واکنش سریع، تیم ارزیابی، تیم مستندسازی، تیم اسکان اضطراری، و تغذیه  اضطراری، تیم حمایت روانی، تیم بازپیوند خانواده و تیم پشتیبانی هستند.

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه زلزله کرمانشاه یکی از حوادث مهیب بود، گفت: برای کمک به مردم حادثه دیده نیازمند حضور جمع کثیری از تیم های تخصصی بودیم با فراخوان از ۱۷ استان کشور تیم های مذکور با تمام توان در مناطق زلزله زده حضور پیدا کردند.

وی اذعان کرد: در روزهای اول ابتدا کار جستجو و نجات و آواربرداری صورت گرفت و از روز چهارم تیم های تخصصی حمایت  روانی، بازپیوند خانواده، اسکان و تغذیه اضطراری فعالیت خود را آغاز کردند.

سلیمی با تاکید اینکه این تیم ها متشکل از زبده ترین نیروهای سازمان هستند، افزود: هر تیم متشکل از ۵ نفر از خواهران و برادران  متخصص در زمینه های مذکور در منطقه  حضور دارند.

وی بیان کرد: این تیم ها با تخصص هایی که دارند سعی می کنند خاطرات سیاه از حادثه زلزله را که در ذهن آسیب دیدگان حک شده و باعث شده تا غبار غم و اندوه بر چهره افراد زلزله دیده نقش ببندد، از بین ببرند.

رئیس سازمان امداد و نجات با تاکید اینکه تیم های تخصصی اعزام شده وظیفه ای خطیر در راستای تسکین آلام بشری را دارند، گفت: آنها سعی بر آن دارند تا فشار روانی و روحی وارد شده بر افراد را که بر اثر از غم فقدان یکی از اعضای خانواده یا از بین  رفتن خانه و زندگی خود بر آنها وارد شده است، را کم و از بین ببرند.

وی خاطر نشان کرد: تیم های حمایت روانی و بازپیوند خانواده با کودکان و نوجوانان در راستای نشان دادن واقعیت زندگی و چگونگی کنار آمدن با این مشکلات، بازی هایی را انجام می دهند و بزرگسالانی که یک شک عصبی به آنها وارد شده است با روانشناسی افراد کمک می کنند تا صحنه های غم آلود را در ناخودآگاه آنها تخلیه  کنند و در دراز مدت از بروز مشکلات روانی پیشگیری کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۱۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی

محمدجواد خجسته مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت : خوشبختانه پرچم نظام جمهوری اسلامی در خصوص خدمات رسانی و توانمند نمودن جامعه هدف روستایی بالاست و این نتیجه تلاش‌های جهادی متولیان روستایی و از جمله معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و دفتر امور روستایی و شورا‌های کشور است.

وی به دیدار روز گذشته خود با معاون برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و اشتغال معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور در تهران اشاره کرد و گفت: در این دیدار ظرفیت ها، توانمندی‌ها و خواسته‌ها و انتظارات حوزه روستایی استان مطرح شد و مسوولان حوزه مناطق محروم نیز قول مساعدت و همکاری بیشتر را دادند.

وی اظهار کرد: در این دیدار دکتر رضایی معاون برنامه‌ریزی، سرمایه‌گذاری و اشتغال معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور، توسعه و خدمت رسانی به روستا‌های استان کرمانشاه را یک اولویت دانست و از هدفگذاری دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه قدردانی کرد.

خجسته به نشست ویژه خود با مدیران کشوری سه بانک صادرات، اقتصاد نوین و کشاورزی در خصوص تسهیلات روستایی نیز اشاره کرد و افزود: در این دیدار‌ها خواستار صدور دستورات بانکی در خصوص پرداخت تکمیلی تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۸ شدم.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه با اشاره به درخواست توجه خاص به محرومیت‌های ناشی از دوران جنگ و بلایای طبیعی استان کرمانشاه، تسهیلگری در پرداخت‌ها را از اولویت‌های مهم برای کاهش نرخ بیکاری روستاییان عنوان کرد و افزود: همه مدیران بانکی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه موضوع تبصره ۱۸ روستایی را تسریع تا روستاییان از مواهب اشتغال آن هر چه زودتر بهره‌مند شوند و شاهد کاهش نرخ بیکاری استان باشیم.

خجسته اضافه کرد: در این دیدار‌ها مدیران بانک‌های یاد شده قول مساعد برای پرداخت سهم تسهیلات روستایی استان کرمانشاه را اعلام کردند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت: بر اساس اطلاعات آماری سامانه جامع تسهیلات اشتغال کشور؛ برای چندمین ماه پیاپی استان کرمانشاه در خصوص توزیع و پرداخت تسهیلات موضوع جزء ۳ بند ب تبصره ۱۸ قانون بودجه عمومی کشور از سهم منابع معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور همچنان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

خجسته افزود: در تازه‌ترین اطلاعات آماری؛ استان کرمانشاه با بیش از ۸۲ درصد بالاترین رقم معرفی به بانک‌ها را داشته و با پرداخت بیش از ۳۵ میلیارد تومان بیشترین پرداختی را تا پایان فروردین به خود اختصاص داده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • کشف جسم بی‌جان دو کودک غرق شده در شهرستان نیمروز
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • گردهمایی سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
  • خانواده سالم و منسجم، محور سلامتی
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان