Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم‌آباد - نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد گفت: عبادتی که همراه با شناخت نباشد ارزشی ندارد و خداوند هم انسان‌ها را از عبادت کورکورانه و بدون شناخت و آگاهی بر حذر داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد میرعمادی در ادامه حضور هفتگی خود در مدارس ظهر امروز با حضور در دبیرستان دخترانه رضوان شهرستان خرم آباد پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر با تبریک حلول ماه ربیع الاول و پیروزی جبهه مقاومت اسلامی در برابر گروهک تروریستی داعش به نامه سی و یکم  نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: امیر مومنان علی(ع) در این نامه که می توان آن را منشور تربیت اسلامی عنوان کرد، خطاب به فرزندش امام حسن مجتبی (ع) توصیه های تربیتی ایراد فرموده اند که به نوعی می توان این نامه را خطاب به تمام جوانان مسلمان محسوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به سه توصیه مهم امام علی(ع) در این نامه اشاره کرد و افزود: آن حضرت تفقه در دین را اولین توصیه به فرزندش عنوان کرده و فرموده اند، فرزندم تلاش کن تا مسائل دین را خوب بفهمی.

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد تقلید را صرفاً در فروع دین مجاز برشمرد و تاکید کرد: در اصول دین تقلید جایز نیست و می بایست شناخت ما در اصول دین بر اساس باور و یقین قلبی باشد.

آیت الله میرعمادی به حدیثی از امام علی(ع)   اشاره کرد و ادامه داد: عبادتی که همراه با شناخت نباشد ارزشی ندارد و خداوند هم انسان ها را از عبادت کورکورانه و بدون شناخت و آگاهی بر حذر داشته است.

  وی در ادامه به ارزش علم آموزی و فهم در دین اشاره کرد و افزود: امام صادق (ع) می فرمایند من دوست دارم بر سر شیعیانم تازیانه زنند تا آنها علم بیاموزند و فهم در مسائل دینی پیدا کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد به ارزش مطالعه و کتابخوانی هم اشاره کرد و تاکید کرد: بر خلاف اینکه بعضی اعتقاد دارند مطالعه کتاب با پیشرفت علم و تکنولوژی به مطالعه اینترنتی تغییر جهت داده است، باید گفت با توجه به سطحی بودن، نداشتن مرجع و منبع مورد اعتماد و عدم ماندگاری مطالعات اینترنتی باید مطالعه کتاب را در اولویت قرار داد.

آیت الله میرعمادی در ادامه عادت دادن نفس به ترک گناه و ایستادگی و مقاومت در راه حق را توصیه های دیگر امام علی(ع) به فرزندش امام حسن مجتبی(ع) در نامه سی و یکم نهیج البلاغه عنوان کرد و تصریح کرد: باید نفس خود را به کارهای نیک و پسندیده عادت داد و در برابر امور حق ایستادگی و پافشاری کرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش لرستان در این مراسم با تقدیر از همراهی و عنایت ویژه نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد به مسائل آموزش و پرورش گفت: حمایت، پشتیبانی و همراهی نماینده ولی فقیه از برنامه های حوزه تعلیم و تربیت ظرفیت بسیار خوبی است که می تواند اهداف تربیتی را در مدارس محقق کند.

گفتنی است در این مراسم مدیر و معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه یک و روسای ادارات قرآن، نماز و عترت، فرهنگی هنری و روابط عمومی آموزش و پرورش لرستان نیز حضور داشتند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۳۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!

قلعه باستانی «فلک‌الافلاک» یکی از شاخص‌ترین آثار تاریخی ایران و جهان است، بنای عظیم آجری مربوط به دوره ساسانی که همچنان استوار بر روی تپه‌ای باستانی در مرکز شهر خرم‌آباد میزبان دوستداران میراث‌فرهنگی این مرزوبوم است.

مسکوت ماندن طرح استحکام‌بخشی «فلک‌الافلاک»

زیبایی و معماری شگفت‌انگیز قلعه «فلک‌الافلاک» موجب شده که این قلعه تاریخی و باستانی لرستان از سوی بسیاری از کارشناسان به‌عنوان یکی از شاهکارهای مهندسی و معماری دنیا لقب گیرد.

این قلعه به لحاظ موقعیت استراتژیک خود در قرن چهارم هجری قمری به‌عنوان مقر حکومت آل حسنویه و گنجور در زمان آل‌بویه درآمد و از قرن ششم هجری پس از ساخته‌شدن شهر جدید خرم‌آباد این قلعه نیز بنام خرم‌آباد معروف شد و احتمالاً نام فلک‌الافلاک در دوره قاجار به آن اطلاق شده است.

این بنای کم‌نظیر مربوط به دوره ساسانی است و به شماره ۸۸۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در این میان، طرح استحکام‌بخشی و لرزه‌خیزی قلعه تاریخی «فلک‌الافلاک» سال‌هاست که به دلایل مختلفی ۱۴ سال است که مسکوت مانده و امروز شاهد برخی مشکلات در این بنای تاریخی هستیم، مشکلاتی که در مقطعی با هشدار مسئولان ملی و استانی نیز مواجه شد.

عطا حسن‌پور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان، اظهار داشت: درگیر تأمین اعتبار استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» هستیم.

وی عنوان کرد: سازمان مدیریت قول مساعد داده که این اعتبار را تأمین کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان تأکید کرد: اجرای طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» نیازمند حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار است.

حسن‌پور با تأکید بر اینکه طرح استحکام‌بخشی قلعه «فلک‌الافلاک» ۱۴ سال است که رها شده و متوقف مانده است، گفت: حتماً می‌بایست قبل از حضور ارزیاب یونسکو برای بررسی ثبت جهانی قلعه «فلک‌الافلاک» این طرح اجرایی شود.

وی تأکید کرد: در حال حاضر در مشکلات فنی در قلعه خوشبختانه نداریم، چیزی به نام رانش دیگر در قلعه نداریم، استحکام‌بخشی به‌منظور جلوگیری از رانش است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • روایت تسنیم از نشست خبری امام‌جمعه خرم‌آباد+فیلم
  • حمایت امام جمعه خلیل آباد از طرح «نور»
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • سردیس پدر خوشنویسی خرم آباد رونمایی شد
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!