Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > غرب آسیا - همشهری آنلاین:
تشکیلات خودگردان فلسطینی سه‌شنبه۲۱ نوامبر (۳۰ آبان) تمامی روابط دیپلماتیک خود با ایالات متحده آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

به گزارش يورونيوز، این تصمیم پس از آن گرفته شد که دولت آمریکا در روزهای گذشته اعلام کرد که دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین را در واشنگتن تعطیل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن می‌گوید تشکیلات خودگردان - که از سوی سازمان آزادیبخش فلسطین (فتح) اداره می‌شود از گروه‌‌های افراطی و تروریستی حمایت می‌کنند. فتح اخیرا با حماس برای آشتی ملی و تشکیل یک دولت واحد در سراسر اراضی فلسطینی، توافق‌نامه امضا کرده است.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روز سه‌شنبه در پارلمان اسپانیا گفت: «فلسطینیان با حمایت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا متعهد به امضای یک معاهده صلح تاریخی با اسرائیل هستند.»

همزمان ریاض المالکی، وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در مصاحبه‌ای با رادیو رسمی «صدای فلسطین» گفت: «دولت آمریکا در حال بازبینی تصمیم خود مبنی بر بستن دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین واقع در واشنگتن است.»

وی در ادامه افزود: «در صورتی که دولت ایالات متحده بخواهد دفتر واشنگتن را تعطیل کند، باید تمامی قوانین کنگره آمریکا درباره تروریستی خواندن سازمان آزادی بخش فلسطین را نیز بازنگری کند.»

در سال ۱۹۸۷، کنگره آمریکا هرگونه حضور سازمان آزادیبخش فلسطین در خاک ایالات متحده را به دلیل فعالیت‌های مسلحانه این گروه در آن زمان ممنوع کرد. قوه قانونگذاری آمریکا در آن زمان فتح را به همراه شمار دیگری از سازمان‌های نظامی-سیاسی فلسطینی «تروریستی» می‌خواند.

در سال ۱۹۹۳ و با آغاز مذاکرات صلح اسلو، کنگره اجازه داد که سازمان آزادیبخش فلسطین در دفتر نمایندگی خود را در واشنگتن افتتاح کند. ایالات متحده در آن زمان اعلام کرد تا زمانی که فتح به تعهدات خود در مذاکرات صلح وفادار مانده است، اعضای این سازمان اجازه حضور در این دفتر را خواهند داشت.

این رویه تا سال ۲۰۱۱ یعنی تا زمانی که فلسطینی‌ها به سازمان علمی، فرهنگی آموزشی ملل متحد (یونسکو) پیوستند و اعلام کردند که می خواهند عضویت کامل در سازمان ملل متحد را بیایند، برقرار بود.

در پاسخ به این تقاضا، کنگره مقررات جدیدی را به تصویب رساند که بر اساس آن رئیس جمهوری آمریکا قادر به چشم پوشی از تحریم‌ها علیه فلسطین نخواهد بود مگر اینکه فلسطین وارد «مذاکره مستقیم و موثر» با اسرائیل شود.

پس از آنکه فلسطین در سال ۲۰۱۵ به دیوان کیفری بین‌المللی پیوست، کنگره مجددا مقرارت مشابهی را وضع کرد.

دونالد ترامپ در یک بازه زمانی ۹۰ روزه باید تصمیم بگیرد که آیا مذاکره مستقیم و موثری بین اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطینی صورت گرفته است یا نه. پس از آن، رئیس جمهوری آمریکا درباره ادامه کار یا بستن دفتر تشکیلات خودگردان در واشنگتن تصمیم خواهد گرفت.

دولت دونالد ترامپ می‌گوید به دنبال راهی است تا مقامات فلسطینی و اسرائیلی را برای برقراری مجدد گفتگوهای صلح بر سر میز مذاکره بیاورد.

سال ۲۰۱۴ و پس از سال‌ها بن بست در جریان گفتگوهای صلح میان اسرائیل و تشکیلات خودگردان، دو طرف مذاکرات صلح را از سر گرفتند. این گفتگوها به نتیجه نرسید و برای مذاکرات بعدی جدول زمانی خاصی مشخص نشده است.

در همین زمینه: حماس: بازداشت افراد به خاطر گرایش‌های سیاسی عاقلانه نیست افزایش فشار آمریکا بر فلسطینی‌ها بازداشت برای صبح‌بخیر گفتن اتحادیه عرب خواهان تحریم اقتصادی رژیم صهیونیستی شد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۵۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا

آمریکا متعهد شده است که با کره جنوبی و سایر کشور‌ها برای ایجاد جایگزینی با دستور هیئت کارشناسان سازمان ملل متحد برای نظارت بر اجرای تحریم‌ها که در پایان آوریل به دنبال وتوی روسیه برای تمدید آن منقضی می‌شود، همکاری کند.

به گزارش ایسنا، کیم اون چول، رئیس دفتر امور آمریکای وزارت امور خارجه کره شمالی گفت: اگر ایالات متحده نسخه جدیدی از تحریم‌ها را علیه کره شمالی معرفی کند، پیونگ‌یانگ از فرصت جدید برای تنظیم مجدد نیرو که واشنگتن بیش از همه از آن می‌ترسد، استفاده خواهد کرد.

این مقام گفت: تحریم‌های جدید تنها منجر به تقویت بیشتر قدرت نظامی پیونگ یانگ خواهد شد.

او با وعده انجام «اقدامات عملی قدرتمندتر» برای تقویت قدرت فنی نظامی کره شمالی گفت: «هر زمان که ایالات متحده قطعنامه تحریم جدید را در عرصه سازمان ملل تهیه کند آزمایش هسته‌ای قوی‌تر و توسعه‌یافته‌تر کره شمالی آغاز خواهد شد. تحریم‌های ایالات متحده به عنوان یک کاتالیزور و نیروی محرکه عمل کرد که باعث افزایش تدریجی قدرت ملی ما شد.

این مقام افزود: ما از حقوق حاکمیتی و منافع امنیتی خود در برابر تهدید‌های خصمانه و فشار تحریمی فزاینده از سوی ایالات متحده محافظت کرده و اقدامات واقعی قوی‌تری را انجام خواهیم داد.

وی تاکید کرد: ما به تحریم‌های آمریکا عادت کرده‌ایم و توانایی و قدرت زیادی برای ایستادگی در برابر هرگونه تحریم شدید داریم.

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل طی بازدید از منطقه غیرنظامی شده (DMZ) که دو کره را از هم جدا می‌کند، گفت که واشنگتن در حال بررسی گزینه‌های «خارج از چارچوب» است و تهدید کرد که «همه احتمالات» حتی خارج از قواعد سازمان ملل روی میز است.

دیگر خبرها

  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • دانشگاه‌های آمریکا باید از سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین دست بردارند
  • عفو بین‌الملل: دانشگاه‌های آمریکا باید از سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین دست بردارند
  • وزیر دارایی اسرائیل: باید تمامی غزه را نابود کنیم
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • اسموتریچ خواستار ترور رهبران حماس، نابودی کامل غزه و تحریم دولت رام‌الله شد
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین از آمریکا به فرانسه رسید
  • پاسخ قاطع پیونگ‌یانگ به نسخه تحریمی آمریکا
  • از تصاویر تظاهرات دانشگاهی در سراسر ایالات متحده علیه اسرائیل تا حمله اسرائیل به اردوگاه پناهندگان فلسطینی
  • تلویزیون آمریکا: هیچ کس به اندازه آیت الله خامنه‌ای از شعارتان خوشحال نمی‌شود!