Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، به نقل از روزنامه "زوددویچه سایتونگ"، شکست ائتلاف احزاب لیبرال دموکرات، اتحادیه احزاب متحد مسیحی و سبزها در آلمان جهت تشکیل دولت آینده این کشور موسوم به جامائیکا با واکنش های همراه با نگرانی و اضطراب اروپاییان همراه بوده است.

برخی آن را به عنوان شکست سختی برای مرکل ارزیابی کرده و برخی دیگر نیز از تشدید بحران اروپا در سایه چنین اوضاع آشفته ای در آلمان ابراز نگرانی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه درباره شرایط در آلمان ابراز نگرانی کرده و گفت: اینکه مذاکرات ائتلافی در آلمان پیش نمی رود به نفع فرانسه نیست. وی آرزوی تشکیل یک دولت قدرتمند و پایدار در آلمان برای پیشبرد اروپا را کرد. ماکرون در عین حال تاکید کرد که با این همه فرانسه باید همچنان در این راستا رو به جلو حرکت کند و بدون یک دولت کارآمد در آلمان البته این روند به تاخیر خواهد افتاد.

یک معتمد ماکرون نیز اظهار داشت که در کاخ الیزه، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان تا به حال به عنوان فاکتور مهم همبستگی دیده می شده است.

وزیر امور خارجه هلند نیز در واکنش به شکست مذاکرات جهت تشکیل ائتلاف موسوم به جامائیکا در آلمان تاکید کرد که اینکه ساختن دولت در آلمان کمی بیشتر به طول می انجامد یک خبر بد برای اروپا است. به گفته وی آلمان در اتحادیه اروپا بسیار با نفوذ است اما بدون دولت هیچ حکمی ندارد و به سختی در مسائل بتواند موضع گیری کند. وی برگزاری انتخابات مجدد در آلمان را توصیه نکرده و به جای آن از احزاب خواست بعد از گذر زمان مجددا با هم مذاکره کنند. وی به عنوان نمونه در این راستا به مذاکرات ائتلافی در کشورش که حدود هفت ماه به طول انجامید اشاره کرد.

وزیر امور خارجه بلژیک نیز در واکنش به شکست ائتلاف جامائیکا در آلمان به این مسئله اشاره کرد که در بسیاری کشورها تشکیل دولت های ائتلافی به کند انجام می گیرد. بلژیک هم در این راستا تجربه دارد. بعد از هلند حالا آلمان هم با این مسئله روبرو می شود. وی در این باره گفت که شاید این یک سنت جدید در بسیاری کشورها است.

"یان کلود یونکر"، رئیس کمیسیون اروپایی البته شکست ائتلاف جامائیکا را هیچ خطری برای اروپا ندانست و سخنگوی رئیس کمیسیون اروپایی در این باره گفت که در کمیسیون اروپایی این اطمینان وجود دارد که پایداری و پیوستگی در آلمان تضمین خواهد شد. قانون اساسی آلمان برای این منظور پایه و اساسی را ارائه می دهد.

وزیر امور اروپایی چک هم ابراز امیدواری کرد که زود یا دیر یک دولت قدرتمند در آلمان تشکیل شود.

وزیر دارایی اتریش نیز اظهار داشت که شکست مذاکرات جامائیکا در آلمان شرایط دشواری را نه تنها در آلمان بلکه همچنین در اتحادیه اروپا ایجاد می کند.

دولت روسیه نیز موضع محتاطانه ای را نسبت به این مسئله اتخاذ کرده و اعلام کرد که ما یک پایان موفق و قریب الوقوع مذاکرات ائتلافی در آلمان را آرزو می کنیم. سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در عین حال گفت که این یک موضوع صرفا داخلی در آلمان است.

دولت انگلیس هم که بر مذاکرات برگزیت تمرکز دارد تاثیر شکست ائتلاف جامائیکا در آلمان بر مذاکرات برگزیت را رد کرد.

روزنامه فرانسوی Les Echos نیز در مطلبی در این باره ابراز نگرانی کرد که مذاکرات ائتلافی شکست خورده در آلمان بتواند اروپا را در یک بحران بی سابقه وارد کند.

روزنامه اتریشی استاندارد نیز شکست ائتلاف جامائیکا را به ویژه شکستی سخت برای آنگلا مرکل دانسته و نوشت: این مسئله آشکارا نشان داد که وی دیگر نیرو و قدرت کافی ندارد که یک دولت را در آلمان بسازد.

روزنامه سوئدی Dagens Nyheter". از شروع پایان دوران مرکل بعد از شکست مذاکرات ائتلاف جامائیکا نوشته است.

روزناامه ایتالیایی La Stampa" درباره سود بردن حزب افراطی جایگزینی برای آلمان از چنین شرایطی ابراز نگرانی کرده است.

روزنامه سوئیسی "نویه زوریخه سایتونگ" نیز در مطلبی نوشت: سیستم مرکل شکست خورده است. صدر اعظم آلمان برای اولین بار دیگر نتوانست از طریق دیپلماسی پایدار و برنامه ریزی سیاسی یک پایگاه قدرتی برای خود بسازد.

روزنامه لفیگارو فرانسه نیز تنها یک راه حل احتمالی و برگزاری انتخابات مجدد را برای این اوضاع آلمان موثر دانسته است.

گاردین انگلیس نیز درباره به نقش آینده مرکل در آلمان در این اوضاع پرداخته و پرسشی را در این باره مطرح کرده است

روزنامه اتریشی کوریر نیز از احتمال برگزاری انتخابات مجدد در این اوضاع در آلمان سخن گفته و چنین شرایطی را به نفع احزاب افراطی در این کشور دانسته و دموکراسی درآلمان را خراب ارزیابی کرده است.

حالا بعد از شکست مذاکرات جهت تشکیل ائتلاف موسوم به جامائیکا در آلمان فشارها بر سوسیال دموکرات ها برای مشارکت در دولت ائتلافی آینده افزایش می یابد.

البته مارتین شولتز مجددا اعلام کرده است که حزبش در یک ائتلاف دولتی با مرکل شرکت نخواهد کرد.

"فرانک والتر اشتاین مایررئیس جمهور آلمان هم بعد از شکست مذاکرات جامائیکا احزاب را به مذاکرات فوری برای تشکیل دولت آینده فراخوانده و تاکید کرد که من از همه احزاب آمادگی گفت و گو برای ساختن یک دولت در زمان قابل پیش بینی را دارم. این لحظه ای است که در آن همه احزاب باید یک بار دیگر مکث کنند و در موضع خود بازنگری کنند.

رئیس جمهور آلمان می تواند در صورت شکست روند تشکیل دولت، بر اساس بند 63 قانون اساسی پارلمان را منحل کرده و انتخابات مجدد را امکان پذیر کند. البته اشتاین مایر این مسئله را در حال حاضر رد می کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ

صدها نفر روز گذشته در تجمعی در هامبورگ که با حضور گسترده نیروهای پلیس همراه بود علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان اعتراض کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس اشپیگل"، در هامبورگ آلمان بیش از 1000 نفر علیه سیاست های ضد اسلامی دولت آلمان تظاهرات کردند. معترضان شعار الله اکبر سر می دادند.

به این ترتیب بیش از 1000 تظاهرکننده به دنبال فراخوان اسلامگرایان برای تظاهرات روز شنبه در هامبورگ تجمع کردند. آنها در منطقه سنت گئورگ علیه سیاست و کمپین رسانه‌ای اسلام هراسانه در آلمان تظاهرات کردند. شعارهایی مانند «آلمان = دیکتاتوری ارزش‌ها» را می شد روی بنرهایی که در دست معترضان بود دید.

این تجمع با حضور گسترده پلیس همراه بود و بدون هیچ حادثه‌ای برگزار شد. پلیس تعداد شرکت کنندگان را 1100 نفر اعلام کرده است.

سازمان دهندگان این اعتراضات بارها از تظاهرکنندگان خواستند که فریاد الله اکبر سر دهند. سخنرانان، سیاستمداران و رسانه‌ها را به «دروغ‌های ارزان قیمت» و «گزارش‌های بزدلانه» متهم کردند که قصد داشتند در سایه جنگ غزه همه مسلمانان آلمان را به‌عنوان افراطی معرفی کنند.

کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامیافزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ائتلاف سرخابی‌های تراکتور علیه استقلال/ پرسپولیس برمی‌گردد؟
  • شروع مذاکرات بایرن مونیخ و لروی سانه؛ پیش ما بمان!
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • عضو کنست صهیونیستی: هیچ چیز مهمتر از بازگشت اسرا نیست
  • لیگ قهرمانان زنان اروپا؛ تقابل بارسلونا و لیون در فینال
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ