Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@03:00:55 GMT

چگونه از مصرف سوخت خودرو بکاهیم؟

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۵۹۹۰۳

چگونه از مصرف سوخت خودرو بکاهیم؟

به گزارش جام جم آنلاین، میزان مصرف سوخت همواره یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب و خرید اتومبیل محسوب می‌شود، چرا که افزایش بهای سوخت عامل تاثیرگذار جور شدن دخل و خرج خانواده‌هاست؛ همچنین اگر از منظر مسئولیت اجتماعی به این موضوع بنگریم باید بدانیم ذخایر سوخت‌های فسیلی روز به روز در حال کمتر شدن است و نیز افزایش تولیدات صنعتی و تعداد اتومبیل‌ها در دو دهه اخیر، سبب شده هوای عمومی کره زمین در حالت خطرناک قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با عنایت به این موضوعات بسیاری از خودروسازان و البته کارشناسان فعال در این حوزه، به دنبال روش‌های جدید برای کاهش مصرف سوخت خودرو‌ها هستند.

یکی از مواردی که در چند سال اخیر شاهدش بودیم، افزایش قیمت بنزین و سوخت‌های فسیلی دیگر بوده است. افزایش قیمت بنزین یک سیاست جهانی برای کاهش مصرف سوخت بوده است و ربطی به قوانین یک کشور یا شهر ندارد. با افزایش قیمت بنزین در دو دهه اخیر مردم در سراسر دنیا به دنبال راه‌هایی برای کاهش مصرف اتومبیل خود بوده‌اند زیرا دیگر مانند قبل نمی‌توانستند هر روز باک را پر کنند و هر کجا که خواستند سفر کنند؛ از همین رو محققان و کارشناسان این حوزه اقدام به آزمایشات مختلف بر روی خودرو‌های متفاوت کردند تا بتوانند اطلاعات و راه‌کار‌های جامعی برای کاهش مصرف سوخت ارائه دهند.

در این مقاله قصد داریم برخی از مهم‌ترین نکات رانندگی را در خصوص کاهش مصرف سوخت خودرو‌ها بررسی کنیم.

سرعت خود را کم کنید

سرعت بالا یکی از عواملی است که باعث افزایش میزان مصرف سوخت اتومبیل شما می‌شود. سعی کنید سرعت اتومبیل خود را به شکلی تنظیم کنید که شتاب نسبتا ثابتی داشته باشید و مدام نیاز به افزایش و کاهش سرعت خودرو نداشته باشید؛ بر اساس مطالعات کارشناسان حوزه خودرو، سرعت بالا و غیر استاندارد می‌تواند مصرف سوخت خودرو را تا ۳۰ درصد افزایش دهد.

کمتر ترمز کنید

ترمز کردن سبب افزایش اصطکاک و کاهش عمر بسیاری از قطعات خودرو شما می‌شود، مصرف سوخت اتومبیل شما را تا حد قابل توجهی بالا می‌برد؛ پس اگر می‌خواهید مصرف سوخت‌ را کاهش دهید، بهتر است به شکلی رانندگی کنید که کمتر نیاز به ترمز گرفتن داشته باشید.

پنجره‌های خودرو را ببندید!

اگر نیازی نمی‌بینید، پنجره‌های خودرو را ببندید، زیرا باز بودن پنجره‌ها باعث گردش هوا در داخل کابین اتومبیل می‌شود و از لحاظ آیرودینامیکی باعث می‌شود خودرو تقابل بیشتری با ذرات هوا داشته باشد و همین امر باعث افزایش اصطکاک خودرو و بالا رفتن میزان مصرف سوخت آن می‌شود.

قطعات اضافی را از خودرو جدا کنید!

اگر در سفر‌های روزمره به باربند اتومبیل نیازی ندارید آن را از روی سقف بردارید، زیرا ضمن اینکه باعث افزایش وزن خودرو می‌شود، از لحاظ آیرودینامیکی باعث می‌شود اتومبیل شما تقابل بیشتری با ذرات هوا داشته باشد و باعث افزایش مصرف سوخت شما می‌شود. همچنین بسیاری از کیت‌های بدنه نصب شده بر روی اتومبیل‌ها به صورت دستی و غیر استاندارد هستند که مانند باربند میزان خودرو اصتکاک اتومبیل را بالا می‌بزند و مصرف سوخت خودرو شما را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهند.

تهویه هوا را خاموش کنید!

سیستم کولر و تهویه هوای خودرو، می‌تواند تا دو برابر مصرف سوخت اتومبیل شما را افزایش دهد، به همین دلیل اگر هوای بیرون خودرو به شکلی است که نیازی به روشن گذاشتن تهویه هوای اتومبیل نمی‌بینید، به شما پیشنهاد می‌کنیم کولر و فن داخل کابین خودرو را خاموش کنید.

- اقتباس از توصیه‌های میتسوبیشی

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون

خواص دارچین بسیار زیاد است. این ادویه گیاهی محبوب در غذاای ایرانی نیز حضور نسبتا پررنگی دارد، اما باید به شما بگوییم آن‌طور که باید حقش در خورد و خوراک ما ایرانی‌ها ادا نشده است! پس بیایید فواید دارچین را با هم بررسی کنیم.

زی‌سان: دارچین یک ادویه محبوب است که از پوست نوعی درخت به‌دست می‌آید. دارچین طعمی گرم و تند دارد و معمولاً به محصولات پخته شده مانند کیک و شیرینی، غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی مانند شربت سیب، اضافه می‌شود. علاوه بر کاربرد‌های آشپزی، دارچین را می‌توان به عنوان مکمل هم مصرف کرد، چراکه دارچین حاوی ترکیبات دارویی مختلفی است که می‌توانند برای افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و بیماری قلبی مفید باشند.

در ادامه برخی از برجسته‌ترین فواید دارچین برای سلامتی را بیان کرده‌ایم؛ پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب با زی‌سان همراه باشید.

خاصیت دارچین: دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهاب

فواید زیاد دارچین برای سلامتی تا حد زیادی به غلظت بالای ترکیبات گیاهی محافظ آن مانندِ کومارین، اسید سینامیک، اوژنول و سینامالدئید مربوط می‌شود. این مواد دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی قوی هستند. ترکیبات پلی‌فنولی موجود در دارچین، مانند سینامالدئید، به کاهش التهاب در بدن از طریق تنظیم پروتئین‌های التهابی کمک می‌کند.

برخی تحقیقات نشان می‌دهند که این ترکیبات ممکن است به افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدان‌ها نیز کمک کنند، که در محافظت از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد نقش مهمی دارند. دارچین به دلیل غلظت بالای ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید (RA) نیز مفید است.

+ چهارده ماده غذایی برای رفع التهاب از بدن

خواص دارچین برای مردان و مشکل نعوظ

دارچین در درمان اختلال نعوظ، یک اختلال جنسی در مردان استفاده می‌شود. دارچین در درمان اسپاسم عضلانی استفاده می‌شود و برای ورزشکاران مردی که نیاز به جریان اکسیژن بیشتری به عضلات دارند ایده‌آل است. دارچین به بازیابی اشتها کمک می‌کند و به بیمارانی که از کم‌اشت‌هایی رنج می‌برند نیز کمک می‌کند.

خواص دارچین برای زنان

دلایل زیادی وجود دارند که نشان می‌دهند زنان به دارچین در رژیم غذایی روزانه‌شان نیاز دارند. دارچین سیکل قاعدگی را تنظیم می‌کند، علائم PMS را کاهش می‌دهد، باعث کاهش وزن، سلامت قلب، تقویت ایمنی بدن و افزایش انرژی در زنان می‌شود.

نقش دارچین در کاهش چربی خون و فشار خون

مصرف دارچین باعث بهبود فشار خون، گردش خون و کاهش سطح چربی خون (کلسترول LDL) می‌شود؛ در نتیجه می‌تواند برای سلامت کلی قلب مفید باشد. داشتن فشار خون بالا و سطوح بالای چربی خون می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد، بنابراین مصرف دارچین به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.

مطالعات نشان می‌دهند که ترکیبات موجود در دارچین، مانند سینامالدئید، خاصیت شل کنندگی عروق دارند؛ به این معنی که به رگ‌های خونی کمک می‌کنند. این امر می‌تواند به بهبود فشار خون و گردش خون در سراسر بدن کمک کند.

سینامالدئید همچنین از آزاد شدن کلسیم که یک ماده معدنی ضروری برای انقباض عروق یا سفت شدن عروق خونی است، جلوگیری می‌کند. بد نیست علاوه بر دارچین میوه‌های کاهش دهنده فشار خون را هم میل کنید.

مصرف دارچین به کاهش سطح قند خون کمک می‌کند!

مصرف دارچین برای افرادی که سطح قند خون بالایی دارند، از جمله افراد مبتلا به دیابت نوع‌۲، مفید است. مطالعات نشان می‌دهند که دارچین ممکن است با کاهش سرعت آزاد شدن گلوکز در جریان خون، افزایش جذب گلوکز و افزایش حساسیت بدن به انسولین، هورمونی که به انتقال قند خون به داخل سلول‌ها کمک می‌کند، باعث کاهش سطح قند خون در بدن شود.

+ آیا چاه سیاه قند خون را تنظیم می‌کند؟!

نقش دارچین در جلوگیری از خونریزی

دارچین می‌تواند به طور طبیعی، خونریزی بیش از حد را متوقف کند و روند بهبودی را سرعت ببخشد. این خاصیت دارچین واقعا شگفت‌انگیز است!

خاصیت دارچین در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر

مصرف دارچین می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند. دو ترکیب موجود در دارچین، به نام اپی کاتچین و سینامالدهید، به مبارزه با از دست دادن حافظه و ابتلا به زوال عقل کمک می‌کنند. این ۲ ماده همچنین از رشد رشته‌ای در سلول‌های مغزی که عامل این بیماری (آلزایمر) هستند، جلوگیری می‌کنند.

نقش دارچین در افزایش تمرکز

دارچین به بهبود تمرکز و هوشیاری روانی بدن کمک می‌کند. برای بهتر شدن فعالیت مغز، این ادویه را ببویید. بو کردن آن می‌تواند عملکرد شناختی را افزایش دهد و موجب افزایش توجه و تمرکز شود.

خواص دارچین برای لاغری

دارچین می‌تواند متابولیسم را افزایش دهد، زیرا بدن انرژی بیشتری برای پردازش ادویه نسبت به سایر غذا‌ها مصرف می‌کند. دارچین ممکن است عملکردی شبیه انسولین در بدن داشته باشد که در نحوه تجزیه قند در بدن دیده می‌شود. دارچین همچنین می‌تواند متابولیسم بدن را بهبود بخشد و چربی‌های رسوب‌شده در ناحیه شکم را هدف قرار دهد.

+ چه بخوریم که لاغر شویم؟

چگونه دارچین را مصرف کنیم؟

دارچین را می‌توانید به عنوان ادویه روی مواد غذایی یا به عنوان مکمل مصرف کنید. مکمل‌های حاوی دارچین معمولاً در دوز‌های تقسیم شده در طول روز مصرف می‌شوند و می‌توانند با غذا یا بدون غذا مصرف شوند.

یک راه آسان برای افزایش مصرف دارچین این است که این ادویه را به وعده‌های غذایی، میان وعده‌ها و نوشیدنی‌های مورد علاقه خود اضافه کنید. دارچین را همچنین می‌توانید به غذا‌هایی مانند بلغور جو دوسر، محصولات پخته شده، اسموتی‌ها، پودینگ چیا و سوپ‌ها اضافه کنید. با این کار هم از فواید دارچین برای سلامتی بهره می‌برید هم طعم و مزه خوراکی‌هایی که می‌خورید بهتر می‌شود.

+ پیشنهاد مطالعه: نقش دارچین در افزایش میل جنسی

آیا مصرف دارچین بی خطر است؟

زمانی که دارچین به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی معمولی مصرف شود، بی خطر است و با عوارض جانبی نامطلوب همراه نیست. با این حال، مانند بسیاری از ادویه‌ها و گیاهان، مصرف دوز‌های بالاتر دارچین به شکل مکمل می‌تواند عوارض جانبی ایجاد کند و برای همه بی خطر نیست. پس قبل از مصرف هر گونه مکمل حاوی دارچین، با پزشک متخصص مشورت کنید.

tags # دارچین ، مواد غذایی سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون