Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- در نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره رسانه ابوذر، بر نیاز فضای رسانه‌ای استان به جشنواره‌ای در طراز ملی با اهداف و چشم‌انداز بومی تأکید شد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جشنواره رسانه‌ای ابوذر، جلسه سیاست‌گذاری دومین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در خراسان رضوی امروز به میزبانی مدیرکل صداوسیما استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه، مدیرکل سازمان صداوسیما خراسان رضوی ضمن ابراز خرسندی از میزبانی این جلسه، اظهار کرد: فضای رسانه‌ای خراسان رضوی دارای ظرفیت‌های مختلفی همچون خبر، تولیدات نمایشی، مستندهای تصویری و دیگر قالب‌های محتوایی است که می‌تواند به اشکال مختلف، به نیازهای جامعه بپردازد.
محسن نصرپور افزود: برخی موضوعات مبتلابه استان نیز باید دیده شود که بخش‌های متنوع جشنواره می‌تواند به تحقق این مهم کمک کند.
وی با اشاره به حجم تولیدات صوتی و تصویری در استان، گفت: بعد از تهران، بیشترین مراکز موسیقی مجاز در مشهد فعال است که متأسفانه این ظرفیت دیده نشده، علاوه بر آن،  بیشترین اتهام به خراسان رضوی وارد است که با موسیقی همراه نیستند درحالی‌که بیشترین تولیدات موسیقی در بین استان‌های کشور، مربوط به خراسان رضوی است؛ این جشنواره می‌تواند بیان‌کننده ظرفیت‌ها و توانایی‌های استان باشد.
در ادامه، عباس محمدیان با اشاره به جایگاه خراسان رضوی به‌عنوان دومین قطب رسانه‌ای کشور، اظهار کرد: با توجه به این جایگاه، متأسفانه جشنواره‌ای در وزن جایگاه رسانه‌ای استان وجود ندارد.
وی ادامه داد: سال گذشته این جشنواره با کیفیت پایین برگزار شد اما امسال برنامه متفاوتی پیش‌بینی‌شده که بتوان با استفاده از بستر جشنواره ابوذر، تمام جریان‌های رسانه فارغ از گرایش‌های سیاسی، بتوانیم رسالت ذاتی رسانه را به منصه ظهور برسانیم.
مسؤول بسیج رسانه خراسان رضوی، هدف از برگزاری این جشنواره را هم‌افزایی جریان رسانه انقلاب است دانست و گفت: دو نگاه کلان در جریان برگزاری این جشنواره وجود دارد که با توجه به شکل نگرفتن اتفاقات خوب حاصل از جمع رسانه‌ها، تلاش می‌شود به بهانه برگزاری این جشنواره، اختلافی که در بدنه برخی رسانه‌ها وجود دارد، کنار گذشته شود و هم‌افزایی جمعی بین رسانه‌ها شکل بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: وجه تمایز جشنواره ابوذر در دوره دوم، دخیل شدن همه رسانه‌های استان در جریان برگزاری آن است، تلاش شد همه جریان‌های رسانه حتی سایت‌های خبری، شهروند خبرنگارها و شبکه‌های اجتماعی خبری که فعال هستند، دعوت‌شده و نقشی در این جشنواره ایفا کنند.
دبیر جشنواره رسانه‌ای ابوذر نیز در تشریح قالب‌ها و اهداف توجه به آن، اظهار کرد: متأسفانه آثار فاخری که در رسانه‌ها تولید می‌شود و کارهای ارزشمندی است، آن‌طور که باید خبرنگاران را اقناع نمی‌کند و دیده نمی‌شود؛ خبرنگار و عامل تولید رسانه‌ای، زحمت می‌کشد اما در فضای رسانه‌ای به‌اندازه ارزش آن تولید، دیده نمی‌شود.
وی با بیان این‌که چنین جشنواره‌هایی به دیده شدن آثار فاخر خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای کمک می‌کند، ادامه داد: بسیاری از تعابیر همچون این‌که این خبر، گزارش یا عکس، جشنواره‌ای هست نیز در بین جامعه رسانه استفاده می‌شود.
سید ناصر نعمتی افزود: جای جشنواره‌ای که بتواند از تولیدات فاخر استان حمایت کند در خراسان رضوی خالی بود؛ اولین هدف، تقدیر از تولیدات برتر استان است.
وی به اهمیت ارتباط مداوم و مؤثر نخبگان رسانه استان با یکدیگر و جشنواره‌هایی همچون جشنواره ابوذر اشاره کرد و گفت: این تولیدات برتر توسط نخبگان رسانه‌ای تولید می‌شود که کمتر در مباحث رسانه‌ای از آنان یاد می‌شود، حمایت از نخبگان رسانه‌ای و برنامه‌ریزی آتی برای حمایت از تولیدات فاخر و تداوم آن، دیگر هدف برگزاری این جشنواره است.
سید علی علوی، سردبیر روزنامه خراسان نیز در این جلسه با مثبت ارزیابی کردن برگزاری این جشنواره در استان، گفت: ارتباط بین محتوای جشنواره و اسم آن، نکته بسیار مهمی است که می‌تواند به ثمربخش بودن آن کمک کند.
وی، موضوعاتی همچون سبک زندگی ایرانی اسلامی و فرهنگ رضوی را دارای اهمیت دانست و اضافه کرد: با نگاه به این موضوعات می‌توان غنای محتوایی بهتری به جشنواره بخشید.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۱۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، مجید منادی صبح امروز شنبه در اولین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، بیان کرد: در استان خوزستان ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهد هستیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مساله یک مساله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خودکم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچو سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجرا است به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم.

کد خبر 6089944

دیگر خبرها

  • راه یافتگان جشنواره پرده‌خوانی و نقالی رضوی معرفی شدند
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • آلگری: اهداف یوونتوس مهم‌تر از آینده من است
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • بجنورد میزبان جشنواره ملی نوا‌های رضوی
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان