Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری هفتمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران با حضور حسن کریمی قدوسی، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، و محمد حاجی‌میرزایی، دبیر جشنواره، برگزار شد.

به گزارش گروه علم و فناوری آنا از روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، کریمی قدوسی در این نشست گفت: «امسال برای نخستین بار همراه با جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران، جشنواره فروش بازی‌های برتر ایرانی برگزار می‌شود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان این که جشنواره فروش در جهت توسعه و رونق کسب و کار سازندگان بازی در کشور و همچنین ترویج استفاده از بازی‌های ایرانی در میان مصرف‌کنندگان است، گفت: «امسال به‌ طور جدی‌تری به موضوع مصرف بازی‌های رایانه‌ای ایرانی توجه خواهد شد. در این راه برگزاری دو جشنواره فروش نوروزی و تابستانه برنامه‌ریزی شده است که نخستین دوره آن بلافاصله پس از اختتامیه جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران به مدت یک ماه برگزار می‌شود».

وی ادامه داد: «در این جشنواره فروش، 40 بازی برتر یا در واقع نامزدهای جشنواره که داوران آنها را انتخاب می‌کنند، حضور خواهند داشت و در فروشگاه‌های دیجیتال منتخب عرضه خواهند شد. به ازای هر میزان فروشی هم که داشته باشند، بنیاد تا یک سقف مشخصی از آنها حمایت می‌کند و به آنها جایزه می‌دهد».

کریمی قدوسی با بیان این که این جشنواره فروش با الهام از تجربیات موفق بین‌المللی مانند مالزی برپا می‌شود، گفت: «این جشنواره علاوه بر توسعه بازی‌های موبایلی و کامپیوتری، به فروشگاه‌های دیجیتال هم کمک خواهد کرد و فروشگاه‌ها تازه شکل گرفته‌ای مانند هیولا و آریو از آن منتفع می‌شوند».

وی ادامه داد: «مطالعات ما نشان می‌دهد که در طی سال‌های آینده خرید سی‌دی بازی به طور مرتب کاهش یافته است و مردم نیازهایشان را از طریق بازارهای دیجیتال رفع خواهند کرد و ما هم در جشنواره مردم را برای خرید بازی ایرانی از بازارهای دیجیتال داخلی تشویق می‌کنیم».

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای درباره این نگرانی که حجم بالای ترافیک مورد نیاز برای دانلود بازی‌های PC ممکن است تهدیدی برای توسعه فروش دیجیتال این بازی‌ها باشد، گفت: «چهارشنبه گذشته با وزیر ارتباطات صحبت کردم و ایشان گفت با مدل جدید تعرفه‌گذاری اینترنت به صورت غیرحجمی، این مشکل کاملا برطرف می‌شود».

تلاش برای توسعه بازار بازی‌های رایانه شخصی (PC)

محمد حاجی‌میرزایی، دبیر جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران، نیز در این نشست خبری گفت: «در سال‌های اخیر فروش بازی‌های موبایلی ایرانی از بازی‌های کامپیوتری پیشی گرفته‌اند و در بخش موبایل شاهد رونق خوبی هستیم».

وی افزود: «کاهش فروش بازی‌های PC ایرانی سبب شده تا توسعه این بخش در کشور با مشکلاتی روبه‌رو شود. براساس نظر بازی‌سازان و همچنین آمار واحد پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پخش بازی‌های PC با مشکلات زیادی روبه‌رو است و باید به سمت عرضه این بازی‌ها از طریق فروشگاه‌های دیجیتال باشیم».

دبیر جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران با بیان این که پیشرفت تکنیکی در بازی‌های کامپیوتری ایرانی چشم‌گیر است، گفت: «در جشنواره فروش بازی‌های برتر ایرانی ساز و کاری را فراهم کرده‌ایم تا بازی‌های PC نیز به اندازه بازی‌های موبایلی دیده شوند».

حاجی‌میرزایی با بیان این که بازی‌سازان به جای آن که به دنبال حمایت‌های مالی باشند، باید بتوانند سرمایه ساخت بازی بعدی خود را از مردم و با استفاه از فروش بازی فراهم کنند، گفت: «در جشنواره فروش بازی‌های برتر ایرانی، فروشگاه‌های عرضه دیجیتال بازی‌های کامپیوتری و موبایلی، بلیت‌های خرید 10 هزار تومانی را به کاربران خواهند فروخت. بازیکنان هم با استفاده از این بلیت‌ها، در طول مدت جشنواره (19 اسفند تا 20 فروردین) هم می‌توانند در قرعه‌کشی بزرگ خریداران بازی‌های ایرانی شرکت کنند و هم به مبلغ بلیت‌های خریداری شده، از مارکت‌های دیجیتال بازی بخرند».

وی با بیان این که پیش‌بینی ما این است که مبلغ قابل توجهی در طول جشنواره به سبد نوروزی فروش بازی‌های ایرانی افزوده شود، گفت: «علاوه بر این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای هم 40 درصد میزان فروش بازی‌ها (تا یک سقف مشخص) را به عنوان جایزه به تولیدکنندگان بازی پرداخت خواهد کرد».

حاجی‌میرزایی گفت: «قرار است دو بار در سال جشنواره فروش برگزار شود که یکی پس از پایان جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران و دیگری پس از رویداد TGC خواهد بود و بازی‌های برتر در هرکدام از جشنواره‌ها یک بار می‌توانند شرکت کنند».

دبیر جشنواره بازی های رایانه‌ای تهران با بیان این که فراخوان این جشنواره یکم آذرماه منتشر می‌شود، گفت: «بازی‌سازان تا پایان دی ماه فرصت خواهند داشت بازی های خود را ارسال کنند».

وی ادامه داد: «به مانند سال گذشته امسال هم از داوران بین‌المللی در کنار داوران ایرانی بهره خواهیم برد و وزن و تعداد داوران خارجی افزایش پیدا خواهد کرد».

آئین اختتامیه این دوره از جشنواره نیز ۱۹ اسفند ماه و در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۴۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند

همشهری آنلاین: در این روزهای حساس و به یادماندنی که تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های مختلف به ویژه دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از مردم غزه، توجه رسانه‌ها و مردم جهان را به خود جلب کرده، بازخوانی برخی وقایع مشابه در تاریخ خالی از لطف نیست. بی‌گمان این صحنه‌ها در طول سال‌ها فعالیت ضدصهیونیستی آزادیخواهان جهان کم‌نظیر است، اما نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که در طول هشتاد سال جنایات اسرائیل علیه ملت فلسطین، با اوج‌گیری این جنایت‌ها اعتراضات جهانی به ویژه دانشجویی هم در اقصی نقاط جهان گسترش یافته است. در یکی از این اسناد که در گنجینه اسناد مرکز اسناد انقلاب اسلامی نگهداری می‌شود گزارشی از ساواک در مهر ماه سال ۱۳۴۹ به چشم می‌خورد. در این سند به اجتماع دانشجویان ایرانی، امریکایی و عربی در حمایت از فلسطین در دانشگاه کلمبیا پرداخته شده است.

متن این سند بدین شرح است:

« روز جمعه ۴۹/۷/۲۲ ساعت ۷ بعدازظهر دانشجویان ایرانی، دانشجویان آمریکایی، دانشجویان عرب که در حدود پانصد نفر می‌شدند در سالن نمایش دانشگاه کلمبیا اجتماع کردند. این اجتماع فقط بخاطر پشتیبانی از فلسطین تشکیل شده بود و دانشجویان ایرانی شرکت‌کننده عبارت بودند از ۱-حسن حلبیان ۲-علی‌اکبر زارعیان ۳-علی‌اصغر زارعیان ۴-دکتر محمدعلی خوانساری ۵-مجید سیادت ۶-دخی شعشعانی ۷-کیومرث ثابتیان ۸-فریدون دانش ۹-احمد شایگان ۱۱-هادی کیلک ۱۲-حسین زادنیا. ابتدا چند دانشجوی امریکایی سخنرانی کردند و بعدا احمد شایگان بزبان انگلیسی سخنرانی نمود. ضمنا در موقع سخنرانی یکی از دانشجویان آمریکایی گاز اشک‌آور پخش شد که تعداد زیادی از شرکت‌کنندگان مجبور بترک سالن شدند. نظریه نمایندگی. صحت خبر تائید میشود.»

کد خبر 849193 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو دفاع - بسیج دانشجویی خبر ویژه ایران و فلسطین فلسطین

دیگر خبرها

  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • نشست «سندپژوهی و سندشناسی» در کتابخانه ملی برگزار می‌شود
  • دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • پرسپولیس و ثبت یک آمار تاریخی؛ دیوار تهران
  • تمجید ویژه از یک پرسپولیسی‌؛ او مدعی آقای گلی است!
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ساعت پخش بازی چلسی و تاتنهام امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳