Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش ایسکانیوز دکتر پیمان یوسفی آذری درنشستی که در محل اتاق بازرگانی استان و با حضور مسئولان ارشد استانداری و سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد، یکی از مشکلات بخش خصوصی را دخالت و عدم هماهنگی مطلوب برخی ازدستگاه‌های اداری دانست و در این خصوص اظهار کرد: عدم هماهنگی و تعامل کیفی و راهبردی برخی از دستگاه‌های اداری باعث چالش‌ها ومشکلات بخش خصوصی (داروهای گیاهی) شده که این امر ریشه درفرهنگ دارد و باید فرهنگ مشارکتی به شکل مطلوب توسعه دهیم تا مشکلات بخش خصوصی مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اینکه باید بازارهای بین‎المللی را شناخت و بعد اقدام به تولید و صادرکردن محصول کرد، افزود: از مشکلات اساسی ما در حوزه بین المللی عدم شناخت بازار جهانی و شاخص‌های مهم این بازار است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: در همین راستا ما ابتدا باید نیازها وشاخصه‌های مهم بازارهای جهانی را بشناسیم و براساس آن اقدام به تولید کنیم؛ اما متاسفانه این مختصات درنزد تولید کنندگان مغفول مانده و به همین خاطر در زمینه صادرات با مشکلاتی مواجه هستیم.

آذری اضافه کرد: باید کمیته صادرات داروهای گیاهی و صنایع هماهنگ باشند تا سیاست‌های بازار در حوزه داروهای گیاهی را تنظیم و مشخص کنیم.

وی قرن 21 را قرن سلامت دانست و گفت: قرن 20 قرن صنعت بود که نتیجه این فرآیند تهدید سلامت انسان‌ها بود و قرن 21را قرن سلامت نامیده‌اند و به همین خاطر راهبرد اکثر کشورهای توسعه یافته گرایش به سمت داروهای گیاهی است و این فرصت مناسبی برای کشور ماست که از ظرفیت‌های موجود در مناطقی ازقبیل استان اقدامات مناسبی صورت داد.

مشاور وزیر و مجری طرح گیاهان دارویی درخصوص فرآیند نهاده و تولید افزود: یکی از کارهای این ستاد باید به صورت کیفی این باشد که نهاده کاشت، داشت و برداشت و مراحل تولید نگهداری، بسته بندی، حمل و نقل و مصرف را عملیاتی کند.

آذری توسعه بخش گیاهان دارویی را در یک یا دو نوع گیاه دارویی دانست و گفت: یکی از مشکلات ما در تولید محصولات داروهای گیاهی این است که ‌سعی داریم چندین نوع گیاه دارویی را هم زمان تولید کنیم که این امر باعث تراکم و مختل شدن چرخه تولید در زمینه عرضه کردن آن در بازارهای مورد نظر می‌شود که بهتر است ابتدا برروی یک یا دو نوع گیاه دارویی سرمایه‌گذاری کنیم.

جهاد کشاورزی گیاهان دارویی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۲۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، بابک مومنی درنشست با مدیران شرکت فولادین ذوب و فرماندارویژه شهرستان آمل درمحل این شرکت گفت، شرکت فولادین ذوب آمل یکی از واحد‌های مهم تولیدی واشتغالزایی درمازدنران است که با توجه به ظرفیت مهم این مجموعه در تولید قطعات خودرویی، قطعا در ایجاد خط تولید وساخت ماشین آلات بخش کشاورزی توفیق خواهد داشت.

وی افزود: قطعا از مجموعه فولادین ذوب آمل عملیاتی شدن این طرح مهم سرمایه گذاری وتحقق آن دور از دسترس نیست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: توقع وانتظاری که از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل درقابل تفاهم نامه‌ای که با شرکت خودروسازی چینی امضاء کردند، هرچه سریعتر منجر به انتقال دانش وفناوری تولید درشهرستان آمل منجر شود.

مومنی ادامه داد: با صحبت‌هایی که میان مدیران شرکت فولادین ذوب آمل و شرکت خودروسازی چینی شده، مقرر شد دریک فرصت زمانی شش ماهه یا یکساله منجر به انتقال دانش وفناوری تولید بشود.

وی اظهار کرد: توقع سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی درهمه بخش‌های کشاورزی مازندران از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل این هست که به گونه‌ای اقدام کنند که ما درمازندران بتوانیم تجربیات لازم را برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی دراستان بهره ببریم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: درحال حاضر تولید ماشین آلات کشاورزی ازجمله ماشین‌های هرس، وجین کار وماشین آلات مدیریت برداشت محصولات که هنوز وارد کشور وارد نشده یا کمتر وارد شده، انتظار است که تکنولوژی تولید وساخت این ماشین آلات را وارد استان کنیم که این امر زمینه ساز توسعه درآینده استان خواهد شد.

مومنی ادامه داد: متاسفانه درحال حاضر دراین زمینه ما دربخش کشاورزی بیشتر مصرف کننده هستیم واگر هم مواردی ازاین دست درکشور ویا استان واحد تولیدی فعال باشد، در حد مونتاژ قطعات ماشین آلات است.

وی افزود: قطعا شرکت فولادین ذوب آمل با پیشینه خود تولید قطعات خودرو‌های سواری وسنگین، خطوط بزرگ تولید ومونتاژ ونیروی انسانی مورد نیاز، می‌تواند مازندران را در بخش تولید ماشین آلات مورد نیاز بخش کشاورزی بیمه کند.

رییس هیات مدیره شرکت فولادین ذوب آمل نیز در این نشست درگزارشی از ظرفیت‌های این مجموعه تولیدی درشهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل گفت: این شرکت از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را در شهرک صنعتی آمل با هدف تولید انواع قطعات چدنی و آهن آلات و مقاطع فولادی آغاز و در حال حاضر به یکی از شرکت‌های مهم در این حوزه تبدیل شده است.

مجتبی روشن افزود: هم اکنون ظرفیت تولید گروه کارخانجات فذا آمل حدود ۷۷ هزار و ۷۰۰ تن در سال قطعات چدنی و فولادی و ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن مقاطع فولادی است.

وی اضافه کرد: در واحد ذوب نیز جهت فرآیند ذوب سازی از کوره‌های القایی الکتروترم و یونکر و کوره قوس الکتریکی استفاده می‌گردد و دارای ظرفیتی در حدود ۴۰ تن ذوب در ساعت است.

رییس هیات مدیره گروه کارخانجات فولادین ذوب آمل همچنین به عزم جدی مدیران این مجموعه برای تولید ماشین آلات بخش کشاورزی با توجه به نیاز جدی استان وکشور با رویکرد بومی کردن دانش تولید توسط این شرکت گفت: در این همین راستا کارخانجات فولادین ذوب آمل و شرکت زوم لاین کشور چین برای همکاری‌های مشترک برای تولید و ساخت ماشین آلات کشاورزی در شهرستان آمل تفاهم و به توافق‌های اولیه رسیدند.

روشن ابرازامیداوری کرد: با کمک وحمایت جهادکشاورزی ومجموعه مدیران مرتبط استانی، بتوان این طرح مهم وکلان درحوزه تولید ماشین آلات بخش کشاورزی درشرکت فولادین ذوب آمل عملیاتی کرد.

دیگر خبرها

  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها