Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- مدیر امور بیمارستانها و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: 2 هزار و 200 بیمار دیالیزی در قالب فعالیت 41 مرکز دیالیز در سطح خراسان رضوی زیر پوشش خدمات درمانی و مراقبتی این دانشگاه هستند.

دکتر مرتضی طالبی روز پنجشنبه در همایشی به مناسبت هفته حمایت از بیماران کلیوی در مشهد به وجود 600 دستگاه تخت دیالیز در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره و بیان کرد: مشکلات زیادی برای بیماران دیالیزی وجود دارد و این دانشگاه سعی کرده با اقداماتی نظیر تامین نیروهای متخصص، تعویض و جایگزینی دستگاههای فرسوده و استفاده از روشهای جایگزین برای شناسایی سریع بیماران تا حدودی شرایط مناسبتری مهیا سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین به تهیه و تامین هزار و 150 دستگاه دیالیز با کمک افراد نیکوکار و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اشاره و بیان کرد: از حدود 2 سال پیش کمیته بررسی و درمان بیماران کلیوی در این دانشگاه فعال شده است.

* فقدان اقدامات لازم برای پیشگیری از شیوع بیماریهای کلیوی
یکی از استادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این همایش گفت: از لحاظ پیشگیری ابتلا به بیماهای کلیوی در کشور و وزارت بهداشت اقدام خاصی صورت نگرفته است.
دکتر مسیح نقیبی افزود: دیابت و فشارخون به عنوان عوامل اصلی ابتلا به بیماریهای کلیوی قابل مهار هستند ولی اگر خوب مها نشوند نارسایی کلیوی گریبانگیر افراد می شود. اگر به پیشگیری توجه نشود هرقدر هم که مراکز دیالیز افزایش یابد تاثیری بر داشتن جامعه سالم نخواهد داشت.
وی ادامه داد: کیفیت دیالیز در 15 سال اخیر در ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست و درجایگاه پایینتری قرار داریم.
این پزشک فوق تخصص نفرولوژی گفت: همچنین باید نظام مددکاری اجتماعی برای بیمارانی که تازه متوجه نارسایی کلیوی می شوند وجود داشته باشد تا بیمار را برای دیالیز و پیوند آماده و توضیحات لازم را ارائه دهد.
وی افزود: بیماری کلیوی بیماری مزمن و طولانی است. از این بیماران حمایتهای چشمگیری در دنیا توسط دولتها می شود. در ایران نیز دیالیز رایگان می باشد که نعمت بزرگی است.
دکتر نقیبی گفت: برای مهار بیماریهای کلیوی باید سعی در پیشگیری باشد و به جامعه آگاهی داد که بیمار نشوند.
23 لغایت 30 آبان ماه به عنوان 'هفته حمایت از بیماران کلیوی' نام گرفته است.
خبرنگار: ندا جواهرفر **انتشار: حسین کریم زاده
7505/1858

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۳۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اسفندیاری ظهر سه شنبه به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العاج در جمع خبرنگاران از وجود ۱۷ هزار بیمار صعب العلاج در استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: طبق آمارهای اعلام شده سالانه ۳ هزار نفر به تعداد این بیماران در استان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در ذیل بیماران خاص هستند، افزود: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار هموفیلی، ۴۱۴ بیمار تالاسمی، و هزار و ۱۶۰ نفر بیمار دیالیزی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه این بیماران برای درمان از خدمات دولتی بهره مند می‌شوند، گفت: بسته خدمتی که در بیمه سلامت تعریف شده است در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: این بسته سلامت خدماتی چون تخفیفات دارویی، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی شامل می‌شود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه این بیماران می‌توانند از تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد بهره مند شوند، اظهار کرد: این بیماران اقساط خود را با بازپرداخت پنج ساله می‌توانند انجام دهند که امسال هم در صورت ابلاغ بودجه به بانک‌ها معرفی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته توانستیم به سه هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص تسهیلات پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکنون تمامی تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماران در مراکز درمانی گرگان وجود دارد.

کد خبر 6099351

دیگر خبرها

  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند