Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور طلاب حوزه های علمیه استان کرمان با تاکید براینکه سلاح علم نسبت به سایر سلاح ها برندگی بیشتری دارد، گفت: بسیجیان که داعیه مبارزه با استکبار و دشمنان اسلام را دارند به ویژه قشر روحانی که علم جزو ذاتیات آنهاست باید به این مطلب توجه داشته باشند که امروز بخش عمده جهاد ما باید جهاد علمی باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ناب نیوز هفته بسیج سال جاری از 29 آبان آغاز و تا 5 آذر ماه با برنامه های محوری مختلف در سطح استان کرمان همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز چهارم هفته بسیج با عنوان "بسیج، اندیشه ورزی و تولید علم" نامگذاری شده است که در این خصوص بادوتن از روحانیون مسئول در مرکز مدیریت حوزه علمیه کرمان گفتگو کردیم.  

ضرورت وارد کردن اندیشه بسیج و انقلاب در مسائل علمی و فرهنگی/ تولید علم واندیشه ما نباید وارداتی باشد

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا انجم شعاع درگفتگو با ناب نیوز با اشاره به کلام امام خمینی (ره) درخصوص بسیج گفت: به تعبیر امام راحل (ره) بسیج یک شجره طیبه است که اصل انقلاب و حرکت نظام اسلامی را هدایت و در عرصه های مختلف امنیتی، جهادی، فرهنگی و سیاسی دنبال کرده است.

 

معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان کرمان تصریح کرد: بسیج در زمینه اندیشه، فرهنگ وتولید علم هم نقش بسیارمهمی دارد چرا که ما فرهنگمان از سیاست یا اقتصاد جدا نیست؛ همه نظام یکپارچه و ابعاد آن هماهنگ است و بسیج، براساس آرمان های اسلامی و الهی که در آن شکل گرفته، وظایف مهمی نسبت به این عرصه دارد.

 

وی یادآور شد: تاکید مقام معظم رهبری نیز براین بوده که فضای انقلابی بسیج و فضای جهادی باید درهمه عرصه ها وجود داشته باشد؛ لذا رجوع نخبگان ما در عرصه اندیشه و تولید علم به بسیج و گفتمان انقلاب یک اصل اساسی است که این تحول باید اتفاق بیفتد.

 

حجت الاسلام والمسلمین انجم شعاع بیان کرد: اگر بخواهیم انقلاب فرهنگی در جامعه ما رخ دهد، باید اندیشه بسیج و انقلاب را در مسائل فرهنگی و علمی وارد کنیم؛ تولید علم واندیشه ورزی ما نباید وارداتی باشد و نباید به دست بیگانگان نگاه کنیم.

 

وی تاکید کرد: نگاه جهت دار انقلاب به بحث تولید علم، نگاهی درون گراست و به ظرفیت های درونی جامعه توجه دارد که بروزش در اندیشه و علم دیده شود.

بسیجیان و روحانیون باید در عرصه علم واندیشه پیشقدم شوند/ بخش عمده جهاد امروز جهاد علمی است

حجت الاسلام والمسلمین روح الله زمزم زاده درگفتگو با پایگاه خبری ناب نیوز با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه آنچه باعث شد دنیای غرب بر ممالک اسلامی پیشی بگیرد وقدرتمند شود، بحث علم و علم آموزی بود، عنوان کرد: این پیشی گرفتن غرب از ممالک اسلامی تبدیل به خوی استکباری آنها و استضعاف مسلمانان شد لذا اگر کسی بخواهد قدرت واقعی داشته باشد باید خود را مسلح به سلاح علم کند.

 

معاون امور طلاب حوزه های علمیه استان کرمان با تاکید براینکه سلاح علم نسبت به سایر سلاح ها برندگی بیشتری دارد، ابراز کرد: بسیجیان که داعیه مبارزه با استکبار و دشمنان اسلام را دارند به ویژه قشر روحانی که علم جزو ذاتیات آنهاست باید به این مطلب توجه داشته باشند که امروز بخش عمده جهاد ما باید جهاد علمی باشد.

 

وی افزود: در جهادهای فیزیکی و میدانی به لطف خداوند رزمندگان اسلام خوش درخشیدند و داعش به پایان کار رسیده اما باید اعتراف کنیم در جبهه علم آموزی هنوز عقب هستیم و مخصوصا با تحولات اخیری که در ایران اتفاق افتاده و برجام ضربه بزرگی به علوم ما به ویژه هسته ای زد و باعث تعطیلی این برنامه ها شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین زمزم زاده اذعان داشت: بسیجیان به ویژه طلاب و روحانیون باید پیش قدم شده و هم خود را به علم مسلح کنند و هم عطش نسبت به تعلیم را که در میان آیات و روایات وجود دارد، در میان بسیجیان و مخاطبان خود ترویج کنند.

 

معاون امور طلاب حوزه های علمیه استان کرمان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در مقابل استکبار و جهان غرب به مقاومت خود ادامه دهیم، علاوه بر مجاهدت ها و ایثارگری ها شهیدان، باید مسلح به علم باشیم که درمقابل دشمن غافلگیر نشویم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۷۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، دومین نشست هماهنگی رؤسای هیات‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اکثریت استان‌ها به صورت مجازی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: باید از ظرفیت کل استان برای تشکیل هیات‌های اندیشه‌ورز استفاده شود؛ یعنی فقط دانشگاه مادر را نبینید. دانشگاه‌های دیگر، دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه‌های پیام نور حتی فنی و حرفه‌ای، علمی کاربردی، شهرهای مختلف، شهرستان‌های مختلف، همه را ببینید.

وی ادامه داد:‌ گاهی اوقات در یک دانشگاه غیرمعروفی، یک نخبه‌ای وجود دارد که باید شناسایی شوند و از آنها استفاده شود؛ یعنی اولین تأکیدم این است که حلقه‌ شبکه نخبگانی کل استان را شناسایی کنید.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: میزهای ما در ستاد علم و فناوری متنوع است، میزها باید با هیات‌های اندیشه‌ورز استانی در ارتباط باشند، هیات‌ها در آیین نامه ارتقاء، نقشه جامع علمی کشور، در سند هوش مصنوعی در سند فناوری کوانتومی نظرات خود را ارائه دهند، اگر در یک حوزه خاص، ویژگی برتری وجود دارد کمک بیشتری صورت گیرد البته انتظار نیست هر هیات اندیشه‌ورز در همه میزهای ما مشارکت کند ولی نفس مشارکت خیلی مهم است.

استاد خسروپناه ادامه داد:‌ ارتباط با هیات های اندیشه‌ورز دوسویه است؛ یک سوی آن دانشگاه‌ها هستند، یک سو هم ستاد علم و فناوری در شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه‌اش. قرار نیست یک سری از اساتید، رؤسای دانشگاه‌ها و اعضای هیات علمی را سرکار بگذاریم، بگوییم حالا یک تشکیلاتی درست کرده‌ایم، هیات اندیشه‌ورز راه انداخته‌ایم و این طریقیت دارد، اگر قرار است نظرات هیات‌های اندیشه‌ورز بایگانی شود خواهشم این است این هیات‌های اندیشه‌ورز را تعطیل کنید، چرا مردم آزاری کنیم. اینها جمعی از نخبگان هستند که هر دقیقه‌شان ارزش معنوی دارد، سطر به سطر نکات دوستان باید در میزها بررسی شود و گزارش اعمال نظرات هم باید به استان‌ها داده شود؛

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:‌ حکمرانی نخبگانی، سلسله مراتبی نیست بلکه یک شبکه است. در این شبکه همه باید پاسخگو باشیم؛ اولاً شفاف و ثانیاً پاسخگو و مسئولیت‌پذیر. این که ما هم عزیزان را به زحمت بیاندازیم، نظراتشان را بگیریم، شفاف و پاسخگو باشیم و بگوییم چقدر از این استفاده کرده‌ایم.

کد خبر 6094200

دیگر خبرها

  • انتقادات و توصیه‌های علی مطهری به روحانیون
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • آیت الله مطهری مسایل مربوط به حجاب را عالمانه بیان می کرد
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • همه عرصه‌های کارگری عرصه جهاد است
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود