Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل – معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اردبیل گفت: فعالیت‌های فرهنگی پیشگیری از اعتیاد باید در این استان گسترش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پلیس اردبیل، کریم نوری بعدازظهر پنج‌شنبه در تشریح مهم‌ترین اقدامات پیشگیری از اعتیاد پلیس اردبیل تصریح کرد: از راهکارهای مهم پیشگیری از اعتیاد ایجاد محیط سالم روانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعتیاد را زمینه‌ساز ارتکاب انواع جرایم و بروز آسیب‌های اجتماعی از جمله سرقت، خودکشی، طلاق و اختلافات خانوادگی دانست و افزود: مقابله جدی با بلای خانمان‌سوز اعتیاد مستلزم آموزش مهارت‌های زندگی و تشریح آثار زیان‌بار اعتیاد برای جوانان است.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان متذکر شد: آگاه‌سازی جامعه از خطرات و مضرات مواد مخدر، تقویت فعالیت‌های جایگزین برای افراد در معرض خطر، شناخت باورهای غلط مربوط به مصرف مواد مخدر و از همه مهم‌تر شناخت ارزش‌های فردی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی در کنار هدفمندسازی زندگی بهترین راه پیشگیری از اعتیاد است.

نوری با اشاره به تغییر الگوی مصرف از مواد مخدر سنتی به مواد روان‌گردان و مواد مخدر صنعتی، بر ضرورت ارتقا سطح آگاهی و آشنایی با مهارت‌های مقابله در برابر آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد تأکید کرد.

وی تصریح کرد: امروز باورهای غلطی در خصوص مواد مخدر به خصوص شیشه وجود دارد که باعث گرایش بسیاری از جوانان به سمت این مواد شده است؛ درحالی‌که این ماده مهلک به جهت ترکیبات اسیدی و شیمیایی آثار جبران‌ناپذیر جسمی و روانی به فرد تحمیل می‌کند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان نقش خانواده و اولیاء و مربیان را در پیشگیری از اعتیاد و گرایش جوانان به مواد مخدر مهم ارزیابی کرد و افزود: استکبار جهانی و کشورهای غربی یکی از ابزارهای مهم در مسیر تسلط بر ایران اسلامی را ترویج بی‌بندوباری در میان جوانان و گرایش آنان به سمت مواد مخدر انتخاب کرده‌اند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: پارسال بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند.

مهدی ابراهیمی افزود: آزمایش اعتیاد بیش از هزار و ۸۹۰ متکدی، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

وی افزود: ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسوولان مربوطه صورت گرفت و در این راستا، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی افزود: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

وی ادامه داد: تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود از این رو طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار است.

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا