Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-یادگار امام گفت: به لطف خدا این روزها پایان حضور سرزمینی داعش را شاهد بودیم که جا دارد از همه کسانی که این فتح را رقم زدند، تقدیر کنیم.حجت الاسلام سید حسن خمینی در مراسم گرامیداشت سی امین سالگرد شهادت یار دیرین امام خمینی و از بنیانگذاران انقلاب اسلامی افغانستان حجت الاسلام و المسلمین سید حسین حسینی که عصر امروز در حرم مطهر امام خمینی برگزار شد، با طرح این سوال که چرا کسانی که در ملیّت ایرانی نبودند، خود را برای تحقق انقلاب در سرزمینی دیگر به زحمت انداختند و جان، مال یا فرزندشان را قربانی کردند، 

سیدحسن خمینی یادآور شد: بخش زیادی از حلقه اطراف امام هنگام ورود به نجف، طلاب افغانستانی بودند و آنان بودند که باعث شدند امام احساس غربت نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این امر منحصر به افغان ها نیست و عراقی ها و لبنانی هایی هم وارد این مسیر شدند. 

وی با اشاره به سابقه چنین امری در سایر انقلاب های جهان، اظهار کرد: انسان ها در طبیعت خود آزادیخواه و ظلم ستیز هستند و در مقابل ظلم نسبت به هرکسی چه مسلمان چه غیرمسلمان باید ایستاد. 

یادگار امام با بیان اینکه مردم افغانستان و مردم کشورهای جنوب خلیج فارس در هنگام همدردی با مردم ایرانیان احساس میکردند مردم ایران مورد ظلم قرار گرفته اند، کمک به آزادیخواهی نشانگر روح بزرگ کسی است که به طرف آزادی حرکت می کند. اگر جایی دیدید به خاطر منافع مان چشم به روی ظلم و ستمگری بسته ایم به انسانیت مان باید شک کنیم.  اینکه گروهی از مسلمانان و آزادیخواهان می دیدند امام مظلوم واقع شده، به یاری ایشان شتافتند. در کربلا نیز یک مسیحی وقتی مظلومیت امام حسین(ع) را دید به یاری ایشان شتافت. آنهایی که به یاری امام شتافتند به ندای آزادیخواهی درون شان پاسخ دادند؛ زیرا ظلم و ظالم، سفید و سیاه، شیعه و سنی، مسلمان و غیرمسلمان ندارد؛ در همه جا غلط است و همه جا باید در مقابل آن ایستاد. 

وی، بُعد دینی انقلاب را پاسخ دوم به این سوال دانست و گفت: امام یک مرجع تقلید بود.  بسیاری از طلاب افغان بعد از فوت آیت الله العظمی بروجردی مقلد امام شدند؛ تقلید ملیت بردار نیست. امروز آیت الله سیستانی ایرانی نیست اما بُعد تقلید باعث اقبال مردم عراق می شود و وقتی ایشان حکم جهاد علیه داعش می دهد؛ مردم استقبال می کنند. همانطور که در ١٩٢٠ میرزای شیرازی دوم با وجود شیرازی بودن رهبری انقلاب عراق را علیه انگلیس رهبرى می کند. 

سید حسن خمینی گفت: خیلی از اهالی افغانستان در سال های اخیر برای دفاع از کیان دین در مقابل کسانی که نام پیامبر(ص) را لکه دار کرده بودند، مظلومانه دفاع کردند زیرا دستور دین بود. اینکه در دوران دفاع مقدس مجاهدین افغانستانی، عرب و...همدوش برادرانشان ایستادند، دفاع از یک خاک نبود، دفاع از دین بود. وقتی یک آرمان دستی خود را جلوه گو می کند و یک رهبر دینی مانند امام پرچمدار می شود ملیت اهمیتی ندارد. همانگونه که وقتی پیامبر(ص) ظهور می کند سلمان فارسی، "منّا اهل بیت" می شود.   

وی بعد فراملی انقلاب را دیگر پاسخ این سوال برشمرد و گفت: پیام انقلاب اسلامی ایران که "هرجا ظلم هست مبارزه هست" جهان شمول است و امام می گفت ما کنار مظلوم هستیم. 

شب قبل از حمله به افغانستان سفیر شوروی در قم نزد امام آمد و پیام برژنف را آورد و گفت قصد حمله داریم. امام در آن شرایط داخلی کشور گفت با همان توانایی که جلوی غرب ایستادیم جلوی شما هم می ایستیم؛ شما حق ندارید این کار را انجام دهید.بعد فراملی انقلاب باعث می شود چشم بر روی افغانستان نبندیم. مبارزه مردم افغانستان  از صحنه هایی است که کمتر گفته شده است؛ ملت افغانستان با عزم و اراده خویش و استمدادهایی که صورت گرفت توانست افغانستان را به باتلاق ارتش شوروی تبدیل کند.

وی با تاکید بر اینکه پیام فراملی انقلاب باعث حرکت در فلسطین می شود، گفت: خیلی ها شاید بگویند فلسطین به ما چه ربطی دارد؟ اما یک انسان آزاده نمی تواند در مقابل ظلم سکوت کند؛ انقلاب، انقلاب آزادیخواهی است و کسی می تواند در درون مرزهای خودش آزادیخواه باشد که همه جا بر فطرت آزادیخواهی خود باقی بماند.

سید حسن خمینی سپس تصریح کرد:  هیچ دین داری نمیتواند نسبت به یک غده سرطانی به نام داعش بی تفاوت باشد زیرا این گروه  بزرگترین زخم را به پیکره پیامبر(ص) می زند. چه چیزی بدتر از اینکه به نام پیامبر(ص) آن ظلم ها را روا دارند؟

وی گفت: به لطف خدا این روزها پایان حضور سرزمینی داعش را شاهد بودیم که جا دارد از همه کسانی که این فتح را رقم زدند، رهبر معظم انقلاب اسلامى و آیت الله العظمى سیستانى و از همه ى رزمندگان ایرانی و رزمندگان غیر ایرانی که افغانستانی ها از بخش های مهم آنها بودند تقدیر می کنیم و علو درجات آنها را از خداوند مسالت کنیم. 

یادگار امام با گرامیداشت یاد شهدا و خصوصا شهید حسینی گفت: مادام که دین داری و توجه به آرمان انسانی استقلال طلبی و استعمار ستیزی در مردم ما هست انقلاب زنده است، زیرا انقلاب مولد است و مرز نمی شناسد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۲۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • آیا می شناسیدش؟
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • هیمنه دشمن در عملیات وعده صادق در هم شکست
  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟
  • کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • داعش در افغانستان از بین رفته است
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند