Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@14:24:50 GMT

پژوهشگاه تخصصی علوم قرآنی در کشور ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۷۳۱۵۶

پژوهشگاه تخصصی علوم قرآنی در کشور ایجاد می‌شود

رئیس جهاد دانشگاهی کشور از ایجاد پژوهشگاه تخصصی علوم قرآنی در آینده‌ای نزدیک توسط جهاد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سیدحمیدرضا طیبی عصر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد اظهار داشت: در راستای اینکه اقتصاد ما یک اقتصاد دانش بنیان و برگرفته از توان و ظرفیت‌های داخلی کشور باشد، تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه باور مجموعه جهاد دانشگاهی این است که هیچ مشکلی در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی وجود ندارد، گفت: تنها موضوعی که در این زمینه لازم است، اعتماد به ظرفیت‌های داخلی کشور است و باید زمینه بروز و استفاده از این ظرفیت‌ها را فراهم کنیم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور به دستاوردهای این مجموعه در زمینه پیشرفت علوم مختلف اشاره کرد و گفت: در ارتباط با علوم پزشکی به ویژه در بحث سلول‌های بنیادی اقدامات بسیار ویژه و خوبی انجام شده است.

طیبی بیان کرد: در حوزه علوم انسانی و اجتماعی کارهای بسیار خوبی انجام شده به ویژه با توجه به مشکلاتی که در حوزه آسیب‌های اجتماعی با آن روبرو هستیم، طرح‌های مختلفی را در دست اقدام داریم.

وی از راه‌اندازی پژوهشکده تخصصی قرآن کریم در جهاد دانشگاهی خبر داد و خاطرنشان کرد: این پژوهشکده انشاالله در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

طیبی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقداماتی که در کشور توسط مجموعه جهاد دانشگاهی انجام شده، در بحث علوم مرتبط با درمان سرطان‌ها است که در این زمینه هم به دستاوردهای بسیار مهمی دست پیدا کردیم.

وی از ارائه خدمات بسیار زیاد جهاد دانشگاهی در عرصه درمان نازایی در کشور خبر داد و عنوان کرد: هر سال تعداد بسیاری از زوجین نابارور با حضور در این مرکز مراحل درمان خود را سپری کرده و فرزنددار می‌شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: در زمینه ساخت فرستنده تلویزیون دیجیتال روستایی اقدامات بسیار خوبی کردیم و الان با کمترین هزینه امکان پوشش بیش از پنج هزار روستایی که امکان دریافت شبکه‌های تلویزیونی را نداشتند فراهم کردیم.

انتهای پیام/

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۳۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، موسی نجفی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم امروز (دوشنبه) در آیین گرامیداشت مقام استاد کریم مجتهدی به نام یک عمر معلم اظهار داشت: استادان معمولا دو وجه تحقیق و تالیف و تدریس و تعلیم دارند و در یکی از وجوه قوی هستند، اما استاد مجتهدی در هر دو وجه بسیار قوی بود و به این دلیل توانست جریان فکری راه بیاندازند.

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ادامه داد: استاد مجتهدی به دلیل تعلق خاطر زیادی که به فرهنگ ایرانی و اسلامی داشت، مشکل بحران هویت را مد نظر قرار داد.

نجفی گفت: استاد مجتهدی نگاهی عمیق داشت و این نگاه باعث می‌شد انقلاب و شرایط فعلی را بهتر درک کند. وی معتقد بود می‌توانیم از فرهنگ خود سوال بپرسیم ولی جواب باید از فرهنگ خودمان باشد.

وی افزود: استاد مجتهدی معتقد بود غرب شناسی واجب و غرب زدگی حرام است.

استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز در این مراسم گفت: در مطالعات تطبیقی چند اندیشه یا نظریه علمی با استفاده از روش‌های مختلف مقایسه می‌شود تا شباهت و تفاوت‌های نظریه‌ها را بشناسیم. معمولا فلاسفه به مطالعه تطبیقی فلسفه‌هایی که هر کدام به جهان‌های علمی مختلفی تعلق دارند، علاقه نشان نمی‌دهند. عده‌ای معتقدند مقایسه ممکن است ولی سودمند نیست.

حجت الاسلام رضا غلامی ادامه داد: استاد مجتهدی را به عنوان فیلسوف منتقد و نقاد فرهنگ غرب می‌شناسیم. البته با اینکه خود را متخصص فلسفه غرب می‌دانست، مطالعات مفصلی در اشراقی و صدرایی داشت و به طور طبیعی بنابراین ساختار فلسفه اسلامی را هم می‌شناخت.

وی با اشاره به کتاب «فلسفه و فرهنگ» نوشته دکتر مجتهدی گفت: وی در این کتاب فیلسوفان مختلف را از جهان‌های مختلف گردهم آورده و سخنان آنها را بیان و نقد کرده است.

غلامی گفت: استاد مجتهدی نگاه از بیرون به فلسفه اسلامی داشتند و برداشت‌های نو و بدیعی از فلسفه اسلامی ارایه داد. در این ارایه گاهی با شوق انگیزی دیدگاه‌های سهروردی را طرح می‌کند و همین بدیع نگری به فلسفه صدرایی هم مشاهده می‌شود.

وی گفت: ادامه اقدامات استاد مجتهدی به نفع هر دو فلسفه اسلامی و غرب است و این تلقی از مدرنیستم که در تعارض کامل با سنت است، تلقی درستی نیست و از رویکرد کاریکاتوری به غرب و غرب مدرن نشات می‌گیرد.

استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تصریح کرد: مطالعات تطبیقی بیش از همه فرصت رشد فلسفه اسلامی و بازشدن پنجره‌های تازه به روی فلسفه اسلامی را فراهم می‌کند و فرصت‌های نوآوری را در فلسفه اسلامی به وجود می‌آورد.

وی نتیجه گرفت: فلسفه اسلامی حتی در جهان خود که جهانی آسمانی است و نه جهانی زمینی، از رشد لازم باز مانده است.

غلامی در پایان گفت: حتی نوآوری‌های علامه طباطبایی در فلسفه به دلیل مواجهه ایشان با جهان فلسفه‌های غربی است که بعد از ایشان فلاسفه اسلامی چنین مواجهه‌هایی ندارند و شاهد نوآوری‌های بیشتر هم نبودیم.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است