Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پرویز فتاح شامگاه چهارشنبه در نشستی با استاندار هرمزگان با قدردانی از استاندار و مردم استان در کمک به زلزله زدگان کرمانشاه، اظهار داشت: حضور مردم هرمزگان از مناطق مختلف و حجم کمک‌ رسانی مردم این استان به مناظق زلزه ‌زده دور از انتظارات و تخمین‌ها بود و باید دست این مردم را بوسید.
وی با بیان اینکه زیرساخت‌های مناسبی در هرمزگان در دهه ‌های اخیر ایجاد شده ، افزود: در حال حاضر در استانی همانند هرمزگان تمام تمرکزمان را بر روی ساخت مسکن و اشتغال مددجویان گذاشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) اضافه کرد: باید یک هزار و 500 واحد مسکن جدید برای مددجویان مستاجرنشین و یا بدون خانه در هرمزگان تهیه و تامین شود که تحقق این هدف دور از انتظار و توان مدیریت کمیته امداد استان نیست.
فتاح گفت: در سفرهایی که در ماه‌های گذشته به قشم و هرمز داشته ‌ایم با توجه به شرایط ویژه این ناحیه از استان، طرح‌هایی ویژه‌ای را مدنظر داریم که در این راستا از استانداری خواسته ‌ایم نسخه ‌های توسعه‌ای این مناطق را برای ما تهیه و ما نیز محدویت‌های تسهیلاتی برای این مناطق را با هدف توسعه پایدار و رفع مشکلات مددجویان برداریم.
وی خاطرنشان کرد: سهمی که برای هرمزگان از محل اعتبار بانکی و در پی مصوبه مجلس متاثر از ابلاغیه دولت، برای واگذاری تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی در نظر گرفته شده برابر با 71 میلیارد تومان است.
این مقام مسئول یاد آور شد: از ابتدای سال جاری تاکنون 27 میلیارد تومان از این اعتبار برای هرمزگان جذب شده که امید داریم تا پایان سال با تهمیدات اندیشیده شده مابقی این سهم نیز در استان جذب شود.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: سال گذشته با استفاده از این تسهیلات، سه هزار فرصت شغلی در استان هرمزگان ایجاد شد که امسال نیز می ‌توان این رقم را به سه هزار و 500 فرصت شغلی رساند.
هم اکنون 52 هزار و 120 خانوار در هرمزگان زیر پوشش کمیته امداد هستند.
به گزارش ایرنا، زلزله ای به بزرگی 7 و3 دهم ریشتر ساعت 21 و 48 دقیقه شامگاه یکشنبه (بیست و یکم آبان ماه) استان کرمانشاه و مناطقی از عراق را لرزاند.
این زلزله در استان کرمانشاه حوالی ازگله در عمق 11 کیلومتری زمین روی داد.
شدت این زمین لرزه به اندازه ای بود که در بیشتر استان ها و برخی کشورهای منطقه نیز احساس شد.
براساس آخرین اطلاعات اعلام شده از ستاد مدیریت بحران کشور، در این زمین لرزه 437 نفر جان باخته و 12 هزار و 386 نفر مصدوم شده اند.
7198/ 6048
خبرنگار: فاطمه حسینی ** انتشار: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۳۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز (۶ اردیبهشت) در حاشیه بازدید رئیس‌جمهور از محلات شهر تهران، گفت: خط راه آهن در (منطقه ۱۷ شهری تهران) طی سال‌های اخیر به دلیل ایجاد آسایش و امنیت از روی زمین به زیر زمین منتقل شده است، البته پس‌از این عملیات چندین موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و همچنین امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: طی توافق شرکت راه آهن با شهرداری تهران بنا شد تا زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. همچنین در این توافق شهرداری تهران، مکلف به مناسب سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد و بخشی از کار باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، تصریح کرد: در خصوص حریم‌های مسیر راه آهن باید تصمیم گیری و در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است. همچنین ایمنی در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تا تسهیلگری‌هایی انجام شود.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیأت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

نوسازی بافت فرسوده شهری سیاست اصلی دولت است

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می‌شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

کد خبر 6088805 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • مازندران در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب ماند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • آغاز ساخت هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • آغاز ساخت یک هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • افتتاح بیش از هشت هزار واحد مسکونی در آذربایجان شرقی
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»