Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدیجه موسوی بانوی کارآفرین بسیجی زنی 44 ساله است که با فعالیت در زمینه تولید مواد غذایی همچون شیره، رشته و رب گوجه در حوزه مشاغل خانگی برای چند خانوار اشتغالزایی کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارانه، این بانوی بهاری با فعالیت در این حوزه نمونه عملی و عینی اقتصاد مقاومتی در جامعه است که می تواند الگوی مناسبی برای بانوان خانه دار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانوی بهاری در گفتگو با خبرنگار ما گفت: الان دو سال است که در زمینه تولید مواد غذایی همچون، شیره، رشته، ترشیجات و سبزیجات خشک و قرمه  و دیگر مواد غذایی که تقریبا به 8 الی ده رقم می رسد، فعالیت می کنم.

موسوی گفت: بعد از تعطیلات عید کار ما شروع می شود و تا نزدیک فروردین کارمان ادامه دارد و با توجه به فصول مختلف سال تولیدات خاصی داریم.

این بانوی بسیجی کارآفرین گفت: در فصل بهار کارمان را با رشته شروع کردیم که دو یا سه ماه طول کشید و بعد از آن کار سبزی شروع شد و انواع سبزیجات مثل سبزی قرمه، سبزی خشک و سبزی آشی تهیه می کردیم و بعد از آن رب گوجه،  آبغوره و آبلیمو داشتیم و سپس پخت شیره را شروع کردیم که نزدیک به دو ماه طول کشید و هفت تن انگور برای تهیه شیره خریداری کردیم و پسماند آن را هم سرکه انداختیم  و الان هم سفارش رشته داریم و بار دیگر کار رشته را شروع کرده ایم و بعد از آن هم  در فصل زمستان کار پخت نان محلی و گرده را شروع می کنیم.

این بانوی بهاری ادامه داد: الان 6 نفر هستیم که به طور دائم مشغول این کار هستیم  و محل کارمان منزل خودمان است. من طبقه اول خانه ام  و خواهرم طبقه سوم خانه اش را به این کار اختصاص داده است. در منزل ما پخت شیره و سبزی انجام می شود و از خانه خواهرم برای تهیه رشته و عماج استفاده می کنیم.

وی یکی از بزرگترین مشکلاتش را نبود یک کارگاه ثابت و جداگانه اعلام کرد و گفت: متاسفانه ما در منزل شخصی کار می کنیم و همین باعث ایجاد معذوریت برایمان شده است، از طرفی هم مزاحم خانواده هستم و از طرفی نمی توانم به راحتی هر شخصی را برای کار دعوت کنم.

وی ادامه داد: زنان جوان زیادی هستند که مشکل مالی دارند و به من مراجعه می کنند که در کار شرکت کنند و با ما همکاری کنند اما به دلیل اینکه یک کارگاه جداگانه ندارم و در منزل کار می کنم امکان این همکاری فراهم نمی شود.

خدیجه موسوی گفت: من به این نتیجه  رسیده ام که کار هست و اگر 50 نفر کارگر هم داشته باشم می توانم کار را بچرخانم فقط نیاز به یک کارگاه جداگانه دارم. شما می توانید ببینید که 12 ماه سال را ما مشغول به کار هستیم و برایمان خستگی هم ندارد.

وی ادامه داد: بیشتر مشتری های من کارمند هستند و اکثرشان از شهر همدان به ما مراجعه می کنند. کارت چاپ کرده ام و آدرس و شماره تلفن را در آن نوشته ام و مشتری های زیادی هم دارم. کار ما کاملا بهداشتی است و حتی از اداره بهداشت برای سرکشی به منزل ما آمده اند و کار ما را از نظر بهداشتی و سلامت تائید کرده اند.

امروزه که اشتغال و کسب درآمد یکی از مهمترین مشکلات جامعه ماست این بانوی بهاری با فعالیت مسمتر ثابت کرده و به این باور رسیده که با سخت کوشی و مداومت می توان برای خود و خانواده امرار معاش کرد و این نمونه عینی اقتصاد مقاومتی در یک جامعه می تواند باشد و این الگوی خوبی برای زنان خانه دار می باشد که به راحتی با به کارگیری هنرهای خاص زنانه می توانند برای خود درآمدزایی کرده و کمک حال خانواده خود باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید

آفتاب‌‌نیوز :

یکی از مهمترین محور‌های زندگی بشریت حول مسئله مسکن عنوان شده و با توجه به اهمیت بازار مسکن در کشور به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت معیشت و رفاه زندگی مردم دارد.

در گزارش روز‌های اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ خرید و فروش «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» و «منطقه ۱۷» و «منطقه ۱۸» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ خرید و فروش در «منطقه ۱۹» تهران را بررسی کنیم.

براساس آمار قیمت‌ها، برای خرید یک واحد ۷۸ متری در منطقه ۱۹ محله اسفندیاری - بوستان تهران، ۹ سال ساخت، نیازمند حداقل ۴ میلیارد و ۷۵۸ میلیون تومان است.

قیمت خرید واحد‌های دیگر در منطقه ۱۹ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید
  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • پایان مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان اصفهان
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای