Web Analytics Made Easy - Statcounter

خامه یار در دیدار با معاون سازمان امور دیانت ترکیه گفت: با توسعه همکاری‌ها در حوزه بالکان،شبه قاره وکشورهای خاورمیانه وآفریقا با افراط‌گرایان و خشونت‌طلبان مقابله و چهره اسلام را معرفی کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، هیأتی از سازمان امور دیانت ترکیه متشکل از سلیم ارگون، معاون این سازمان، اکرم کلش، رییس شورای دینی ترکیه، عبدالعزیز اغلو، کارشناس این سازمان، ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با عباس خامه‌یار، معاون بین‌الملل این سازمان دیدار و گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خامه‌یار  در این دیدار، بر ضرورت توسعه روابط فرهنگی بین ایران و ترکیه تأکید کرد و گفت: دو ملت ایران و ترکیه درک مشترکی نسبت به یکدیگر و مسائل عمده منطقه، جهان اسلام و روابط بین‌الملل دارند.

معاون بین‌الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: در زمانی که فجایایی در حق مسلمانان یمن، فلسطین، میانمار اتفاق می‌افتد و از سوی افراط‌گرایان تصویر نازیبایی از چهره اسلام ناب محمدی(ص) به جهانیان ارایه می‌شود، وحدت، همگرایی بین مسلمانان و تقریب مذاهب ضرورت دارد.

خامه‌یار به همکاری‌های فرهنگی و دینی بین دو کشور اشاره و تصریح کرد: گفت‌وگوهای فرهنگی و دینی دلیلی روشن بر عزم مسئولان سازمان دیانت ترکیه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای گسترش همکاری‌های فی مابین است.

وی ادامه داد: بخش‌های مختلف نظام جمهوری اسلامی ایران چون معاونت بین‌الملل بیت مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مجمع تقریب و جامعةالمصطفی (ص) العالمیه همواره بر توسعه همکاری‌ها تأکید دارند تا این روابط گسترش یابد.

خامه‌یار افزود: ما فراتر از دو کشور می‌توانیم، مکمل یکدیگر باشیم. باید با توسعه همکاری‌ها در حوزه بالکان، شبه قاره و حتی کشورهای خاورمیانه و آفریقا با افراط‌گرایان و خشونت‌طلبان مقابله و چهره تابناک اسلام را معرفی کنیم.

وی در ادامه، به ظرفیت‌ و توانمندی‌های زنان در زمینه‌های علمی و پژوهشی اشاره کرد و تعامل بین نخبگان و اندیشمندان دو کشور در حوزه دانشگاهی به ویژه رشته‌های الهیات و معارف اسلامی را یادآور شد.

خامه‌یار در سخنان خود، به امضای توافق‌نامه همکاری بین دو سازمان و ضرورت تشکیل کمیته تخصصی، علمایی و دانشگاهی اشاره کرد.

در پایان این دیدار معاون بین‌الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از علی ارباش، رییس سازمان دیانت ترکیه برای سفر به ایران دعوت به عمل آورد.

 سلیم، معاون سازمان امور دیانت ترکیه به ضرورت تداوم همکاری‌های فرهنگی و دینی بین ایران و ترکیه اشاره کرد و افزود: در سفر به ایران با آیت‌الله اراکی دیدار داشتیم که در راستای آن در چارچوب توافقات فی مابین، بر توسعه همکاری‌های فرهنگی و دینی بین دو کشور تأکید کردیم.

وی با اشاره به روابط عمیق و گسترده دو کشور در زمینه فرهنگی و دینی گفت: همکاری‌ها بر پایه مشترکات و تصمیمات واقع بینانه توسط مسئولان فرهنگی ایجاد و تداوم یابد.

سلیم در پایان یادآور شد: این گفت‌وگوها و روابط بین سازمان دیانت و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منجر به توسعه همکاری‌های فرهنگی و دینی بین دو کشور می‌شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۹۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین روح الله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: شعاری که سال‌ها تکرار شد به عنوان میراث ماندگار در حوزه وقف به جهت تمرکز اولویت در حوزه دانش و توسعه دانش و رسیدن به مرز فناوری در این نمایشگاه قابل مشاهده است. در حوزه‌های علوم زیستی، دفاعی، هوش مصنوعی و علوم پزشکی در کنار مباحثی مانند فقه که مورد توجه بوده شاهد رشد و پیشرفت خوبی هستیم.

وی اظهار کرد: لازم است از تلاش‌های ریاست محترم سازمان اوقاف و امور خیریه تقدیر و تشکر کنیم که نظارت به فردا و حوزه‌هایی که زندگی آینده بشر را دستخوش تحول قرار می‌دهد دارند و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در این زمینه دنبال می‌کنند. طبیعتاً همه مجموعه‌های کشور باید مطابق سندهای توسعه پنج ساله به دانش بنیان شدن محصولات و سرمایه گذاری ها فکر کنند و طبیعتاً این الگو را می‌توانند مورد توجه قرار دهند.

حجت الاسلام حریزاوی بیان کرد: همه مؤمنان که می‌خواهند بعد از این دنیای فانی سرمایه‌هایشان به رشد و نمو برسد و ماندگار شود اگر بتوانند حوزه نگرشی خود را از وقف زمین و ملک و اموالی که برای امور دینی در نظر گرفته شده توسعه دهند و برای تولید قدرت امت اسلام و حکومت اسلامی برنامه ریزی کنند حتماً می‌تواند به ماندگارتر شدن موقوفات کمک کند. ما نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم و وقف در حوزه دانش بنیان می‌تواند نوید بخش باشد.

وی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی به جهت ارتباط تنگاتنگی که با سازمان اوقاف دارد یک ظرفیت خوبی برای معرفی این حوزه‌های جدید توسعه وقف دارد و ما اینجا حضور پیدا کردیم که با این دستاوردها آشنا شویم که بتوانیم از طریق شبکه تبلیغی که در سراسر کشور گسترش پیدا کرده در سطح خوبی معرفی کنیم.

کد خبر 6090636 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند