Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، علی‌اکبر ولایتی دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در افتتاحیه اجلاس جهانی محبان اهل‌بیت و مسئله تکفیری‌ها با اشاره به وضعیت منطقه گفت: اکنون، در این منطقه پر آشوب، ملت مظلوم یمن، همچنان در سکوت معنادار رسانه‎های خبری غربی و مجامع بین­‌المللی تحت سلطه آمریکا و یارانش، زیر بمباران‎های وحشیانه متجاوزان سعودی جان می­‌سپارند و در بحرین نیز مجموعه‌­ای از اتفاقات، طرح­ها و عوامل داخلی، منطقه‎ای و بین­‌المللی، دست در دست هم داده و باعث شده تا اوضاع بحرین، به مرحله­‌ای پرخطر و پیچیده نزدیک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن کامل سخنان ولایتی به شرح زیر است:‌

 

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطیبین الطاهرین و اصحابه المنتجبین

در ابتدا مایلم مراتب تبریک و تهنیت خود را به مناسبت آغاز ایام مبارک و نورانی ربیع‌الاول و فتوحات اخیر امت متحد اسلامی در سوریه و عراق علیه تفرقه افکنان تکفیری اعلام کرده و ورود شما میهمانان عزیز از جهان اسلام را، به جمهوری اسلامی ایران، خوشامد بگویم؛

 

همچنین فاجعه زلزله اخیر در ایران و عراق را به بازماندگان و خانواده‎های محترم آسیب دیده و دو ملت ایران و عراق تسلیت عرض کرده و از درگاه خداوند متعال، برای درگذشتگان این فاجعه، علو درجات را مسألت نمایم.

 

اکنون از حضار محترم تقاضا می‏‌کنم، برای آمرزش آن عزیزان از دست رفته و همچنین شهدای اسلام، از صدر اسلام تا درگیریهای اخیر جبهه مقاومت، قرائت فاتحه‎ای بفرمایند.

 

حضرات علما، فقها، دانشمندان و فرهیختگان جهان اسلام که دعوت مجمع جهانی بیداری اسلامی را پذیرفته و در این اجلاس حضور به هم رسانده‎اید، استحضار دارید که این اجلاس، مزیّن به نام مبارک اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) است و در یکی از سخت ترین شرایط منطقه‏‌ای و بین‎‏المللی برگزار می‏‌شود.

 

اهل بیت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) حبل متین الهی و یکی از دو ثقل بازمانده و سفارش شده از جانب پیامبر اسلام (ص) در کنار قرآن کریم می‌‏باشند.

 

قال رسول الله (ص):

«إنّی تارکٌ فیکُمُ الثِّقْلَیْن، کتابَ اللّه وَ عترَتی أهلَ بَیتی؛ ما إن تَمَسَّکتُم بِهِما لَن تَضلّوا اَبَدا: ، فَإنَّهُما لَن یفتَرقا حَتّی یردا عَلَیَّ الحَوضَ؛» که این حدیث شریف، مورد اتفاق علمای اسلام می‎باشد.

 

اهل‌بیت پیامبر (ص)، از بندگان برگزیده خداوند بر روی زمین، گنج‎های ایمان و معادن احسان و مشعل فروزان هدایت برای همه مسلمانان به سوی رشد، تعالی و کمال هستند. آنان، پیشگامان مبارزه با انحراف، خشونت، افراط‎گری و جهل و پرچمداران عدالت و مفسّران راستین اسلام و قرآن هستند. تمسّک به اهل بیت (ع) ضامن اتحاد مؤمنان، هدایت مردم به سوی خدا و نجات از گمراهی است.

 

حضار ارجمند

نزدیک به هفت سال از شروع پدیده بیداری اسلامی می­‌گذرد. بیداری اسلامی که نویدبخش مرحله­‌ای جدید از حیات سیاسی و اجتماعی امت اسلام است، دارای سه شاخصه ضد استکباری، ضد صهیونیستی و ضد استبدادی است. بیداری اسلامی، موجی ضدّ آمریکایی و ضدّ صهیونیستی است که در سال‌های گذشته، در برخی از کشورهای اسلامی به بار نشسته و بساط ظلم و استبداد و انحصار را برچیده و طومار حکام وابسته و دست نشانده را در هم پیچیده و ساختار نظام بین الملل را به چالش کشیده است.

 

جریان بیداری اسلامی در برخی کشورها، با تکیه بر آموزه‏‌های اسلام ناب محمدی (ص)، در سال‏های گذشته، به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافته است، اما در این میان، برخی از جریان‏های سیاسی، از روی غفلت و ناآگاهی، با دلخوشی به وعده‏‌های نظام سلطه، از مسیر بیداری اسلامی منحرف شده و مجدداً می‌خواستند زمینه‌ساز حاکمیت دشمنان واقعی اسلام، بر سرنوشت مسلمانان شوند.

 

در شرایطی که در سالهای گذشته، امت اسلام در آستانه ورود به دورانی تازه از نقش آفرینی­‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علمی در سطح بین­‌المللی و تمدن‌سازی قرار داشت و می‎رفت تا موج فزاینده اسلام‎گرایی، مبتنی بر آموزه‎های اسلام ناب، اقصی نقاط دنیا را در نوردد، ناگهان فرقه‎گرایی، طایفه‌گرایی، تکفیر اقوام و مذاهب مختلف اسلامی،کشتار، درماندگی و آوارگی انسان‎های بی‌گناه در کشورهای مختلف اسلامی، شرایط دشواری را پیش روی جهان اسلام قرار داد. اتخاذ رویکردهای غیرمسالمت‌آمیز و خصمانه، تجاوز به حقوق ملت‌ها، غارت منابع کشورهای مسلمان، اشغال اراضی متعلق به مسلمانان، راه اندازی جنگ‎های نیابتی، تلاش برای تغییر و از بین بردن زیرساخت‎های فکری، هنجاری، ارزشی و معرفتی که با پشتیبانی همه‎جانبه نظام سلطه و در رأس آنها، آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت می­‌گیرد، بخش اعظمی از جهان اسلام را در بر گرفته و در معرض تهدیدات متعددی قرار داده است.

 

دشمنان اسلام سعی دارند تا با استفاده از تمام امکاناتی که در اختیار دارند، تا آنجا که می‎توانند، کشورهای اسلامی را در وضعیت آشوب، تجزیه، ضعف، فتنه و جنگ نگه دارند تا از این طریق، سیطره خود را بر آنان ایجاد نمایند و ثروت آنها را غارت کرده و عقب ماندگی اقتصادی، اجتماعی و علمی و فرهنگی را بر مسلمانان تحمیل کنند و در مقابل از اسلام، سیمایی نامطلوب و تیره براساس الگوی وهابیت که در حقیقت احیای جاهلیت قبل از اسلام با همان جهالت و خشونت و انجام جنایات شرم آور نظیر سر بریدن اطفال، آتش زدن مردان و به اسارت گرفتن و تجاوز نمودن به زنان می­‌باشد، طرفداری کردند که انعکاس این اقدام شیطانیِ آمریکایی - صهیونیستی - سعودی  در جهان، چنان نفرت انگیز بوده است که عاملین بی‌شرم این جنایات، اکنون تقصیر را به گردن یکدیگر می‌اندازند!

 

سروران فرهیخته؛

دوران حساس انتقالیِ کنونی در غرب آسیا و بخش‌های دیگری از جهان اسلام، اگرچه مشحون از خطرها و تهدیدها و جنگ‏های نیابتی است، اما با دستاوردها، فرصت‎ها و موفقیت­‌های کم نظیری همراه شده که از یک سو، عزتمندی و روح اعتماد به نفس را در بین ملت‏های مسلمان و آزادیخواه، استوار ساخته و از سوی دیگر، هیمنه استکبار و شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی را در بین مردم مسلمان منطقه فرو ریخته و پیکره آن را در معرض ضربات کاری قرار داده است.

 

سوریه و عراق، به عنوان دو کشور مهم اسلامی که آماج توطئه‎ای مشترک بوده‌­اند و در سال­های گذشته حوادث سنگین و دشوار و فجایع جانکاهی را تحمل نموده و پشت سر گذاشته­‌اند، در یک سال اخیر و در نتیجه تلاش­‌های ملت‌­ها، دولت­ها، ارتش­ها و نیروهای مردمی این کشورها با حمایت و پشتیبانی جبهه مقاومت که در رأس آن جمهوری اسلامی ایران قرار دارد، به پیروزی­‌های بزرگی در مبارزه با تروریسم و گروه­‌های تکفیری دست یافته‌­اند. در هفته­‌ها و روزهای گذشته، آخرین دژهای داعش در عراق و سوریه به عنوان یک دستاورد جدید و راهبردی، از هم فرو پاشید و دو کشور و منطقه را وارد مرحله جدیدی نموده است. 

 

اکنون، در این منطقه پر آشوب، ملت مظلوم یمن، همچنان در سکوت معنادار رسانه‎های خبری غربی و مجامع بین‌­المللی تحت سلطه آمریکا و یارانش، زیر بمباران‎های وحشیانه متجاوزان سعودی جان می­‌سپارند و در بحرین نیز مجموعه‌­ایی از اتفاقات، طرح­ها و عوامل داخلی، منطقه‎ای و بین­‌المللی، دست در دست هم داده و باعث شده تا اوضاع بحرین، به مرحله‌­ای پرخطر و پیچیده نزدیک شود؛ اما با وجود همه این اقدامات ظالمانه، آینده‌­ای که در پیش روی دو ملت بزرگ و مقاوم یمن و بحرین و همچنین سایر ملتها و کشورهای اسلامی قرار دارد،  روشن و امیدوارکننده می‌­باشد. إن شاءالله.

 

«وَکَذلِکَ جَعَلناکُم أُمَّةً وَسَطًا لِتَکونوا شُهَداءَ عَلَى النّاسِ وَیَکونَ الرَّسولُ عَلَیکُم شَهیدًا والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته»

 

 

العالم

106

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۲۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، خبر این جنایت توسط رسانه‌های دولتی و رسمی کشورمان بدون آنکه حساسیتی نسبت به آن نشان داده شود منتشر شد و مسئولان جمهوری اسلامی نیز از کنار آن گذشتند.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: این روش متأسفانه در زمینه به شهادت رسیدن مردم بی‌گناه افغانستان در دوره جدید سلطه گروه تروریستی-تکفیری طالبان به یک رویه تبدیل شده و به نظر می‌رسد در قالب یک قرارداد نانوشته بنا بر اینست که مسئولان ایرانی در برابر مسلمان‌کشی در افغانستان سکوت کنند. براساس همین قرارداد نانوشته است که به صورت متناوب افراد و جمع‌هائی از مخالفان سلطه طالبان اعم از سنی و شیعه به شکل‌های مختلف توسط عناصری که در ظاهر مشخص نیست چه کسانی هستند جان خود را از دست می‌دهند و این جنایات که روشن است کار طالبان است در میان سکوت مرموز و حساب‌شده به فراموشی سپرده می‌شوند.

درباره این وقایع هولناک، نکات قابل تأملی وجود دارند که لازم است مورد توجه قرار گیرند. تأمل مسئولین ارشد نظام جمهوری اسلامی در این نکات می‌تواند مانع وقوع حوادثی شود که آینده کشورمان را تهدید می‌کنند. یک نکته اینست که تقریباً هر هفته یک حادثه تروریستی در افغانستان رخ می‌دهد که در اثر آن چندین نفر جان خود را از دست می‌دهند. با توجه به اینکه قربانیان این جنایات معمولاً از میان اهالی استان هرات و مناطق هزاره‌جات و شیعیان و همینطور ناراضیان اهل سنت و مخالفین سلطه طالبان هستند، کاملاً روشن است که گروه طالبان درصدد پاکسازی قومی، تصفیه مذهبی و ریشه‌کن ساختن مخالفین خود برآمده و این تصمیم را با قاطعیت اجرا می‌کند. این جنایت، با تمام موازین اسلامی، انسانی و بین‌المللی در تضاد است و سران طالبان باید به خاطر آن محاکمه و مجازات شوند. نکته دوم اینست که برخلاف ادعای حاکمیت خودخوانده، طالبان با داعش تقسیم کار کرده‌اند و برای اینکه جنایات به نام حاکمیت ثبت نشود و به وجهه بین‌المللی آن لطمه نزند، آنها را به گردن داعش می‌اندازند و داعش نیز آنها را به گردن می‌گیرد. این واقعیت را تمام گروه‌های جهادی افغانستان بارها اعلام کرده‌اند و روشن‌ترین دلیل صحت آن اینست که حکومت خودخوانده طالبان هرگز هیچکس را به عنوان عامل این جنایات معرفی و مجازات نمی‌کنند. رسوائی بزرگ جدیدی که گریبانگیر طالبان شده اینست که امیرخان متقی وزیر خارجه این گروه تروریستی هفته گذشته مدعی شد اصولاً داعش در افغانستان حضور ندارد و در همان حال حکومت خودخوانده طالبان جنایت‌های داخل افغانستان را به گردن داعش می‌اندازد! نکته سوم اینست که حکومت خودخوانده طالبان ادعا می‌کند افغانستان در امنیت کامل قرار دارد و این ادعا را در بوق و کرنا می‌کند و از امتیازات خود می‌داند ولی برخلاف این ادعا مرتباً اخبار انفجار و ترور از نقاط مختلف این کشور به گوش می‌رسد. شورای امنیت سازمان ملل نیز در گزارش خود از وضعیت فعلی افغانستان تحت سلطه طالبان اعلام کرد 20 گروه تروریستی در این کشور حضور دارند بطوری که آن را به کانون تروریسم منطقه تبدیل کرده‌اند. تأمل‌برانگیزترین واقعیت اینست که گروه طالبان امکانات را برای حضور این گروه‌های تروریستی فراهم ساخته و آنها را برای برنامه‌های آینده خود در منطقه آماده می‌کند. چهارمین نکته به ایران مربوط است که چند سؤال مهم را در خود دارد. یک سؤال اینست که اگر وظیفه نظام جمهوری اسلامی اینست که در برابر کشتار مسلمانان ساکت نباشد کمااینکه به این وظیفه اسلامی به درستی در مورد فلسطین و جنایات صهیونیست‌ها عمل می‌کند، چرا در قبال کشتار مردم مسلمان افغانستان چنین احساس مسئولیتی ندارد؟ سؤال دیگر اینست که میان گروه تروریستی-تکفیری طالبان که حتی شورای امنیت سازمان ملل نیز افغانستان تحت سلطه آن را یک کانون خطر برای منطقه می‌داند چه فرقی با رژیم صهیونیستی وجود دارد که مسئولین ما معتقد به مدارا با این گروه تروریستی هستند؟ سؤال سوم اینکه چرا طالبان، داعش، القاعده و سایر گروه‌های تروریستی تکفیری از ابتدای تأسیسشان تاکنون حتی یک گلوله به سوی رژیم صهیونیستی شلیک نکرده‌اند و چرا با اینکه در وابسته بودن طالبان به صهیونیسم بین‌الملل تردیدی وجود ندارد، جمهوری اسلامی ایران با این گروه نرد عشق می‌بازد؟ و پنجمین نکته اینکه مردم ایران مدتهاست که خطر نفوذ عناصر وابسته به طالبان را در نقاط مختلف ایران احساس می‌کنند. این احساس خطر تاکنون به شکل‌های مختلف از طریق رسانه‌ها و افراد صاحب‌نظر به مسئولین گوشزد شده و حتی در موارد زیادی ارتکاب جنایت در ایران توسط نفوذی‌های طالبان به اثبات رسیده است، با اینحال معلوم نیست چرا مسئولان حاضر نیستند به طالبان از گل نازک‌تر بگویند و این به یک معما تبدیل شده است. اکنون سؤال مهم اینست که بالأخره معمای طالبان چه وقت حل خواهد شد؟ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903242

دیگر خبرها

  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • سکوت مسلمین در قبال جنایات صهیونیست‌ها زبانه‌های آتش را به جهان اسلام خواهد کشید
  • زائران حج، دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • نقش امام صادق(ع)در گسترش سیره تربیتی تشیع برای بیداری جهان
  • مجامع بین‌المللی برای توقف سرکوب دانشجویان آمریکایی ورود کنند