Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح نوینی به نام صندوق پروژه طرح های عمرانی، ایجاد شده که با جذب سرمایه در طرح های عمرانی کلان و بزرگ توانسته گام موثری را بردارد.

همچنین، با اجرای این طرح پروژه هایی که به علت مشکل تامین مالی و نیاز به سرمایه متوقف شده بود دوباره مورد بررسی قرار می گیرد و رونقی در پیگیری و اتمام آن ایجاد می شود. با توجه به کاهش سود بانکی و سرگردانی منابع بسیاری در جامعه، صندوق پروژه می تواند با ایجاد سازوکار مناسبی این سرمایه های سرگردان را جمع آوری کرده و در محلی که برای کشور و فرد سودآور و سازنده است صرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای این طرح، مزیت های بی شماری برای دولت و ملت دارد که از نمونه های آن می توان به تهیه طرح توجیه فنی اقتصادی مدونی برای ساختارتامین مالی و طرح تجاری پروژه‌ها، جذب سرمایه‌گذاران اولیه برای پروژه‌ها، فروش سهام شرکت‌های پروژه بر اساس استراتژی‌های خروج از پیش تعیین‌شده، مدیریت توسعه و اجرای پروژه‌ها از طریق کنترل مدیریتی شرکت‌های پروژه و همچنین گسترش بازار سرمایه و بورس اشاره کرد که نقش بازار سرمایه را با اقتصاد مردم و کشور درگیر و مضاعف می کند.

 علی سعیدی، عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص  احداث صندوق پروژه طرح های عمرانی در بازار سرمایه، گفتگویی با باشگاه خبرنگاران جوان داشت که در ذیل خواهید دید.

صندوق پروژه چیست و چه مزیتی برای شهروندان دارد؟

صندوق پروژه، صندوقی است که در اجرای پروژه‌ها نقش دارد و به طور عملی و تخصصی به بحث طرح های اقتصادی گوناگونی می پردازد. در رابطه با این صندوق باید گفت که تنها آن بخش از صندوق پروژه که به عنوان ابزار مالکیت است و یا بخش اکویتی از محل انتشار واحدهای سرمایه گذاری این صندوق، تامین مالی می‌کند. شرکت مپنا نخستین متقاضی این طرح بود که کار خود را در این خصوص آغاز کرده و در حین فعالیت است.

 آیا سرمایه گذاری در این طرح از طریق سازمان بورس ممکن می شود؟

وجوه جمع آوری شده برای صندوق پروژه از عموم و از محل توزیع واحدهای سرمایه گذاری تامین می شود و سرمایه گذاری ها در قالب یک پروژه ای همچون پروژه های سیکل ترکیبی و یا احداث کارخانه و نیروگاه ها شکل می گیرد.

مزیت‌های این صندوق پروژه چیست و چه کمکی می‌تواند به بازار سرمایه داشته باشد؟

این صندوق می تواند به صنعت کشور کمک کند و همچنین درمسائل خُرد بازار سرمایه در بحث تامین مالی پروژه‌های بزرگ و کلان بسیار پر بهره و مفید است. این طرح مزایای بیشماری دارد که از جمله آن می توان، به نظام مندی آن اشاره کرد زیرا در این طرح امکان ساختار شکنی وجود ندارد. ساختار صندوق پروژه در قالب سرمایه گذاری است و ساختار بسیار چالاکی برای آن تعبیه شده است، به طوری که در زمان افزایش سرمایه برای انتشار واحدهای جدید هزینه ها را اندک اندک از مردم  اخذ می کند و این در حالی است که افزایش سرمایه‌ شرکت ها هر بار بر اساس تشریفات قانونی 10 الی 11 ماه به طول می‌ انجامد .

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۰۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند

مدیرعامل صندوق ملی مسکن از ورود به بازار خرید سیمان از طریق بورس با هدف کاهش قیمت مصالح و حذف واسطه‌ها خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا مهدیار اسماعیلی اظهار کرد: در ادامه حمایت های این صندوق از سازندگان مسکن، پس از اجرایی شدن خرید فولاد در سال گذشته، امسال خرید سیمان به منظور تزریق به پروژه های مسکن کشور در برنامه صندوق ملی مسکن قرار دارد.

وی کاهش قیمت مصالح برای سازندگان با حذف واسطه‌ها و افزایش سرعت پیشرفت پروژه های طرح نهضت ملی مسکن را دستاوردهای مهم ورود این صندوق به عرصه خرید مصالح ساختمانی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این با خریدهایی که به صورت عمده، با حجم بالا و به صورت نقد از طریق بورس صورت می‌گیرد، از تولیدکنندگان داخلی مصالح ساختمانی حمایت می شود.

وی یادآور شد: فولاد خریداری شده به‌زودی به پروژه های مسکن در نقاط مختلف کشور تزریق خواهد شد.

بر اساس مصوبه هیئت امنای صندوق ملی مسکن در اجرا تبصره های 1 و 2 ماده 13 قانون جهش تولید مسکن به این صندوق اجازه داده شده تا نسبت به خرید سیمان و فولاد از طریق بورس کالا یا سایر روش‌های مصوب در شورای عالی مسکن اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • سرای بانو در مشکین‌دشت احداث می‌شود