Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران > قوای سه‌گانه - فرزانه آیینی:
روزهای زیادی از برگزاری میتینگ‌های انتخاباتی نگذشته است. آن روزهایی که استادیوم‌های ورزشی و سالن اجتماعات استان‌ها به نفع کاندیدا‌ها مملو از جمعیت حامیانشان می‌شد؛ ایامی که کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری برای ربودن گوی رقابت از هم به مردم وعدهای ریز و درشت جذابی می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا بيش از 100روز از روي كارآمدن روحاني مي‌گذرد و كابينه‌اش بر امور اجرايي كشور مسلط شده‌اند و ديگر از تب و تاب و مرزبندي‌هاي انتخاباتي هم خبري نيست. در اين مدت اتفاقات بزرگ وكوچك بسياري رخ داده است از چينش كابينه و انتخاب مديران ارشد دولت و مديران استاني گرفته تا مناقشه‌سازي‌ دونالد ترامپ رئيس‌جمهور آمريكا در ماجراي برجام و قرار گرفتن اسامي چهره‌هايي از سپاه پاسداران در فهرست جديد تحريم‌هاي آمريكا، اتحاديه اروپا و... موضع‌گيري و سبك مديريتي روحاني در اين قضايا هر بار ازسوي حاميان حسن روحاني تعبيري متفاوت داشته است.

هرچند پيش آمده كه پشتوانه اجتماعي حسن روحاني در اين ايام از مواضع او تقدير كنند مثلا پاسخ او به نطق سالانه ترامپ اما كم نبوده مواردي كه سبب گلايه آنها شده باشد؛ ماجراي معرفي وزير علوم، انتصاب استانداران غيربومي، عدم‌انتخاب وزير زن در كابينه دوازدهم و عدم‌پيگيري شعارهاي سياسي‌اش در كارزار انتخابات.

فهرست وعده‌هاي مغفول مانده انتخاباتي حسن روحاني در 100روز گذشته از يكسو و شايعه قدرت گرفتن چهره‌هايي چون محمود واعظي و محمدرضا نهاونديان در پاستور از سوي ديگر، فاكتورهايي هستند كه اين روزها به‌شدت مورد توجه و نقد چهره‌هايي قرار گرفته كه در كارزار انتخابات بي‌درنگ در حمايت از روحاني صف آرايي كرده بودند. محور نقد آنها هم مشترك است و آن چيزي نيست جز ابراز نگراني از كاهش پشتوانه اجتماعي روحاني.

مردم ملاحظات سياسي را هضم نمي‌كنند

درهمين راستا محمدرضا تابش، عضو هيأت رئيسه فراكسيون اميد با اعتقاد به اينكه با گذشت بيش از 3ماه از روكار آمدن كابينه دوازدهم فرصت ارزيابي نسبي خوبي را براي مسير پيش روي دولت دوازدهم فراهم مي‌آورد، به همشهري مي‌گويد: گذشته از بحث‌هاي تخصصي مربوط به امور اجرايي كشور برخي ارزيابي‌ها به نوع نگاه مردم از عملكرد دولتمردان و شخص رئيس‌جمهور بازمي‌گردد كه در استمرار روند سياست‌هاي به‌كار گرفته‌شده قابل توجه و تأثير‌گذار است.

نماينده اردكان با بيان اينكه نمايندگان مجلس بي‌واسطه با مردم در حوزه‌هاي انتخابيه‌شان در ارتباطند و به همين دليل ارزيابي خوبي از فضاي سياسي كشور دارند مي‌افزايد: متأسفانه روندي كه روحاني در 3ماه اخير در پيش گرفته است خيلي خوشايند مردمي كه به او رأي داده‌اند نيست و آنها بارها و بارها از مغفول ماندن وعده‌هاي انتخاباتي روحاني به شخص من گلايه كرده‌اند و خواسته‌اند نقدشان را به گوش رئيس‌جمهور و نزديكانش برسانم.

او با تأكيد بر اينكه عدم‌گشايش در اوضاع سياست داخلي مهم‌ترين نقدي است كه مردم از روند مديريتي روحاني پس از تشكيل كابينه دوازدهم دارند، مي‌گويد:روحاني رئيس‌جمهور منتخب ماست و ما همچنان از او حمايت مي‌كنيم اما او بايد بداند كه پشتوانه اجتماعي‌اش براي استمرار حمايتشان از دولت نيازمند فكت‌هاي عيني هستند تا بدانند رئيس‌جمهور بر سر وعده‌هايش با مردم هست، روحاني بايد توجه داشته باشد كه براي مردم داشتن ملاحظات سياسي و مديريتي خيلي قابل هضم نيست.

دولت با مردم شفاف و صادق باشد

عليرضا رحيمي، نماينده تهران هم با ابراز نگراني نسبت به كاهش سرمايه اجتماعي حسن روحاني مي‌گويد: باتوجه به ارتباط‌هاي مردمي تصورم اين است كه بعد از شكل‌گيري دولت دوازدهم نه‌تنها سرمايه اجتماعي حسن روحاني بيشتر نشده است بلكه احساس مي‌كنم در روند كاهش قرار گرفته است، روندي كه براي اصلاحات و ائتلاف‌شان با اعتدالگرايان قطعا خوشايند نخواهد بود.

او معتقد است: كم توجهي به فهم و اراده عمومي آسيب جدي را متوجه دستاورد دولتمردان مي‌كند به همين دليل توصيه من به مديران اجرايي اين است كه در مسير طي شده با نگاهي به وعده‌هاي انتخاباتي‌شان تصحيح مسير بكنند و عنايت بيشتري به مردم و انتظاراتشان داشته باشند.

رحيمي از لزوم توجه دولت به اعتماد مردمي مي‌گويد كه در انتخابات ارديبهشت‌ماه گذشته حماسه ساختند. او همچون تابش و نجفي بر اين باور است كه اگر روحاني در رأس كابينه نيم‌نگاهي به خواسته‌هاي مردم نداشته باشد اين‌بار چرخش مردم به سمت جناح مقابل است كه سرنوشت رويه نوپاي اعتدال در كشور را تهديد خواهد كرد. انتقادات نمايندگان اصلاح‌طلب بهارستان از دولت دوازدهم در حالي مطرح مي‌شود كه آنها نيز همچون ‍ چهره‌هاي ارشد اصلاحات همچنان بر حمايت از حسن روحاني تأكيد مي‌كنند و سخنان‌شان را به منزله نقد دلسوزانه و هشدارهايي براي در مسير درست قرار گرفتن روحاني و يارانش مي‌دانند.

انتظارات سياسي و اقتصادي

در حالي كه محمدرضا تابش بر نگاه مردم به اوضاع سياست داخلي و انتظارات آنها از حسن روحاني براي ايجاد تغييرات محسوسي در اين فضا تأكيد مي‌كند اما محمدرضا نجفي، نماينده تهران بر اين باور است كه شايد مردم انتظار گشايش در فضاي سياسي كشور را به‌واسطه روي كار آمدن مجدد روحاني داشته باشند اما اولويت آنها پرداخت دولت به مسائل و مشكلات معيشتي و اقتصادي است.

او به همشهري مي‌گويد: بيكاري بزرگ‌ترين معضل مردم سراسر كشور است آنها بي‌صبرانه منتظر گشايش در اين زمينه هستند شايد برايشان قابل باور باشد كه اموري مثل گشايش سياسي و رفع حصر يا به‌كارگيري زنان در كابينه در حيطه اختيارات رئيس‌جمهور نيست اما نمي‌توانند باور كنند كه روحاني در بازكردن مشكلات معيشتي هم بايد از جايي يا نهادي مجوز بگيرد.

در همین زمینه: روحانی: تداوم مبارزه با تروریسم در سوریه ضروری است روحانی پایان داعش را تبریک گفت سفر روحانی به مشهد لغو شد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۷۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: نتانیاهو در محاصره ۳ میدان مین است
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • آحارونوت: زمان آن رسیده کابینه نتانیاهو کنار برود
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • نیرو‌های مسلح، پشتوانه امنیت مردم هستند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال