Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس با اشاره به قرار گرفتن لایحه اصلاح قانون تجارت در دستور کار مجلس اظهارداشت: لایحه اصلاح قانون تجارت در کمیسیون حقوقی مجلس طی جلسات متعدد به آن پرداخته شد و در نهایت تصمیم بر آن شد تا لایحه را برای تصویب نهایی به صحن ارسال کنیم.

حسن نوروزی ، عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به قرار گرفتن لایحه اصلاح قانون تجارت در دستور کار مجلس اظهارداشت: لایحه اصلاح قانون تجارت در کمیسیون حقوقی مجلس طی جلسات متعدد به آن پرداخته شد و در نهایت تصمیم بر آن شد تا لایحه را برای تصویب نهایی به صحن ارسال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد:  پیش از این نیز لایحه اصلاح قانون تجارت در قالب اصل ۸۵ به شورای نگهبان ارسال شده بود و تشخیص شورای نگهبان بر این بود که اصل ۸۵ زمانی که احساس ضرورتی بشود مورد بررسی و تصویب واقع می شود؛ ولی در خصوص این لایحه احساس ضرورت توسط شورای نگهبان نشده بود بنابراین لایحه به مجلس برگردانده شد.

 

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لایجه قانون تجارت هفته آینده در دستور کار مجلس قرار می گیرد، اظهارداشت:به نظر می‌رسد هفته آینده لایحه اصلاح قانون تجارت توسط هیات رئیسه در دستور کار مجلس برای تصویب در صحن علنی قرار گیرد.

 

نوروزی در خصوص تعداد زیاد ماده لایحه تجارت و پیش‌بینی زمان تصویب در صحن علنی مجلس گفت: بحث‌های تخصصی در خصوص اصلاح لایحه قانون تجارت در کمیسیون حقوقی و قضایی صورت گرفته است و به دلیل فنی و تخصصی بودن لایحه طبیعتاً نمایندگان محترم ایراد زیادی به آن نخواهند گرفت و پیش‌بینی می‌شود این لایحه در مدت یک‌ماه در صحن به تصویب نمایندگان محترم برسد.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حق اولاد یا کمک عائله‌مندی یکی از مواردی است که در قسمت حقوق و مزایای فیش حقوقی دیده می‌شود. در وضعیت کنونی معیشتی بر اساس مواد ۸۶/۸۷ قانون تامین اجتماعی، کارگران برای بهره‌مندی از حق عائله‌مندی و حق اولاد باید سابقه ۷۲۰ روز کار را داشته باشند. سال گذشته وزارت تعاون در راستای توجه به سیاست‌های جوانی جمعیت و فرزند آوری لایحه اصلاح ماده ۸۶ قانون تامین اجتماعی را تقدیم دولت کرد تا کارگرانی که دارای فرزند هستند و برای کارگران مزبور حداقل ۳۰ روز حق بیمه پرداخت شده، می‌توانند از حق اولاد بهره‌مند شوند.

این لایحه به تصویب هیئت وزیران رسیده و به مجلس تقدیم شده است. در صورت تصویب تعداد زیادی از کارگران ازمزایای کمک عائله مندی بهره‌مند خواهند شد. اما شهروند خبرنگار ما درخواست پیگیری اجرای شدن این قانون را دارد.

متن شهروندخبرنگارما:

سلام. لطفا درباره لایحه تصویب حق اولاد بعد از گذشت ۳۰ روز از بیمه تامین اجتماعی و تغییر برای تعلق گرفتن حق اولاد پس از گذشت از ۷۲۰ روز به ۳۰ روز گزارش و اطلاع رسانی تهیه کنید
چندماه از تصویب این لایجه گذشته ولی به مرحله اجرا نرسیده ممنون میشم پیگیر این برنامه باشید. باتشکر

دیگر خبرها

  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی