Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد میرباقری رئیس کمیته حقوقی خانه احزاب ایران در گفتگو با خبرنگار احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مباحث مطرح در کمیته متبوعش، اظهار کرد: کمیته حقوقی در دوره جدید فعالیت خود، چند دستور کار مهم دارد.

وی ادامه داد: مواردی مرجع اختلاف و شکایت اعضا بود که ما 4 موردش را در کمیته حقوقی بررسی کردیم و نتیجه را به شورای مرکزی دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرباقری افزود: بررسی همه جانبه‌ای نسبت به قانون‌ احزاب، جرم سیاسی و انتخابات در کمیته حقوقی انجام شده است.

رئیس کمیته حقوقی خانه احزاب به موضوع برگزاری همایش‌های ملی تشکل متبوعش اشاره کرد و گفت: برگزاری همایش بزرگ ملی با همکاری سایر کمیته‌ها در دست بررسی است تا بتوانیم از راه آن، نقش احزاب و تاثیرگذاری آنها را در سیستم حاکمیتی  افزایش دهیم، این همایش احتمالا در اسفند سال جاری برگزار می‌شود.

وی در تشریح جزئیات بررسی قانونی احزاب در کمیته حقوقی، بیان کرد: قانون احزاب را از نظر شکل، محتوا و تاثیر شکل روی محتوا، بررسی  و آن را با قانون احزاب سایر کشورها و قوانین گذشته کشور خودمان، مقایسه کردیم.

میرباقری اضافه کرد: همچنین روی محورهایی از قانون احزاب که موجب اعتراض احزاب و تشکل‌هاست، مطالعه دقیقی انجام شد و استنباط کمیته حقوقی این بود که شریان اصلی خون رسانی به قانون احزاب فعلی، مجوز محوری است که همین مورد اعتراض احزاب شده است.

رئیس کمیته حقوقی خانه احزاب گفت: در قانون‌ احزاب کشورهای مختلف، احزاب ثبت محوری‌ هستند و در عین حال برنامه محوری هم در قانون احزاب آنان دیده شده است.

وی با بیان اینکه باید برای فعال کردن احزاب قانون بنویسیم نه برای مسدود کردن آنها، تصریح کرد: ما به قانونی نیازمندیم که محتوایش ثبت محوری، نگاهش برنامه محوری و تفکرش فعال کردن احزاب و جریان آن در کل جامعه باشد.

میرباقری به محقق نشدن وعده کمک 30 میلیاردی دولت به احزاب و تشکل‌ها اشاره کرد و ادامه داد: آقای شریعتمداری در جلسه‌ای با احزاب خبر از کمک 30 میلیاردی دولت به احزاب و تشکل‌ها داد که متاسفانه پیگیری‌های ما تاکنون برای تحقق این وعده دولت به جایی نرسیده است.

رئیس کمیته حقوقی خانه احزاب اظهار کرد: به نظر می‌رسد نگاه دولت به احزاب ابزاری است و تا جایی که منافع‌شان اقتضا می‌کند از احزاب بهره می‌برند.

وی خاطر نشان کرد: دولت خانه احزاب را مجدد راه اندازی کرد اما به نظرم تغییر فاحشی نسبت به گذشته اتفاق نیفتاده است و شاهد همان خانه احزاب بسته گذشته هستیم که فقط شکلی کاریکاتوری از آن در جامعه وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۰۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم؛ محمد ستایش پور، دبیر علمی این نشست با بیان اینکه مبانی و اصول حقوق بشر در دنیا آمریکایی سازی شده است گفت: حتی آمریکا حقوق بشری را که توسط خودش تدوین شده و به دنیا ارائه می‌شود را هم در مواجهه با مسئله فلسطین و حقوق معترضان دانشگاهی خود نقض می‌کند و در رویارویی با مسئله حقوق بشر با سیاست‌های دوگانه رفتار می‌کند.

همچنین غلامعلی قاسمی، دانشیار گروه حقوق بین‌الملل دانشگاه قم با بیان اینکه فشار افکار عمومی می‌تواند بر سیاست‌های سران کشور‌های اروپایی و آمریکا در خصوص پایان جنگ غزه تاثیرگذار باشد، گفت: تجمعاتی از این دست می‌تواند به کاهش حمایت‌های همه جانبه سران کشور‌های غربی و آمریکایی از رژیم صهیونیستی منجر شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • نشست نماینده ولی فقیه در کردستان با تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • ۷۵ هزار نفر از عوامل اجرایی در استان تهران انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ را برگزار کردند
  • ۷۵ هزار نفر از عوامل اجرایی در تهران انتخابات اسفند ۱۴۰۲ را برگزار کردند
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • اعتراض استقلال به رای محرومیت حسینی در کمیته استیناف