Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@07:11:31 GMT

لزوم توقف فعالیت معادن شن وماسه

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۹۲۰۰۱

لزوم توقف فعالیت معادن شن وماسه

کتال محسنی معاون فنی اداره کل محیط زیست استان تهران با اشاره به اظهار نظر مسئولان وزارت صنعت ،معدن و تجارت مبنی بر اینکه معادن استان تهران موجب آلودگی هوا نمی شوند، اظهار داشت: مرجع تشخیص آلودگی هوا طبق قانون بر عهده سازمان حفاظت محیط زیست است.

وی با بیان اینکه  بخش عظیم آلودگی شهر تهران مربوط به وسایل نقلیه و سوخت است،افزود:25درصد صنایع ثابت از جمله واحدهای صنعتی اطراف تهران  واحدهای معدنی شن ،ماسه گچ وآسفالت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتال محسنی با بیان اینکه واحدهای معدنی اطراف تهران بیشتر درمناطق شهریار وشهر قدس متمرکز هستند،گفت: با برداشت از معدن، زمین از حالت طبیعی خود خارج و ماشین هایی که مواد معدنی را به صورت مداوم تلنبار کرده ، چاله ای ایجاد می کنند که همین چاله های شن و ماسه با کوچکترین وزش باد به اطراف پخش و ایجاد آلودگی می کنند.

وی افزود: در طی سال های اخیر واحدهای تولید شن وماسه تجهیزات تولیدی که پساب و گل و لای حاصل از شست و شوی مواد معدنی را بازیافت می کنند، نوسازی کرده است اما این اقدامات به حد قابل قبول نرسیده است.

معاون فنی اداره کل محیط زیست استان تهران با بیان اینکه یکی از عوامل مهم آلودگی شهر تهران کامیون های حامل شن وماسه هستند، ادامه داد:ادعای مسئولان معادن صنعتی و ثابت مبنی بر اینکه معادن آلودگی ندارند به نوعی فرار رو به جلو است و مرجع تشخیص آلودگی سازمان حفاظت محیط زیست است، چراکه مسئولان در کارهای سازمان حفاظت محیط زیست دخالت و اظهار نظر غیر کارشناسی می کنند.

کتال محسنی با اشاره به نظر سازمان حفاظت محیط زیست در رابطه با آلودگی مواد معدنی تصریح کرد:این معادن در آلودگی هوا وایجاد گرد و غبار دخیل هستند هرچند این واحدها اقدامات مثبتی انجام داده باشند.

معاون فنی اداره کل محیط زیست استان تهران اظهار کرد: اداره کل محیط زیست در هفته های قبل نشست هایی در رابطه با حالت اضطراری آلودگی شهرتهران با مسئولان وانجمن های واحدهای شن وماسه استان تهران داشت که در این نشست به واحدهای تولیدی شن و ماسه تذکر داده شد که اگر آلودگی به حد زیادی بود این مراکز و معادن متوقف خواهند شد.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با بیان اینکه پروژه با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، اظهارداشت: این پروژه علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضعیت منابع آلاینده، ارائه راه کارهای مدیریتی کاهش پیامدهای محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

وی مراحل انجام پروژه را شامل فاز مطالعات و بررسی کلیات وضعیت محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده سطح منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکارهای کاهش آلاینده‌ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کارهای مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

طاهری بابیان اینکه در این اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج و.. شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 6089935

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه