Web Analytics Made Easy - Statcounter

راهکارهای مناسب، کاربردی و علمی جهت برنامه‌ریزی، احیاء و بازسازی دوباره مناطق زلزله زده در سومین جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه رازی بررسی و ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه رازی کرمانشاه، سومین جلسه ستاد مدیریت بحران در دانشگاه رازی با حضور هیأت ‌رئیسه دانشگاه، اعضای ستاد، مدیران گروه‌های آموزشی و اعضای هیات علمی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی اظهار داشت: دانشگاه با همفکری اساتید می‌تواند در خصوص مدل بازسازی روستاها و شهرهای آسیب دیده از زلزله اخیر، نقش آفرینی کند و هدف از برگزاری این نشست، ارائه راهکارهای مناسب، کاربردی و علمی جهت برنامه‌ریزی، احیاء و بازسازی دوباره این مناطق است.

وی با ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های انجام شده در راستای کمک‌رسانی دانشگاه به مردم زلزله‌ زده، گفت: دانشگاه رازی گروه‌هایی به مناطق زلزله‌زده اعزام کرد که ازجمله آن‌ها می‌توان به گروه‌های دوره‌دیده روانشناسان و مددکاران مرکز مشاوره دانشگاه رازی جهت مشاوره به حادثه دیدگان زلزله اخیر در استان کرمانشاه، گروهای تأسیساتی جهت رفع و حل مشکلات تأسیساتی، گروه‌های خدمات‌رسانی و دانشجویی اشاره کرد.

رئیس دانشگاه رازی افزود: با حضور دانشگاه رازی در مناطق زلزله‌ زده گروه‌هایی از سوی دیگر دانشگاه‌های سراسر کشور بر خود فرض دانستند که با این دانشگاه و مناطق زلزله ‌زده ابراز همدردی کرده و پیشنهاداتی را هم مطرح کردند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه رازی دانشگاه منطقه است و باید مرکز تسهیل کمک‌رسانی و ارتباطات باشد.

اعلمی ضمن تأکید بر حضور اعضای هیات‌علمی دانشگاه در جلسات ستاد بحران دانشگاه رازی اظهار داشت: اعضای هیات‌علمی  با همفکری و ارائه پیشنهادها و نظرات خود می‌توانند ستاد بحران دانشگاه را یاری کنند و دانشگاه از پیشنهادهای آنها در امر کمک‌رسانی به مردم زلزله‌زده استفاده خواهد کرد.

وی ادامه داد: بدون شک سطح علمی و تأثیر گذاری اعضای هیأت علمی از مدیران استان بالاتر است، لذا دانشگاه باید با محور قرار دادن فعالیت‌های  پژوهشی، درزمینه‌ خدمت به جامعه تأثیرگذار باشد.

رئیس دانشگاه رازی با اشاره به امکانات محدود دانشگاه افزود: در زمینه‌های مشخص به‌ صورت بین گروهی مطالعاتی انجام شود و سه کارگروه در قالب کمیته‌های فنی و عمرانی، توسعه روستایی و علوم اجتماعی مسائل را بررسی و راهکار ارائه کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد

سید محمود عرب گفت: مهارت‌های فنی و حرفه‌ای استان قم در بخش دولتی در هشت مرکز با حضور ۳۵ مربی درون‌سازمانی و حدود ۸۰ مربی برون‌سازمانی به علاقه‌مندان آموزش داده می‌شود.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  عنوان کرد: این آموزش‌ها به ۱۱ هزار و ۲۶۰ نفر دوره در یک هزار و ۳۷۰ دوره آموزشی و ۳۶۹ حرفه آموزشی ارایه شده‌است.

او ادامه داد: ۱۰ هزار و ۹۸۱ نفر ساعت مربوط به آسیب دیدگان اجتماعی، ۶ هزار و ۷۱۶ نفر ساعت مربوط به افراد دارای معلولیت، هفت هزار و ۵۲۵ نفر ساعت مربوط به پناهندگان و اتباع خارجی، ۳۸ هزار و ۷۹۹ نفر ساعت مربوط به دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ۱۰۴ هزار و ۸۷۴ نفر ساعت مربوط به دانش آموزان و ۵۳ هزار و ۹۹۱ نفر ساعت مربوط به دانشجویان بوده‌است.

به گفته عرب، ۷۶ هزار و ۹۴ نفر ساعت مربوط به زنان خانه‌دار، ۷۲ هزار و ۵۰۵ نفر ساعت مربوط به زنان سرپرست خانوار، ۱۳۷ هزار و ۶۰۷ نفر ساعت مربوط به زندانیان، ۵۳ هزار و ۴۷۳ نفر ساعت مربوط به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی، ۱۰۷ هزار و ۶۸۰ نفر ساعت مربوط به ساکنان مناطق روستایی، ۱۱۷ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت مربوط به سربازان وظیفه، ۱۴۸ هزار و ۹۳۷ نفر ساعت مربوط به بنگاه‌های اقتصادی و ۱۱ هزار و ۶۵۹ نفر ساعت مربوط به عشایر می‌باشد.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  گفت: همچنین ۶ هزار و ۱۸۶ نفر ساعت مربوط به کودکان کار و خیابانی، ۷۱۶ هزار و ۶۹۸ نفر ساعت مربوط به متقاضیان مهارت‌آموزی، پنج هزار و ۵۲۰ نفر ساعت مربوط به مشمولان بیمه بیکاری و ۴۲ هزار و ۵۲۳ نفر ساعت مربوط به معتادان بهبود یافته‌است.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قم  یادآورشد: از مجموع ۱۹ گروه هدف آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور، به ۱۸ گروه هدف در استان قم، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ارایه می‌شود؛ گروه هدف ساکنین مناطق محروم مرزی در استان قم، مصداق ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی