Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز،  به نقل از بیزنس اینسایدر، هر کشوری قوانین خاص خود را دارد و مردم آن کشور باید به این قوانین احترام بگذارند. اما برخی از قوانین برای مردم کشورهای دیگر عجیب و غریب به نظر می رسد. در زیر 12 مورد از عجیب‌ترین قوانین کشورهای مختلف گردآوری شده است.

1.نگهداری از ماهی سالمون در انگلیس:
بر اساس «قانون سالمون 1986» نگهداری از این ماهی در شرایط مشکوک در انگلیس غیرقانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مشخص نیست منظور از شرایط مشکوک در این قانون چیست!


 
2.آدامس جویدن در سنگاپور
زمانی که به سنگاپور سفر می کنید بهتر است در خیابان آدامس نجوید. در این کشور آدامس جویدن در خیابان غیرقانونی است. این قانون به منظور تمیز نگه داشتن اماکن عمومی تصویب شده است.


 
3. نام گذاری کودکان با استفاده از اسامی عجیب در دانمارک
در دانمارک برای نامگذاری کودکان، دستورالعمل های خاصی وجود دارد. اگر شما در دانمارک زندگی می کنید و بخواهید نام کودک خود را به غیر از آن 7000 نامی که به صورت رسمی تأیید شده است، انتخاب کنید، باید از سوی دولت تأییدیه رسمی دریافت کنید.


 
4. دوچرخه سواری با بی احتیاطی در مکزیک
در مکزیک دوچرخه سواران نباید پای خود را از روی پدال بردارند؛ زیرا در آن صورت کنترل خود را از دست می دهند. این قانون در سال 1892 در مکزیک تصویب شد.


 
5. غذا دادن به کبوترها در ایتالیا
هرکس در میدان «سن مارکو» در ونیز ایتالیا به پرندگان غذا بدهد، 700 دلار و حتی بیشتر جریمه خواهد شد. این عمل در ونیز ممنوع است و مقامات این شهر معتقدند پرندگان برای سلامتی خطرناک هستند و حتی به آثار باستانی هم آسیب می رسانند.


 
6. سوت زدن در کانادا
شهر «پترولیا» در اونتاریوی کانادا قانونی دارد که بر اساس آن هیچ کس اجازه ندارد صداهای ناهنجاری مثل فریاد، داد و یا سوت از خود در بیاورد.


 
7. رها کردن مرغ در خیابان در جورجیای آمریکا
اگر شما در شهر کوئیتمن در ایالت جورجیای آمریکا از مرغی نگهداری می کنید و می خواهید این مرغ را از یک سمت خیابان به سمت دیگر ببرید، این کار غیرقانونی است. در این شهر مردم نباید مرغ های خود را به حال خود رها کنند و باید در هر شرایطی حواسشان به مرغ هایشان باشد.


 
8. استفاده از کفش پاشنه بلند در اماکن باستانی یونان
اگر می خواهید در یونان از آثار باستانی و تاریخی دیدن کنید، نباید کفش پاشنه بلند بپوشید. در یونان استفاده از کفش پاشنه بلند در برخی از مکان های تاریخی ممنوع است؛ زیرا باعث آسیب رساندن به این مکان ها می شود.


 
 9. نامگذاری خوک ها در فرانسه
در فرانسه نباید برای نامگذاری خوک ها از اسامی سران و مقامات ارشد این کشور استفاده کرد؛ زیرا این کار غیرقانونی است. این قانون از سال 2013 تصویب شده است.


 
10. تمام شدن بنزین در بزرگراه های آلمان
اگر در یکی از بزرگراه های آلمان، ناگهان بنزین خودروی شما تمام شود، جریمه خواهید شد. پس باید همیشه به این مسئله دقت کنید.


 
11. ادرار کردن در داخل اقیانوس در پرتغال
در پرتغال شما اجازه ندارید در اقیانوس ادرار کنید. البته این کار در هر اقیانوسی در هر کجای دنیا اقدام درست و پسندیده ای نیست.


 
12. استفاده از تفنگ های آب پاش در کشور کامبوج
در سال 2001 قانونی در کامبوج تصویب شد که بر اساس آن فروش و واردات تفنگ های آب پاش به دلیل ترس از استفاده از آنها در مراسم سال نو و ایجاد ناآرامی اجتماعی ممنوع شد.




منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۶۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود

مراسم رونمایی از کتاب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد روز سه‎شنبه، ۱۱ اردیبهشت، با حضور کاظم غریب آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از کارشناسان حقوقی و فرهنگی و همچنین اساتید دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از دو جلد کتاب با عنوان «نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهاد‌های بین‌المللی حقوق بشری» رونمایی شد.

غریب آبادی در این مراسم ضمن اشاره به اینکه بحث حقوق بشر از دو بعد مهم است، گفت: نخست حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل است و دوم از آنجایی که ما آماج اتهامات برخی کشور‌ها قرار داریم، بنابراین وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشور‌ها رصد کنیم و ببینیم که آیا در این زمینه صادق هستند یا خیر.

دبیرستاد حقوق بشر با بیان اینکه از اکتبر گذشته مشخص شد رویکرد جامعه بین‌المللی نسبت به حقوق بشر آنگونه که برخی کشور‌ها می‌گویند، باید تغییر کند، اظهار کرد: ما برای اولین بار تصمیم گرفتیم وضعیت حقوق بشر را در داخل ایران به صورت مکتوب منتشر کنیم؛ همچنین یکی از کار‌هایی که در ستاد حقوق بشر انجام می‎شود، پایش حقوق بشر در برخی کشورهاست؛ ستاد حقوق بشر منبع را نه رسانه‌ها و ژورنالیستی بلکه بر رویکرد سازوکار‌های بین‎المللی قرار داده است، اما این به معنای درست بودن هرچه آنها می‌گویند، نیست.

وی همچنین به بررسی گزارش گزارش‎گران سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در کشور‌ها طی دو دهه اشاره کرد و گفت: این گزارش‎گران سفر‌هایی به کشور‌ها دارند و گزارش‎ها و توصیه‎نامه‌هایی منتشر می‌کنند که اینها در ستاد حقوق بشر بررسی شده‎اند.

غریب آبادی، ادامه داد: در مرحله نخست بررسی وضعیت کشور‌های آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایسلند، کانادا، آلمان، سوئد در دستور کار قرار گرفتند؛ مبنای کتب بر زبان فارسی نبود و کتاب‎های مذکور به زبان انگلیسی هم منتشر شدند.

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه دلیل انتخاب این هفت کشور این است که در وهله نخست این کشور‌ها در زمینه حقوق بشر مدعی هستند و ثانیا این کشور‌ها علیه ایران اقدامات و اتهاماتی وارد می‌کنند، عنوان کرد: رویکرد ما تدافعی نیست؛ به‎زودی و ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حوزه حقوق بشر را نهایی می‌کنیم که بعد پاسخگویی، رفع ابهام و تعامل هم دربردارد؛ تصمیم بر این است که در این رابطه سندی تهیه شود که پیش‌نویس آن آماده شده است.

وی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه کانادا کشوری است که گرفتار نقض گسترده حقوق بشر است و حقوق بومیان در این کشور نقض می‌شود، اضافه کرد: کانادا هم در داخل و هم در ارتباط با کشور‌های دیگر حقوق بشر را نقض می‌کند؛ این کشور هر سال در نشست مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران قطعنامه صادر می‌کند.

غریب آبادی، اضافه کرد: سوئد نیز به همین شکل است؛ اکنون حمید نوری چهار سال است که در این کشور بازداشت است و همه حقوق وی نقض شده است؛ حمید نوری تبعه ایران است و وظیفه ما است که تمام تلاش‌ها را درباره این شهروند ایرانی انجام دهیم؛ ان‎شاالله که بتوانیم حمید نوری را به دامان خانواده بازگردانیم.

معاون امور بین‎الملل قوه قضاییه در بخشی دیگر با تاکید بر اینکه حقوق بشر یک موضوع سیاسی شده است، عنوان کرد: نهاد‌های حقوق بشری درباره فلسطین چه کردند، درباره دانشگاه‌های آمریکا نهاد‌های حقوق بشری هنوز یک بیانیه هم صادر نکردند؛ شورای حقوق بشر درباره آمریکا سکوت کرده، اما در ایران چه اتفاقی افتاده که این نهاد چندین بیانیه صادر می‌کند، اما کمیساریای عالی درباره آمریکا سکوت کرده است.

دبیر ستاد حقوق بشر، تصریح کرد: سیاست‎زدگی در حقوق بشر تنها درباره کشور‌ها روی نداده و نهاد‌های بین‌المللی هم دچار این سیاست‌زدگی شدند.

غریب آبادی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه درباره بحث تحریم اقدامات زیادی انجام شده و ادبیات‎سازی گسترده‌ای درباره تحریم‌های یک‎جانبه صورت گرفته است، گفت: پرونده‎های زیادی در شعبه پنجاه‌وپنجم دادگستری تهران درباره تحریم‌ها باز شده است؛ همچنین پرونده‌هایی برمبنای طرح شکایت از سوی شاکی خصوصی از جمله بیماران پروانه‌ای تشکیل شده است.

دبیرستاد حقوق بشر، اظهار کرد: موارد نقض را باید با استفاده از ابزار‌های خود پیگیری کرده و باید به دنبال اجرای حکم‌های صادرشده برویم، تاکید کرد: این موضوع پیگیری شده و آرای محاکم ما باید اجرا شود؛ در این رابطه کشتی که محموله نفتی آمریکا را داشت توقیف شد و براساس حکم دادگاه درباره بیماران پروانه‌ای باید صرف شود که اقدام خوبی است.

غریب آبادی در بخشی دیگر با بیان اینکه یکی از مطالباتی که مقام معظم رهبری همواره تاکید داشتند دفاع از حقوق مستضعفان است، افزود: در حوزه دفاع از حقوق مردم غزه اقدامات زیادی انجام شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و رسانه‌ها را در زمینه پایش و رصد حقوق بشری بسیار مهم خواند و گفت: در این موضوع نیز از اقدامات پژوهشگران و دانشگاه‌ها استقبال می‎شود.

در پایان این مراسم با حضور دبیر ستاد حقوق بشر و مدعوین، از کتاب نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهاد‌های بین‌المللی حقوق بشری رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه