Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال میلادی و با نگاهی به آخرین رنکینگ رکابزنان در اتحادیه جهانی شاهد سقوط بی‌سابقه دوچرخه سواری ایران هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال ۲۰۱۷ میلادی امتیازات حضور رکابزنان جاده ای در رقابتهای مختلف اهم از مسابقات داخلی رسمی، تورها، قهرمانی های قاره ای و جهانی جمع بندی شده و ملاک رده بندی رنکینگ آنها در این سال می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای ماه دهم میلادی نیز امتیازات رکابزنان در مسابقات مختلف برای سال ۲۰۱۸ محاسبه می شود. 

با نگاهی به آخرین رده بندی های اعلام شده در سال ۲۰۱۷ و رده بندی جدید رکابزنان در سال ۲۰۱۸ میلادی شاهد سقوط آزاد دوچرخه سواری ایران هستیم. سقوطی که در هشت سال گذشته بی سابقه بوده است. مهر در گزارشی ضمن اعلام آخرین رده بندی رنکینگ رکابزنان در سال ۲۰۱۷ اشاره ای نیز به رنکینگ دوچرخه سواران در سالهای قبل دارد. 

در رده بندی نهایی دوچرخه سواران جاده ای حاضر در توهای مختلف سال ۲۰۱۷ میلادی در بخش جهانی، «گرگ ون آورمیت» بلژیکی در رده نخست قرار دارد. تیم ملی بلژیک اول، ایتالیا و فرانسه دوم و سوم هستند. در رده بندی جهانی ایران در رده سی و چهارم است. قزاق ها جلوتر از ایران در رده بیست و ششم قرار دارند. 

اما در قاره آسیا رکابزنانی از کلمبیا، قزاقستان و ایتالیا در رده بندی بهترین دوچرخه سواران حاضر در تورها به ترتیب اول تا سوم هستند. آروین معظمی گودرزی از تیم پیشگامان کویر یزد (۹)، رکابزن خارجی تیم شهرداری تبریز (۲۱)، حمید پورهاشمی از شهرداری تبریز (۳۵)، صمد پورسیدی از شهرداری تبریز (۴۸)، محمد رجبلو از پیشگامان (۵۱)، امیر کلاهدوز از همین تیم (۵۹)، مهدی سهرابی(۸۶)، سعید صفرنژاد از شهرداری تبریز (۹۴) محمد گنج خانلو از پیشگامان کویر یزد(۱۱۴) و ... 

در بخش بهترین تیم های باشگاهی تیم اوکیو ژاپن اول است. تریستینا ایتالیا دوم و سوئیس ولنز استرالیا سوم است. پیشگامان کویر یزد صدرنشین دو سال پیاپی آسیا در رده چهارم و شهرداری تبریز در رده ششم قرار گرفته است. 

در بخش تیم های ملی قزاقستان اول، تیم ایران دوم و ژاپن سوم است. 

اما با نگاهی به رده بندی نهایی دوچرخه سواران شاهد افت شدید ایرانی ها در سابقه هشت سال گذشته آنها در قاره آسیا هستیم. تیم ملی ایران به همراه تیم های باشگاهی در چند سال گذشته در صدر آسیا قرار داشتند. حتی عناوین برترین رکابزنان نیز در بیشتر سالها از آن ایرانی ها بود. عناوین سلطان کوهستان سالهاست برای دوچرخه سواران مطرح ایرانی در تورها ثبت شده است. قادر میزبانی، صمدپورسیدی و حسین عسگری با قهرمانی در تورها، مسابقات قهرمانی آسیا و کسب رتبه های اول بارها این عنوان را برای کشورمان ثبت کرده اند اما هرچه جلوتر می رویم افتخارات دوچرخه سواری جاده ایران کمرنگ تر می شود. 

مقایسه رده بندی دوچرخه سواران در آسیا در سالهای مختلف

ردیف سال  تیم ملی باشگاهی  دوچرخه سواری انفرادی(بهترین نفر) ۱ ۲۰۱۷ دوم پیشگامان کویر یزد- سوم آروین معظمی گودرزی -نوزدهم ۲ ۲۰۱۶ اول پیشگامان کویر یزد- اول صمد پورسیدی- دهم ۳ ۲۰۱۵ اول پیشگامان کویر یزد - اول صمد پورسیدی - اول  ۴ ۲۰۱۴ اول پتروشیمی تبریز - اول  صمدر پورسیدی - اول ۵ ۲۰۱۳ اول پتروشیمی تبریز - اول قادر میزبانی - سوم ۶ ۲۰۱۲ چهارم پتروشیمی تبریز- دوم حسین علیزاده - اول ۷ ۲۰۱۱ اول پتروشیمی تبریز - اول مهدی سهرابی - اول ۸ ۲۰۱۰ اول پتروشیمی تبریز -اول  مهدی سهرابی - اول ۹ ۲۰۰۹ دوم پتروشیمی تبریز -اول قادر میزبانی - اول

کسب رتبه اول قاره آسیا برای تیم ملی ایران از آن لحاظ اهمیت دارد که در طی سه دوره قبل ایرانی ها به لطف همین صدرنشینی در قاره توانستند با آسودگی خیال سه سهمیه کامل حضور در بازیهای المپیک را بدست آورند و قطعا سقوط بیشتر در رده بندی می تواند زنگ خطری کاهش سهمیه بخش جاده  بازیهای المپیک سال ۲۰۲۰ باشد.

سال ۲۰۱۷ برای دوچرخه سواری جاده ایران سال خوبی نبود. با مثبت شدن دوپینگ چند رکابزن جاده ای پیشگامان کویر یزد صدرنشین قاره چند ماهی از حضور در رقابتها محروم شد و بعد از آن نیز در تورهای کمتری شرکت کرد تا به این ترتیب بخشی از امتیازات لازم را برای ادامه این صدرنشینی بدست نیاورد. عدم حضور دوچرخه سواران در رقابتهای مختلف و تورها بر رده بندی نهایی تیم ملی و رده بندی انفرادی آنها نیز تاثیر گذار بود تا در نهایت شاهد افت محسوس دوچرخه سواری کشورمان در این رنکینگ باشیم. 

در اولین رقابتهای سال ۲۰۱۸ شهرداری تبریز در یک تور شرکت کرده و این امید می رود که نمایندگان ایران سال جدید میلادی را پربارتر از سال قبل سپری کنند. 

هم اکنون در آخرین رنکینگ سال ۲۰۱۸ تیم ایران  در قاره آسیا با اختلاف کمی نسبت به قزاقستان در رده دوم است. آروین معظمی گودرزی در رده بندی برترین رکابزنان حاضر در تورهای آسیا پانزدهم است. رنکینگ تیم های باشگاهی نیز هنوز از سوی اتحادیه جهانی دوچرخه سواری اعلام نشده است. 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۲۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهاجری: بعضی وزرا از حضور در دولت پشیمان هستند/ برخی نقش شاه سلطان حسین را بازی می کنند
  • سقوط مرگبار در ارتفاعات شاهرود
  • سقوط خودرو در محور مهاباد- ارومیه ۳ فوتی و مصدوم برجای گذاشت
  • سقوط ۲۶ پله ای افغانستان در میزان آزادی مطبوعات
  • جلالی - آلوز: یک جنگ بدون برنده
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • ردپای یحیی در آخرین صفرصفر تراکتور استقلال در تبریز
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه