Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردستان ، سرهنگ حسن فخرل در گفت و گویی اظهار کرد: حضرت امام خمینی(ره) براساس تفکرات دینی دستور تشکیل بسیج را صادر کردند و در واقع بسبج یک معجزه است.
وی افزود: این لشکر بیست میلیونی هزینه ای را برای کشور در بر نداشته و توانسته به اتفاق نیروهای نظامی وقت از کشور دفاع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردستان گفت: نگاه حضرت امام خمینی(ره) به بسیج نگاه اهل بیت بوده و به دور از نگرشهای سیاسی به بسیج نگاه می کردند.
سرهنگ فخرل با بیان اینکه نگاه حضرت امام به بسیج برای یک مقطع یا زمان خاص نبوده، تصریح کرد: امام خمینی(ره) با دید و اندیشه بلند بسیج را برای انقلاب ترسیم کردند.
وی تاکید کرد: هر گاه مسئولان نگاهشان به بسیج مثبت بود و از بسیج حمایت کردند پیشرفتهای خوبی حاصل شده و مشکلات برطرف می شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردستان خاطرنشان کرد: تنها وسیله ای که توانستند کشورهای سوریه، عراق و لبنان را از وجود داعش پاک کنند الگو برداری از فرهنگ بسیجیان ایران بود.
سرهنگ فخرل تصریح کرد: همه باید علت اصلی تاسیس و تشکیل بسیج توسط حضرت امام خمینی(ره) را شناخته و نظر همه را به سمت بسیج جلب کنیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردستان با اشاره به اینکه قاطبه مردم در سازمان بسیج حضور دارند، افزود: اردستان همه بسیجی بوده و بسیج را دوست دارند و تبلور بسیج در زمان تشییع شهدای گمنام به چشم می خورد.
وی با اشاره به فعالیتهای خوب بسیج گفت: بسیجیان در حال حاضر در قالب حلقه های صالحین فعالیت داشته و در رزمایشها جوان بودن بسیج مشخص می شود.
سرهنگ فخرل همچنین تاکید کرد: بسیجیان اردستان همیشه و همه جا در کلیه صحنه ها حضوری پررنگ داشته و در هفته بسیج نیز گشت محله محور به منظور امنیت مردم انجام خواهد شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردستان با اشاره به فعالیتهای بسیج سازندگی افزود: مبلغ۳۰ میلیارد ریال وام اشتغال به بانک معرفی شده که ۲۶۰ نفر اشتغالشان ایجاد شده است.
وی محرومیت زدایی و تولید اشتغال را دو مقوله مهم در موضوع بسیج سازندگی عنوان کرد که به همین منظور ۱۲۰۰ نفر در اردوهای جهادی یک روزه، هفتگی و ۱۰ روزه فعالیت داشته اند.
سرهنگ فخرل ضمن گرامیداشت هفته بسیج یادآوری کرد: همه بسیج را از خود بدانند چرا که ضامن امنیت کشور بوده، لذا بسیجی هم کسی است که از انقلاب و حفظ دستاوردهای ان دفاع کرده و مطیع ولایت فقیه باشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۶۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • تجلیل از معلمین فرزندان شهدا و بسیجی بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل