Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@15:44:42 GMT

رویارویی وزارت خارجه آمریکا با ایوانکا ترامپ

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۹۷۱۰۷

رویارویی وزارت خارجه آمریکا با ایوانکا ترامپ

، این شبکه خبری دیروز (جمعه) در گزارشی افزود: تصمیم «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا به خودداری از اعزام هیاتی از مقامات ارشد وزارت امور خارجه برای همراهی با ایوانکا در این نشست، در بحبوحه افزایش تنش ها بین وی و کاخ سفید گرفته شده است. 

چندین مقام وزارت امور خارجه آمریکا به همراه یک منبع نزدیک به کاخ سفید (که نامش فاش نشده) به سی ان ان گفتند که تصمیم تیلرسون ربطی به طرح های اصلی وی برای کاهش بودجه وزارت امور خارجه ندارد و بیشتر به این دلیل است که ایوانکا ریاست هیات اعزامی آمریکا را به این اجلاس بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اجلاس جهانی کارآفرینی که هر ساله با حضور سرمایه گذاران و کارآفرینان برگزار می شود امسال در تاریخ 28 تا 30 نوامبر (7 تا 9 آذر) درهند برگزارخواهد شد.

اجلاس امسال با موضوع حمایت از کارآفرینان زن برگزار می شود و «نارندرا مودی» نخست وزیر هند ژوئن (خرداد) گذشته از ایوانکا ترامپ برای حضور در این اجلاس دعوت کرد. 

این اجلاس در گذشته بارها با حضور «جان کری» وزیر امور خارجه و حتی «باراک اوباما» رئیس جمهوری پیشین آمریکا برگزار شده است اما به گفته یک مقام ارشد وزارت امور خارجه (که نامش فاش نشده) امسال در بالاترین سطح، معاون دستیار وزیر امور خارجه اجازه دارد در این اجلاس شرکت کند. 

مقام مذکور افزود: آنها (تیلرسون و کارمندانش) از اعزام مقامات ارشد به این اجلاس خودداری می کنند، زیرا نمی خواهند از ایوانکا حمایت کنند. این موضوع نشانه دیگری از اختلافات بین کاخ سفید و وزارت امورخارجه آمریکا بویژه در شرایطی است که تیلرسون نیازی به مشکل آفرینی بیشتر با رئیس جمهوری ندارد. 

یک منبع نزدیک به کاخ سفید که خواست نامش فاش نشود، گفت برخی ازمقامات کلیدی کاخ سفید این تصمیم وزارت امورخارجه آمریکا را نشانه بی اعتنایی وی قلمداد می کنند و سبک مدیریتی تیلرسون و بسته بودن محافل نزدیک به وی، برخی را در دولت آزرده خاطر کرده است.

منبع یاد شده خاطرنشان کرد که برخی در کاخ سفید حس می کنند که تیلرسون و تیم همراه وی اشتیاقی به حمایت وزارت امور خارجه از دختر ترامپ در این سفر ندارند. 

«هِدِر نوئرت» سخنگوی زن وزارت امور خارجه آمریکا به سی ان ان گفت: وزارت امور خارجه متعهد است از کارآفرینی و افزایش قدرت اقتصادی زنان حمایت کنند و اجلاس هند فرصتی برای نشان دادن اهمیت چنین موضوعاتی است.

در اجلاس پارسال که در سیلیکون ولی کالیفرنیا برگزار شد جان کری، معاون وی و دو تن از دستیاران معاون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا شرکت داشتند. در اجلاس جهانی کارآفرینی که در سال 2015 در کنیا برگزار شد اعضایی از تیم اوباما با هیاتی بزرگ شرکت داشتند. همچنین در سال 2013 زمانی که مالزی میزبان این اجلاس بود جان کری در آن حضور یافت.

اجلاس امسال در حالی برگزار می شد که کاخ سفید به تیلرسون دستور داده بودجه این وزارتخانه را کاهش دهد. در حال حاضر پست دستیار دائم وزیر امور خارجه در امور آسیای جنوبی و مرکزی خالی است.

اجلاس کارآفرینی در دوران ریاست جمهوری اوباما در سال 2010 آغاز به کارکرد و از این رو تغییر در رویکرد آمریکا موضوعی بوده که انتظار آن می رفت. با وجود این وزارت امور خارجه آمریکا عمدتا تاکید کرده که متعهد است روابطش رابا هند گسترش دهد. 

یکی از منابع ناشناس در این زمینه گفت: قرار بوده «آلیس ولز» سرپرست دستیار وزارت امور خارجه آمریکا در امور آسیای مرکزی به این اجلاس اعزام شود اما از این تیم خارج شده است. 

یک مقام دیگر گفت بسیاری از کارکنان وزارت امور خارجه شرکت خواهند کرد اما از ارائه توضیح درباره این که چرا مقاماتی در سطحی بالاتر در اجلاس امسال شرکت ندارند، خودداری کرد. 

مقام مذکور افزود از تنش های داخلی درباره حمایت از دختر ترامپ که همچنین مشاور ارشد کاخ سفید است اطلاعی ندارد. 

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که فهرستی از مقامات ارشد دولتی شرکت کننده در این اجلاس را ارائه داده از اشاره به مقامات ارشد این وزارتخانه خودداری کرده است. 

سخنگوی ایوانکا ترامپ از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرد.

منبع: ایرنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۷۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز یکشنبه تلفنی گفت و گو کردند.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن در این مکالمه تلفنی بر پایبندی کامل آمریکا به حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرده است.

بایدن همچنین بر ضرروت افزایش ورود کمک‌ها به غزه با هماهنگی نهادهای فعال در زمینه بشردوستانه تاکید کرده است.

کاخ سفید تاکید کرد که بایدن و نتانیاهو در مورد عملیات نظامی در رفح گفتگو کردند و بایدن بار دیگر بر موضع صریح خود در این زمینه تاکید کرده است.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن و نتانیاهو در مورد افزایش کمک‌ها به غزه و آمادگی برای بازگشایی گذرگاه‌های شمالی از این هفته گفت و گو کردند.

مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا از درگیری محورهای گفت و گوی بایدن و نتانیاهو بوده است.

از سوی دیگر، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در اقدامی عوام فریبانه با به تصویر کشیدن یکی از آزادشدگان از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی ادعا کرد: تا زمانی که همه گروگان‌ها (اسیران) مانند «ابیگل» (Abigail) که توسط (مقاومت اسلامی فلسطین) حماس از خانواده‌های خود جدا و نگهداری شده‌اند، به آغوش خانواده‌های خود باز گردند، آرام نخواهم گرفت!

رئیس جمهور آمریکا با نادیده گرفتن شرایط طاقت فرسای هزاران اسیر مظلوم فلسطینی در بند اشغالگران قدس در این خصوص مدعی شد: به آنها قول می‌دهم. به خانواده‌های آنها قول می‌دهم.

از سوی دیگر، «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اِی بی سی اعلام کرد که اشغالگران قدس پیش از آغاز حمله به رفح دیدگاه‌ها و نگرانی‌های واشنگتن را دریافت خواهد کرد.

هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در این گفتگوی تلویزیونی ادامه داد: آنها به ما اطمینان داده‌اند که تا وقتی درباره چشم اندازها و نگرانی‌های خود گفتگو نکرده‌ایم، به رفح حمله نکنند.

«جان کربی» در این مصاحبه اضافه کرد که «در صدر برنامه سفر آتی بلینکن (وزیر خارجه آمریکا)» به منطقه، «تلاش برای حصول آتش بس موقت ۶ هفته‌ای ادامه خواهد داشت».

این مقام آمریکایی در ادامه افزود که در صورت موافقت حماس با توافق تبادل اسرا، ممکن است این آتش بس برقرار شده و طرح حمله نظامی به رفح منتفی اعلام شود.

رویترز پیشتر اعلام کرده بود که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است طی سفری دو روز به عربستان با شرکت در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض با شرکای منطقه‌ای خود درباره تحولات منطقه و آتش بس در غزه رایزنی کند.

وزارت خارجه آمریکا دیروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور در یک سفر دو روزه طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که قرار است وزیر امور خارجه آمریکا در سقر دو روزه قریب الوقوع به عربستان سعودی طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با شرکت در نشستی با شرکای منطقه‌ای خود مسئله آتش بس در نوار غزه و مذاکرات بر سر آزادی اسرای اسرائیلی را از نزدیک رایزنی و بررسی کند.

کد خبر 6091519

دیگر خبرها

  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • کاخ سفید: بلینکن برای برقراری آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه تلاش می‌کند
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید