Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ، جواد جعفری گفت در هشت ماهه نخست سال  1396 ، بیش از 174 هزار تن کالا به ارزش  51میلیون و 54 هزار و 800  دلار ، از طریق گمرک خراسان شمالی صادر شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن 70 درصد رشد و از لحاظ ارزش دلاری نیز  137درصد ،  رشد  داشته است .

وی کالاهایی همچون محصولات پتروشیمی ( کود اوره و پودر کریستال ملامین ) ، اسکلت و قطعات فلزی ، پلاستیکجات، سیمان ،ماکارونی ، رب گوجه فرنگی، سیب زمینی ، خوراک دام ،ابزار دکوراتیو پلی استایرن ، هواکش صنعتی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

...  را به عنوان  عمده کالاهای صادراتی یاد کرد که به عمده کشور های ترکمنستان ، عراق ،افغانستان ، ترکیه ، ایتالیا ،  بلغارستان صادر  شده اند .

دکتر جعفری از جمله دلایل موفقیت در افزایش رشد صادرات کالا در استان خراسان شمالی را  ،  اقدامات انجام شده در گمرک خراسان شمالی در ارتباط با استقرار سامانه جامع گمرکی و حضور همکاران گمرک در واحد های بزرگ تولیدی استان و حمایت از صادرکنندگان استان ، عنوان نمود .

جواد جعفری افزود : در این مدت  واردات کالا توسط این گمرک بیش از 3 هزار تن کالا به ارزش 7 میلیون و 400 هزار و 358  دلار  بوده است که با کاهش رشد  58 درصدی از لحاظ وزن و کاهش رشد 42 درصدی از لحاظ ارزش کالا  مواجه بوده است .

 اغلب کالاهای وارداتی نیز در این مدت  شامل برنج ، منجوق شیشه ای ، نیکل ، فروکروم ، چراغ سیالیتیک ، کیسه کلوست ، لوستر و لوازم روشنایی، گلبرگ مصنوعی ، پودرجاذب، الکترود زغالی بوده که توسط شرکت های مرزنشین استان و سایر شرکتهای خصوصی  وارد استان گردیده  است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۷۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • هر چه سریعتر نسبت به نواقص و ناهماهنگی های موجود در گمرک شهیدرجایی اقدام شود
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور