Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران بر نقش مدیریت بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط در ارتقای بهره‌وری تاکید کرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان ملی بهره وری ایران،«رویا طباطبایی یزدی»در مراسم آغاز به کار دوره آموزشی بین‌المللی در زمینه «روابط نیروی کار و مدیریت در بنگاه‌های کوچک و متوسط»با اشاره به این موضوع، حمایت از توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط به ماموریت اصلی همه اقتصادهای جهان تبدیل شده،افزود:دلیل این موضوع سهم قابل توجه این بنگاه‌ها در تولید، تجارت، اشتغال، رشد درآمد و توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورهای عضو سازمان بهره‌وری آسیایی (APO) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه به موازات توسعه مداوم بنگاه‌های کوچک و متوسط، ارتقای روابط هماهنگ و سازنده بین مدیریت و نیروی کار به عاملی کلیدی در موفقیت اقتصاد تبدیل شده است،تصریح کرد: اگر این امر به نحوی مطلوب مدیریت شود، مدیریت روابط کاری، پتانسیل بهبود بهره‌وری از طریق منابع انسانی موثر را دارا است.
نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان بهره‌وری آسیایی اضافه کرد: از همه مهم‌تر، این موضوع به طور متقابل هم برای کارفرمایان و هم کارگران در دوران انقلاب چهارم صنعتی سودمند است.
رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران در پایان اظهار امیدواری کرد که این دوره آموزشی فرصت مناسبی برای به اشتراک گذاری تجربه و تبادل ایده‌های جدید در زمینه رابطه نیروی کار و مدیریت در بنگاه‌های کوچک و متوسط باشد.
«جونهو کیم» نماینده و کارشناس بخش صنعت سازمان بهره‌وری آسیایی نیز در این مراسم با قدردانی از جمهوری اسلامی ایران به‌سبب میزبانی این دوره آموزشی، به‌تشریح این دوره و دیگر فعالیت‌های سازمان بهره‌وری آسیایی در زمینه ارتقای بهره‌وری در کشورهای عضو این سازمان پرداخت.
در این دوره آموزشی بین‌المللی که از امروز چهارم آذرماه آغاز شده و تا روز چهارشنبه هفته جاری با همکاری سازمان ملی بهره‌وری ایران و سازمان بهره‌وری آسیایی در تهران ادامه دارد، شرکت‌کنندگانی از 12 کشور عضو سازمان بهره‌وری آسیایی شامل جمهوری اسلامی ایران، بنگلادش، تایوان، فیجی، هند، اندونزی، مالزی، مغولستان، نپال، تایلند، سریلانکا و پاکستان حضور دارند.
«یاسوهیکو اینوئی» از کشور ژاپن و «پرابا نایر» از کشور سنگاپور به‌عنوان اساتید دوره آموزشی بین‌المللی روابط نیروی کار و مدیریت در بنگاه‌های کوچک و متوسط، علاوه بر ارائه جدیدترین الگوها در این زمینه، دانش و تجارب خود را با شرکت‌کنندگان در این دوره به ‌اشتراک می‌گذارند.
همچنین شرکت‌کنندگان طی دوره مذکور، از برخی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی کاسپین استان قزوین بازدید خواهند کرد.
در مراسم آغاز به کار دوره آموزشی بین‌المللی در زمینه «روابط نیروی کار و مدیریت در بنگاه‌های کوچک و متوسط» نماینده سازمان بهره‌وری آسیایی(APO)، اساتید برجسته و صاحب نام بین‌المللی و شرکت‌کنندگانی از جمهوری اسلامی ایران و 11 کشور آسیایی در تهران حضور دارند.
سازمان ملی بهره‌وری ایران در سال جاری تاکنون، در کنار دیگر فعالیت‌های آموزشی خود، پنج دوره آموزشی APO را برگزار کرده که در آن اساتید بین‌المللی از کشورهای آسیایی و اروپایی و شرکت‌کنندگانی از کشورهای عضو سازمان بهره‌وری آسیایی حضور داشتند.

اقتصام**9123** 6075
خبرنگار: زهره دریغ گفتار**انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۸۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، گفت: سال گذشته در کشور ۱۶ هزار زلزله به ثبت رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه یک میلیون و 200 هزار شرکت صنعتی بالای 500 نفر و 150 هزار شرکت معدنی وجود دارد، اظهار داشت: این کارکنان می‌توانند در قالب تیم‌هایی تحت آموزش قرار بگیرند و در بحران‌ها در کنار دستگاه‌های امدادرسان باشند.

وی با بیان اینکه در صنعت بیمه باید از روش‌های نوین استفاده شود که سبب جذب مشتری شود افزود: براساس آمار اعلام شده تکرار وقوع زلزله در کرمانشاه حدود 40 تا 45 سال بوده و در آخرین زلزله 37 هزار واحد تخریب شده است و نسبت به میزان دریافتی بیمه این تعداد بسیار ناچیز است.

نامی گفت: باید مردم به بیمه اطمینان داشته باشند و ظرفیت آن افزایش یابد که در صورت تخریب منزل، فرد اطمینان داشته باشد که با خسارت بیمه منزل او تا انتها ساخته می‌شود و دغدغه دیگری نداشته باشد. 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در سیل خرداد ماه سال گذشته 179 هزار هکتار خسارت دید که کمتر از 10 درصد بیمه بودند افزود: 1961 خودرو گرفتار سیل شدند که هیچکدام بیمه نبودند و این هنر بیمه‌گران است که مردم را ترغیب کنند.

نامی با بیان اینکه 8000 کیلومتر شبکه برق، آب و گاز در کشور وجود دارد که باید بیمه شود عنوان کرد: ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه شوند و در صورت تخریب مکانی بالاترین فرد در دستگاه مسئول است و این موضوع به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه از 66 مخاطره‌ای که تاکنون در دنیا شناسایی شده 44 مورد ان در کشور ما به وقوع پیوسته است گفت: مهمترین مخاطرات کشور ما به ترتیب سیلاب، زلزله، فرونشست، آتش سوزی، سرمازدگی و خشکسالی و غیره است و دو مورد اول از اهمیت بسیاری برخوردار هستند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه برای زلزله باید عزم عمومی وجود داشته باشد که مقاومت سازه را به هشت ریشتر و برای اماکن حساس به 10 ریشتر برسانیم افزود: سالانه در کشور حدود 15 هزار زلزله رخ می‌دهد که یک پنجم آن بالای چهار ریشتر است.

نامی گفت: در سال‌هایی که زلزله‌های مهم در کشور رخ داده همچون زلزله کرمانشاه 19 هزار و 300 زلزله به ثبت رسید و در زلزله بم 18 هزار و زلزله منجیل نیز به بیش از 20 هزار زلزله رسیده بود و این نشانگر مهمی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 16 هزار زلزله به ثبت رسید افزود: صفحه ایران از چهار صفحه از بیرون تحت فشار است که خطرناک‌ترین آن شبه جزیره عربستان است و در نیمه اول سال گذشته در حرکتی غیرقابل انتظار حدود 21 میلی‌متر حرکت کرد در حالی که سال‌های قبل کمتر از یک میلی‌متر حرکت داشت و در یک منطقه در مدت پنج ماه و 10 روز بیش از 2400 زلزله رخ داد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: وضعیت 220 سال گذشته مورد مطالعه قرار گرفت و متوجه شدیم در این مدت 12 زلزله بالای هفت ریشتر رخ داده که آخرین آن 7.7 ریشتر بوده است و این نشان داد اگر مقاومت سازه به استاندارد 7 ریشتر برسد زلزله به یک پدیده تبدیل می‌رسد.

نامی با اشاره به اینکه این فرهنگ بین مردم تقویت و نسبت به مقاوم سازی منازل خود حساس باشند گفت: 33 وزارتخانه، سازمان و نهادهای زیر نظر مقام معظم رهبری نسبت به مدیریت بحران وظیفه دارند و همه ما باید احساس مسئولیت کنیم.

وی با بیان اینکه سیلاب یکی از خطرناک‌ترین مخاطره‌های امروز است افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی در دنیا به هم خورده باید هر روز منتظر این مخاطره باشیم و یکی از 34 چالش موجود در دنیا است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه برای در امان بودن از سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری نداریم گفت: آبخیزداری در بالادست بسیار مهم است و علاوه بر حفظ خاک مانع از بروز سیلاب می‌شود.

نامی با بیان اینکه باید از ساخت و سازهای غیرمجاز و غیراصولی به طور جدی جلوگیری شود، عنوان کرد: از دادستان‌ها درخواست شده این موضوع را کنترل کنند، زیرا این موضوع بدهکار کردن جامعه به آینده است و این سبب حفظ جان و دارایی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه 144 هزار و 610 کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که 6820 کیلومتر ان از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند، گفت: باید با احداث سیل‌بند عرضی، اصلاح مسیر رودخانه‌ها و برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز از وقوع اتفاقات ناگوار پیشگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو