Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین و کاربردی در مهندسی مکانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این کنفرانس با هدف معرفی زمینه‌های نوین و کاربردی مطابق با نیازهای علمی و صنعتی کشور، معرفی پژوهشگران این زمینه به جامعه علمی و صنعتی و معرفی ظرفیت‌های علمی و آزمایشگاهی لازم در منطقه و سطح کشور در حوزه مهندسی مکانیک و با حضور استادان برجسته کشوری و منطقه‌ای، مسئولان ادارات شهرستان و دانشجویان در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدعبدالله حجتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب و رئیس این همایش در ابتدای مراسم با گرامیداشت هفته بسیج و پاسداشت دلاورمردی‌ها و رشادت‌های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، ادامه دادن مسیر شهدا و ترویج تفکر بسیجی و فرهنگ شهادت در تمام زمینه‌ها را ضروری دانست.

حجتی با توجه به ضرورت برگزاری این نوع همایش‌ها گفت: «بهره‌مندی از دانش روز جهان و به کارگیری یافته‌های جدید دانشمندان و پژوهشگران در عرصه‌های گوناگون علمی نیاز مشترک همه جوامع بشری است؛ سرزمین ایران اسلامی به عنوان کشوری که همواره و در طول تاریخ، مهد دانش و داعیه‌دار برترین تجربیات علمی بوده است می‌تواند با تلاش فرهیختگان و اندیشمندان خود، توانمندی این مرز و بوم را در حوزه‌های مختلف علمی به اثبات برساند.»

وی افزود: «امیدواریم با برگزاری این همایش، گامی در پیشبرد اهداف علم مهندسی مکانیک و بر طرف کردن نیازهای این رشته برداشته شده و نتیجه آن، تولید علم در کشور باشد.»

مقصود دلیری دبیر علمی این همایش نیز اظهار کرد: «این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) نمایه شده و تعداد کل مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش، 230 مقاله بوده که از این تعداد، 150 مقاله پذیرفته و 30 مقاله منتخب برای سخنرانی در نظر گرفته شد.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۸۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان گزارشی از فعالیت های شش دهه گذشته این بنیاد پرداخت و گفت: در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، اعطای “جایزه البرز” به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال ۱۳۴۲ شمسی توسط واقف نیک‌اندیش زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری و در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برخی از ویژگی‌های انحصاری جایزه البرز که به ‌صورت سالانه به برترین های علمی کشور اهدا می‌شود، افزود: این جایزه، با سابقه ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت و نخستین جایزه علمی بر مبنای سنت حسنه وقف است که با هویت مستقل و بدون هرگونه وابستگی مادی به دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی، با عنوان نوبل ایرانی و قابلیت معرفی در تراز جوایز علمی معتبر جهان، همه ساله به نخبگان کشور اعطا می گردد.

ارشدی با بیان اینکه تاکنون بیش از شش هزار منتخب، موفق به دریافت وام یا جایزه البرز شده‌اند، افزود: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ شمسی تاکنون به بیش از ۳۰۰۰ دانشجو وام تحصیل و اشتغال به کار پرداخت کرده و به بیش از ۴۶۵۰ نفر جایزه حسن تحصیل اهدا نموده است. در دهه اخیر و تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز با برگزاری ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی، به بیش از ۱۶۰۰ نفر دانشمند، مخترع، دانشجو، طلبه و دانش‌آموز برتر، جایزه البرز اعطا شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه به ظرفیت منحصربه فرد فرهنگی، علمی و اعتقادی جایزه البرز اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد به منظور ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه و توجه آحاد مردم نسبت به عرصه‌های جدید وقف متناسب با نیازهای روز کشور مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء سهم وقف در حوزه علم و فناوری و همچنین معرفی مرحوم حسینعلی البرز به عنوان چهره ماندگار وقف علمی با هدف معرفی الگوهای موفقی از واقفین خیراندیش به جامعه، آشنا کردن بیش از پیش مردم با این جایزه باید در دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.

وی بیان داشت: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشمندان این بنیاد به مناسبت ۶۲ مین سالگرد جایزه ملی البرز با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسی جمهور، سید افقهی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و ... در سالن همایش های سازمان صداوسیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • برگزاری همایش اندیشه تمدنی در اندیشه امام علی (ع)
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی