Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@12:51:23 GMT

ادامه رکوردشکنی نفت در بازارهای جهانی

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۰۱۳۲۸

بهای معاملات نفت در بازار نیویورک پس از اینکه شرکت ترانس کانادا اعلام کرد ۸۵ درصد از ظرفیت صادرات خط لوله کی استون در نوامبر را به دلیل نشت هفته گذشته در داکوتای جنوبی کاهش داده است، حداکثر یک درصد افزایش یافت و کمک کرد نفت وست تگزاس اینترمدیت به سوی ۳.۳ درصد رشد هفتگی پیش ‌رود. در این بین بهای معاملات نفت برنت تنها ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد افزایش یافته که به کمترین اختلاف قیمت میان دو گرید از اوایل سپتامبر تاکنون منجر شده است.

 بهای معاملات نفت آمریکا هفته جاری برای نخستین بار از اواسط سال ۲۰۱۵ تاکنون، تحت تاثیر خوش‌بینی به تمدید توافق کاهش تولید میان اوپک و غیراوپک در بالای ۵۸ دلار در هر بشکه بسته شد. قیمتهای نفت در نوامبر بیش از ۷ درصد افزایش یافته و به سوی سومین رشد ماهانه پیش می روند که طولانیترین روند رشد از ماه مه سال میلادی گذشته به این طرف خواهد بود.

 به گفته کیم یومی، استراتژیست بازار در شرکت کی ووم سکیوریتیز، قطعی خط لوله کی استون به تسریع روند صعودی قیمت‌های نفت کمک کرده و انتظارات برای تمدید توافق کاهش تولید اوپک در پشتیبانی از افزایش قیمت‌ها موثر بوده است. با این همه احتمال دارد هفته آینده که بازار در آستانه نشست اوپک رویکرد صبر و مشاهده را در پیش می گیرد، روند قیمت مشخصی وجود نداشته باشد.

 نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل ژانویه در بازار نیویورک با ۴۲ سنت افزایش، به ۵۸.۴۴  دلار در هر بشکه رسید. بهای معاملات این بازار روز چهارشنبه  با ۱.۱۹ دلار افزایش، در ۵۸.۰۲ دلار بسته شده بود در حالی که روز پنجشنبه به دلیل تعطیلات روز شکرگزاری در آمریکا قیمت نهایی وجود نداشت و همه معاملات روز جمعه ثبت خواهند شد.

اما بهای نفت برنت برای تحویل ژانویه در بازار لندن ۱۲ سنت یا ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۶۳.۴۲ دلار در هر بشکه رسید. برنت روز پنجشنبه با ۲۳ سنت افزایش، به ۶۳.۵۵ دلار در هر بشکه رسیده بود. اختلاف قیمت نفت برنت نسبت به وست تگزاس اینترمدیت ۴.۹۹ دلار است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، عامل دیگری که به افزایش قیمت‌ها در هفته جاری کمک کرد آماری بود که از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر شد و نشان داد ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۱۷ نوامبر، به حدود ۴۵۷.۱ میلیون بشکه کاهش یافته است. ذخایر در کاشینگ اوکلاهاما به میزان ۱.۸۳ میلیون بشکه کاهش یافت و به ۶۱.۲ میلیون بشکه رسید که بزرگترین کاهش از ماه ژوئیه بود. در این بین تولید نفت آمریکا برای پنجمین هفته متوالی افزایش یافت و به ۹.۶۶ میلیون بشکه در روز رسید.
انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت

به گزارش قدس آنلاین، ادامه سیرنزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز باعث شده تا قیمت‌ دلار، طلا و انواع سکه نسبت به هفته‌های قبل با کاهش محسوس همراه شود. تا جایی که قیمت دلار که هفته قبل در کانال ۶۴ هزار تومان در نوسان بود امروز به کانال ۶۱ هزار تومان بازگشته است. قیمت سکه نیز هم اکنون به کانال ۴۱ میلیون و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز به ۳.۴ میلیون کاهش یافته است.

نکته مهم بازار هم اینجاست که در عین ریزش قیمت‌ها ولی خریداری در بازار طلا، ارز و سکه وجود ندارد و همه چشم انتظار کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند.

بازاری ها می گویند احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ها وجود دارد و به همین دلیل هم الان دیگر مردم و بازاری‌ها ریسک خرید را نمی پذیرند و ترجیح می دهند سرمایه خود را نقد نگه دارند تا در قیمت‌های پایین تر خرید انجام دهند.

بازگشت آرامش در منطقه و فروکش کردن خبرهای منفی سیاسی بعد از قدرت‌نمایی نظامی ایران در منطقه باعث شد تا هیجان منفی از بازار تخلیه شود و در ادامه نیز گفته می شود بازارساز عرضه ارز را در امارات و بازار افزایش داده و همین امر به ادامه روند کاهشی قیمت‌ها کمک کرده است.

البته قیمت‌ انواع ارز درحالی در بازار کاهش یافته و فروشنده ها بدون خریدار مانده اند که کانال‌های تلگرامی درحال دست و پا زدن برای حفظ قیمت دلار در کانال‌های بالاتر هستند.

دلار هم اکنون در بازار تهران با قیمت ۶۱ هزار و ۴۰۰ تومان هم خریدار ندارد؛ دلار فردایی هم اکنون به کانال ۶۰ هزار تومان بازگشته است؛ دلار هرات نیز ۶۱ هزار و ۳۰۰ تومان قیمت خورده است. ضمن اینکه یورو در بازار افشار با قیمت ۶۶ هزار تومان هم خریدار ندارد و فروشنده ها نگران ضرر بیشتر هستند.

با این حال، کانال‌های تلگرامی دلار را در کانال ۶۲-۶۳ هزار تومان قیمت گذاری کرده و تلاش می کنند تا جلوی ریزش قیمت ها را بگیرند. این البته اولین بار نیست که کانال‌های تلگرامی با عضوهای چند میلیونی قیمت دلار را ۲-۳ هزار تومان بالاتر از کف بازار اعلام می کنند. تجربه فعالیت این کانال ها نشان میدهد که هر زمان بازار صعودی یا نزولی بوده قیمت‌های ارز این کانال ها چند هزار تومانی با واقعیت بازار تفاوت داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷