Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیر مجتمع معدنی سرب و روی مهدی آباد گفت: در 6 ماهه اخیر برای 400 نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شد که با تکمیل ظرفیت پروژه، این رقم به هزار نفر می رسد.

به گزارش عصر شنبه تارنمای وزارت صنعت، معدن و تجارت، «امین صفری» افزود: مرحله نخست طرح کارخانه‌های فرآوری سرب و روی مهدی آباد با ظرفیت 200 هزار تن کنسانتره روی تا آغاز سال 1398 به بهره برداری می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به کمبود خوراک، کارخانه ها تولید شمش در کشور فعال شده است و علاوه بر ایجاد اشتغال، فعال سازی صنایع پایین دستی و صادرات محصولات را به همراه می آورد.
به گفته وی، در بخش معدن این مجتمع، ماهانه نزدیک به سه میلیون تن باطله برداری انجام می‌شود که تاکنون این میزان به حدود 10 میلیون تن رسیده است.
صفری تصریح کرد: مجتمع مهدی آباد، در بخش زیرساخت‌های لازم برای تولید 800 هزار تن کنسانتره روی، نزدیک به 140 لیتر بر ثانیه آب نیاز دارد که یکصد لیتر بر ثانیه آن از محل پساب یزد تامین می شود.
به گفته وی، مطالعات و نقشه برداری خط انتقال آب به طول 104 کیلومتر در حال انجام است و بزودی عملیات ساخت خط انتقال انجام می‌ شود.
«همچنین حدود 40 مگاوات برق مورد نیاز کل پروژه است که در این زمینه نیز مطالعات در مورد چگونگی تامین برق و انتقال آن انجام گرفته است و بزودی تصمیم نهایی اتخاذ می شود».
صفری تاکید کرد به دلیل پیچیدگی های خاص ماده معدنی مهدی آباد، برای انتخاب فناوری فرآوری روی، آزمایش های مورد نظر در کشورهای استرالیا و قزاقستان در حال انجام است و به موازات آن در مرکز تحقیقات و فراوری مواد معدنی ایران نیز تحقیقات ادامه دارد.
مدیر مجتمع معدنی سرب و روی مهدی آباد تصریح کرد: مقرر است مرحله نخست پروژه با ظرفیت 200 هزار تن کنسانتـره روی کمتر از 18 ماه دیگر یعنی ابتدای سال 1398 به بهره برداری برسد و پس از آن سالیانه 200 هزار تن به ظرفیت افزوده شود.
به گفته وی، با توجه ویژه به بخش معدن به عنوان ابتدای زنجیره تولید، امکان فعال سازی بخش‌های میانی و نهایی صنعت همسو با اقتصاد مقاومتی فراهم می شود.
بر پایه این گزارش، مجتمع سرب و روی مهدی آباد در فاصله 115 کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد واقع شده و با بیش از 20 میلیون تن فلز دارای روی، پس از ذخیره «مونالیزا» استرالیا بزرگ ترین ذخیره روی در جهان است.
تابستان امسال در مراسمی با حضور وزیر پیشین صنعت، معدن و تجارت، معاون وزیر و رییس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران عملیات اجرایی معدن و ساخت کارخانه های سرب و روی مهدی آباد کلید خورد.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام : @IRNAeco
اقتصام* 3065 *1961*
تنظیم: محمد ملک دار *انتشار: مریم مسعود

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۲۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • انجام عملیات حفاری تحت نظارت آب منطقه‌ای/استخراج از معدن با بیل مکانیکی انجام می‌شود
  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان/ باند سرقت معدن منهدم شد
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه