Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، سردار غیب پرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست تجلیل از جهادگران عرصه علم و فناوری که عصر امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، گفت: در دوره اخیر حرکت هایی را تحت عنوان اعتلای بسیج آغاز کردیم که طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری باید در عرصه‌های مختلف شاهد حرکت تحولی برای بسیج باشیم در بسیاری از موضوعات حرکت شروع شده و برنامه‌ها تنظیم شده است و بنده سه روز پیش در محضر فرمانده کل قوا گزارش کاملی از روند پیشرفت در این عرصه‌ها را ارائه دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    وی افزود: اعتلای در عرصه علم از نان شب برای انقلاب واجب‌تر است و برخی افراد در پایان همایش‌ها به دنبال اثربخشی آن همایش هستند، اما طبیعتا در پایان این همایش باید یک اتفاق بیفتد و آن اتفاق باید اعتلای بسیج را معنا کند. باور ما این است که اعتلا زمانی رخ می‌دهد که یک نگاه تحولی در خودمان داشته باشیم همچنین یک نگاه رو به جلو که مکمل حرکات قبلی باشد.   غیب پرور با تاکید بر اینکه حرکت تحولی در عرصه علم در بسیج نیازمند نقشه راه است، گفت: مکرر شنیده ایم که برخی از افراد با وجود سابقه علمی درخشان و کسب نمره‌های برتر نمی‌توانند عضو هیئت علمی شوند و ما باید این گفته‌ها را بشنویم و غصه بخوریم. یکی از موضوعات مهم در تحول علم همین موضوع است که باید آن را حل کرد چه کسانی نمی‌گذارند که نخبه بسیجی ما عضو هیئت علمی شود آیا خدایی ناکرده بگوییم انسان هایی نمی‌گذارند که با انقلاب سرخوش نیستند اگر چنین است آیا این افراد در دانشگاه حکومت دینی جایی دارند.    وی ادامه داد: ما باید در اینجا قد علم کنیم شأن مطالبه گری شأن بسیج است کو زبان مطالبه گری بسیجیان؟ من وقتی مثال‌های این چنینی را می‌شنوم ناراحت می‌شوم کاش وزیر علوم هم در این مراسم بود و این سخنان را می‌شنید چرا که در سفری که به تبریز داشتم دانشجوی خواهر بسیجی به من گفت که به خاطر فعالیت‌های انقلابی دو سه ترم از تحصیل محروم شدم و با شنیدن این سخنان متاسف شدم.   وی اظهار داشت: روی سخن من با همه بسیجیان از بسیج علمی و دانشگاهی و دانشجویی گرفته تا بسیج فرهنگیان است عرصه علم یک ساحت مقدس است و ما نمی‌توانیم در این عرصه جا خالی کنیم ما وظیفه داریم طبق گفته‌های مقام معظم رهبری برای حضور سازمان یافته جوانان شرایط را فراهم کنیم و این چند هزار نیروی نخبه و انقلابی و بسیجی را شبکه سازی کنیم تا ببینیم چه توانمندی هایی داریم.    غیب پرور با تاکید بر اینکه ما امروز رسالت انقلاب اسلامی را بر دوش داریم، گفت: مگر می‌توانیم از حرکت بایستیم و یک نگاه تسلط گونه به مسائل داشته باشیم و مگر ما می‌توانیم روی ریل ۱۰ سال قبل بسیج حرکت کنیم این امر بر همگان واضح است که ما امروز باید با یک نگاه تحولی حرکت کنیم. امیدوارم آنچه که مقام معظم رهبری فرمودند: عملی شود و همه ما به عنوان سربازان ولایت در عرصه اعتلای بسیج تلاش کنیم.    وی با اشاره به اینکه اگر به کلام رهبری به عنوان سخنرانی نگاه کنیم حتما دچار خسران می‌شویم، گفت: کلام آقا بر ما فرض واجب است و باید برای انجام آن کوشش کنیم.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۶۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد