Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:39:16 GMT

تشخیص چهره آیفون ۱۰ چطور فریب خورد؟

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۰۷۹۸۶

تشخیص چهره آیفون ۱۰ چطور فریب خورد؟

یک شرکت امنیتی در ویتنام مدعی شده است که فناوری هوشمند تشخیص چهره در گوشی جدید آیفون ۱۰ را فریب داده و قفل آن را بدین وسیله باز کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت popular mechanics، زمانی که اپل از گوشی هوشمند جدید خود آیفون ۱۰ یا آیفون ایکس رونمایی کرد، از احتمال بسیار ضعیف و ناممکن بودن باز شدن قفل گوشی توسط قابلیت تشخیص چهره هوشمند (face ID) سخن گفت و به داشتن چنین فناوری و قابلیتی در گوشی های جدید خود می بالید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین، این چنین انتظار می رفت که فناوری هوشمند تشخیص چهره آیفون ۱۰ با کمترین احتمال خطا رو به رو بوده و کاربران آن از امنیت بالایی برخوردار باشند.

اما گزارش‌های منتشر شده حاکی است که یک شرکت امنیتی در ویتنام موسوم به Bkav اعلام کرده که توانسته است با استفاده از یک ماسک تقریبا ارزان قیمت، فناوری هوشمند تشخیص چهره آیفون ۱۰ را فریب داده و بدین ترتیب قفل گوشی را باز کرده است.

این شرکت ویتنامی همچنین اعلام کرده است که با استفاده از یک ماسک نسبتا ارزان قیمت، اندکی گریم و آرایش و گذاشتن یک بینی مصنوعی سیلیکونی بر روی ماسک توانسته است چهره صاحب گوشی را شبیه سازی کرده و در نهایت قفل گوشی مورد نظر را باز کند.

این شرکت در تشریح این موضوع همچنین عنوان کرده است که استفاده از ماسک‌های مذکور به هیچ عنوان کار حرفه ای و هنری نبوده است و با اندکی دستکاری، فناوری تشخیص چهره هوشمند آیفون ۱۰ فریب خورده است.

شرکت امنیتی موسوم به Bkav، پیشتر هم سابقه ورود و نفوذ به فناوری های تشخیص چهره هوشمند را در کارنامه خود داشته است و هم اکنون نیز مدعی شده است که آیفون ۱۰ را به تسخیر خود درآورده است. البته لازم به ذکر است که چنین ادعایی هنوز توسط منابع رسمی خبری و یا وب سایت اپل تایید نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • آیفون ۱۵پرومکس، پرفروش‌ترین گوشی جهان شد
  • وضعیت رجیستر شدن آیفون 14 پرو مکس
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟