Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@23:11:30 GMT

برداشت 360 تن پنبه از مزارع ‌بجنورد

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۰۸۶۱۸

برداشت 360 تن پنبه از مزارع ‌بجنورد

‌مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بجنورد گفت: کار برداشت محصول پنبه از سطح 120 هکتار مزارع زیر کشت این محصول پایان یافت.

‌به گزارش ایسنا،‌ به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی بجنورد، اسماعیل محمودآبادی افزود: از این میزان سطح 360 تن پنبه برداشت شد.

وی ادامه داد: بیش از 33 درصد از سطح زیر کشت پنبه در شهرستان بجنورد، پنبه اصلاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روستاهای کلانتر، آق تپه، عبدل آباد، قشلاق به ترتیب دارای بیشترین سطح زیرکشت پنبه در این شهرستان هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بجنورد توزیع 1300 کیلوگرم بذر دلینته و 520 کیلو گرم  بذر کرکدار گواهی شده پنبه بین زارعین پنبه کار با هدف افزایش یکنواختی سطح سبز و راندمان تولید مزارع شهرستان، تامین بموقع حدود 54 تن کود شیمیایی مورد نیاز زارعین توسط کارگزاری‌های شهرستان، ایجاد مزرعه الگویی کشت نشایی پنبه در روستای آق تپه با هدف کاهش مصرف آب کشاورزی و افزایش طول دوره رشد به منظور افزایش بهره وری آب مصرفی و افزایش تولید مزارع پنبه‌ از جمله اقدامات انجام شده در جهت حمایت از پنبه کاران شهرستان عنوان کرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با آفت سن غلات در مزارع

کیومرث اکبری، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه یک سن مادر در هر مترمربع می‌تواند ۸۰ کیلو کاهش تولید در واحد سطح را ایجاد کند، گفت : گندم‌ها با ۲ درصد سن‌زدگی خاصیت نانوایی خود را از دست خواهند داد.

وی ادامه داد: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تأخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: طبق پیش‌بینی‌های جهانی از حدود ۲۰ اردیبهشت‌ماه به بعد هوا بین ۲ تا سه درجه گرم‌تر از وضعیت معمول می‌شود و مراحل پورگی آفت که سبب سن‌زدگی می‌شود سریع‌تر طی می‌شود، لذا زمان واکنش برای برخی از مناطق از دست خواهد رفت.

وی از کشاورزان درخواست کرد؛ به محض اینکه کارشناسان جهاد کشاورزی اعلام کردند بلافاصله نسبت به مبارزه اقدام کنند هرگونه تأخیر در انجام مبارزه سبب سن‌زدگی و خسارت به گندم می‌شود.

اکبری تصریح کرد: سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، اظهارداشت: مبارزه با سن غلات در سطح استان در سطح زیر کشت کندم دیم و آبی از بهمن‌ماه سال گذشته با دستورالعمل مبارزه جدی آغاز شده و تا به‌امروز به خوبی جلوی خسارت این آفت کلیدی و اصلی گندم گرفته شده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برداشت کلزا در مزارع میاندورود
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است