Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی طهماسبی با اشاره به این که خط اعتباری ۶۰۰ میلیارد تومانی با عاملیت بانک کشاورزی برای پرداخت تسهیلات به صادرکنندگان پنج محصول سیب، خرما، پسته، زعفران و کشمش ایجاد شده است،اظهار داشت: به منظور بهره مندی تولیدکنندگان از ارزش افزوده محصولات تولیدی خود برای ایجاد صنایع سورتینگ و بسته بندی محصولات کشاورزی تسهیلات با نرخ سود ۱۵ درصد از خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان این که استان آذربایجان غربی با بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید سیب درختی رتبه اول را در کشور دارد، اذعان داشت: با توجه به کیفیت مطلوب سیب تولیدی استان،این محصول به کشورهای پاکستان افغانستان ترکمنستان و عراق صادر می شود.

طهماسبی با اشاره به صادرات بیش از ۸۰ هزارتن سیب از ابتدای سال جاری تاکنون گفت:بیش از ۴۷ هزارتن از سیب های صادراتی از آذربایجان غربی بوده است.

او پیش بینی کرد: امسال ۷۰۰ هزارتن سیب درختی ایران به بازارهای هدف صادر شود.

طهماسبی یادآور شد:با توجه به میزان تولید و کیفیت مطلوب سیب آذربایجان ‌غربی، هم اکنون میز سیب کشور در این استان تشکیل و پیگیری های لازم جهت تشکیل "زنجیره صادرات سیب کشور" نیز در آذربایجان غربی هم در حال انجام است.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: جایگزینی تدریجی باغات قدیمی سیب با ارقام جدید و پایه کوتاه، اجرای سیستم های نوین تولید،سورت و بسته بندی و همچنین توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی با تقویت تشکل های این بخش از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی است. طهماسبی توسعه تولید گیاهان دارویی و عرقیات گیاهی را از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و افزود:به منظور جلوگیری از خام فروشی، استفاده از روش های نوین در تولید عرقیات و اسانس های گیاهی ضروری است.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی بر لزوم توسعه کشت گل محمدی و صنایع فرآوری آن تاکید و خاطرنشان کرد: صادرات فراورده های گل محمدی و زعفران سالانه بیش از ۴۰۰ میلیون دلار برای کشور ارزآوری دارد.

401

وزارت جهاد کشاورزی بانک کشاورزی تسهیلات صادرکنندگان تولیدکنندگان خام فروشی صادرات دلار

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سید اسماعیل علوی در جلسه کمیسیون رفع تداخلات اراضی شهرستان ساری گفت: برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به برخی اراضی، با حضور مسوولین ثبت اسناد و املاک، منابع طبیعی و آبخیزداری و اعضای کارگروه تاکنون ۲۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان رفع تداخلات شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری به رفع تداخلات ۱۰۳ هزارمتر مربع اراضی کشاورزی این شهرستان در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: پرونده‌های مورد پیگیری سال گذشته برای ۷۲ روستای این شهرستان است.

علوی با بیان اینکه این کارگروه برای رفع همپوشانی قوانین و مقررات موازی و اصلاح سوابق، نقشه ها، تمامی دفاتر و اسناد از جمله اسناد مالکیت در عرصه‌های مورد تداخل برگزار می‌شود، افزود: این جلسه برای رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی جدید جهت پلاک‌های ثبتی ۶ پلاک در یک بلوک برگزار شد.

مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: تعیین حقوق متقابل دولت و مردم، تثبیت مالکیت اشخاص بر مستثنیات، تثبیت مالکیت دولت بر اراضی ملی، کاهش پرونده‌های قضایی حوزه زمین، صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی و کاهش دغدغه کشاورزان و بهبود تولید کشاورزی از جمله دستاورد‌های مورد انتظار برای نظام رفع تداخلات اراضی است.

علوی افزود: با ابلاغ شیوه نامه اجرای آیین نامه ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور برای رفع موانع تولید و اجرای سیاست‌های جهاد کشاورزی، رفع تداخلات ارضی اجرا میشود.

دیگر خبرها

  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک